Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in semnele zodiacale


Influenta planetei Saturn in astrograma natala.

Saturn este planeta responsabilitatii si simbolizeaza importanta muncii asidue. Sub influenta lui Saturn, caracterele noastre se calesc datorita incercarilor si dificultatilor la care suntem supusi. Se spune ca Saturn ne educa pana cand invatam sa le facem pe toate singuri.

Ai rabdare sa duci un proiect la bun sfarsit? Dificultatile te descurajeaza si vezi obstacole la fiecare pas? Lumea te considera incapatanat? Te simti uneori singur si deprimat?

Saturn in zodii

Raspunsul afirmativ la aceste intrebari indica prezenta lui Saturn in viata ta.

Saturn are rolul de educator, pentru ca ne da lectii pe care trebuie sa le invatam. Saturn nu ne cere mai mult decat putem face. Sub patronajul lui Saturn ajungem la succes depasind obtacolele si dificultatile care ne apar in cale. Eforturile pe care le depunem ne formeaza si ne dezvolta caracterul. Ceea ce capatam sub influenta lui Saturn, ramane in noi pana la sfarsitul vietii.

Pozitia acestei planete in harta natala indica cat de dezvoltat este simtul tau de responsabilitate, daca ai autodisciplina, cu ce fel de obstacole te poti confrunta. Daca Saturn are asupra ta o influenta puternica, te vei evidentia ca o persoana de incredere, responsabila si rabdatoare. Saturn ne inzestreaza cu rezistenta, perseverenta si fermitatea necesara pentru realizarea potentialului care se regaseste in noi.

Saturn ne recompenseaza doar cand o meritam. Este planeta curajului, perseverentei si integritatii, care contribuie la perfectionarea naturii umane, dezvolta rabdarea si capacitatea de a duce o „misiune” la bun sfarsit.

Multi evita provocarile lui Saturn, desi nu ar trebui sa se teama de ele. Daca vei privi inapoi in trecut, vei vedea ca depasirea dificultatilor te-a facut mai rezistent, mai puternic si ti-a crescut increderea in sine.

Sa nu uiti, totusi, ca pe langa Saturn, multe alte planete au, de asemenea, un rol foarte important in horoscopul natal. Importanta lui Saturn este de necontestat, dar acesta nu te defineste in totalitate.

Saturn are o semnificatie aparte in ceea ce priveste destinul nostru. Este planeta care ne dirijeaza soarta, care controleaza tot ceea ce nu putem evita si stabileste pretul pentru ceea ce obtinem de la viata.