Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Venus in Varsator

Venus in Varsator isi inzestreaza nativii cu dragoste de libertate si atractie fata de tot ceea ce este neobisnuit, extravagant si misterios. Acesti nativi se indragostesc de oameni exceptionali si geniali in cazul unor aspecte pozitive, si de persoane ciudate si urate, care le par a fi unice si speciale, daca planeta este rau aspectata. O intreaga generatie hippie s-a format sub influenta lui Venus in Varsator, de unde au si aparut principiile lor de baza – iubirea contra violentei, libertatea sentimentelor si a exprimarii.

Dragostea entuziasta pentru viata si interesul pentru arta si creatie il pot transforma pe nativul cu Venus in Varsator intr-un artist-inovator in orice domeniu. Sub influenta lui Uranus se dau la o parte normele de comportament general acceptate in relatii si afaceri, si se creeaza forme noi, indraznete, mult inaintea timpului lor.

Intr-o pozitie favorabila, Venus in Varsator isi inzestreaza nativii cu dragoste de libertate si creativitate, calitati la care acestia nu renunta nici de dragul celei mai pasionale sau utile relatii. Se bucura de bani cand ii au, si se bucura ca au scapat de grija lor cand acestia se termina. Desi par uneori ciudati si excentrici, sunt foarte sociabili. Trebuie sa tinem cont de particularitatile lor psihologice:

– raceala emotionala si idealurile inalte fac ca iubirea sa fie perceputa ca o relatie de prietenie si parteneriat, care nu limiteaza drepturile de autoexprimare ale partenerilor;

– prietenosi, sofiticati, dezvoltati din punct de vedere intelectual, datorita “conexiunii” deschise cu campul informational al Universului;

– se inspira din eruditie, originalitate si inteligenta, si nu din frumusete sau atractivitate sexuala;

– isteti, inzestrati cu un puternic simt al armoniei, deodata vad frumusetea structurii muzicii, arhitecturii, formulelor matematice si chimice, pot construi un sistem complex din elemente marunte;

– romantici si sublimi, cauta o relatie inalta si deosebita, ceea ce duce la utopism si celibat, sau la alegerea unui partener cu o profesie rara, un aspect deosebit, cetatenie straina;

– practica relatii libere, fara angajamente, dar spre deosebire de nativii cu Venus in Gemeni, raman fideli partenerului ales si nu mentin mai multe relatii in acelasi timp;

– ajung la succes datorita muncii depuse in folosul societatii si protectiei din partea unor persoane influente;

– au o perceptie mistica; astrologia, magia si vindecarea energetica ii intereseaza la fel de mult ca si stiinta.

Desi par maleabili si binevoitori, nativii cu Venus in Varsator nu pot fi obligati sa faca ceva ce nu le place. Copiii nascuti cu o asemenea pozitie in astrograma natala isi fac prieteni cu usurinta si invata bine atata timp cat le pare interesant. S-ar putea sa citeasca carti intregi despre istorie, arheologie si spatiu, si sa ia note proaste la discipline plictisitoare. Trebuie dezvoltat sentimentul de responsabilitate si simtul lor practic.

Femeia cu Venus in Varsator

Inima femeii cu Venus in Varsator nu poate fi cucerita in totalitate. Este asemenea unei pisici, care se plimba pe cararile cunoscute numai de ea, si se intoarce la cel care stie sa o surprinda si sa-i starneasca imaginatia cu fapte excentrice. Totodata, il idealizeaza si se asteapta la o atitudine speciala si sublima in conditiile unui stil de viata boem, ceea ce este putin probabil si duce la dezamagiri.

Avand soarele in Capricorn sau Fecioara, femeia nascuta cu Venus in Varsator crede ca vrea sa se casatoreasca, dar cu timpul restrictiile de libertate incep sa o supere si provoaca certuri si conflicte in familie. Are nevoie de o viata sociala activa, comunicare constanta cu oameni interesanti, si un venit personal care sa-i permita sa se simta independenta din punct de vedere financiar. Toate acestea ii pot fi asigurate de un partener creativ, care iubeste viata si libertatea, nascut cu Marte in Varsator, Gemeni sau Sagetator.

Barbatul cu Venus in Varsator

Visul barbatului cu Venus in Varsator este femeia extravaganta, diferita de oricare alta, fara prejudecati, inteligenta si misterioasa. O femeie cu un aspect, un stil vestimentar sau un domeniu de activitate neobisnuit sau chiar ciudat ii va atrage atentia instantaneu. S-ar putea sa fie cineva nascut cu Venus in Varsator, Scorpion sau Berbec.

Barbatul cu Venus in Varsator aluneca printre degete asemenea vantului cand incerci sa-l prinzi: nu suporta apelurile dese facute in scop de control, din gelozie, atasament emotional excesiv si solicitarile de confirmare a sentimentelor. Egalitate si respect intr-o relatie asemanatoare prieteniei, cu o viata sexuala activa si dreptul la secrete, fantezii si spatiu personal – iata care este perceptia lui despre dragoste si casnicie.

Daca te-ai nascut cu Venus in Varsator

Persoanele nascute cu Venus in semnul Varsatorului isi exprima afectiunea intr-un mod deschis, neconventional si cu totul unic. Este foarte tipic pentru ei sa participe la activitati sociale, care aduc oamenii impreuna. De regula, au multi prieteni si cunostinte, si pun un pret mai mare pe prietenie, decat pe relatii amoroase. Un lucru este sigur – nu le plac relatiile posesive, cauta sa fie liberi si sa faca tot ce vor cu cine vor.

Nativii cu Venus in Varsator isi doresc sa aiba cu partenerul o legatura intelectuala si spirituala. Ai nevoie de un partener, care sa-ti ofere libertate si sa-ti permita sa fii tu insuti. Esti o persoana fermecatoare, vesela, neobisnuita, dar totodata calma si detasata. Ai tendinta sa-ti filtrezi sentimentele prin ratiune, conferindu-le o natura intelectuala. Trebuie sa dai dovada de mai multa caldura si intelegere.