Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in Varsator

Cei nascuti cu Saturn in semnul Varsatorului au o minte practica, o mare forta interioara si capacitate de autodisciplina. Desi sunt inzestrati cu o gama larga de calitati umane, si au o fire prietenoasa si saritoare la nevoie, pot intampina dificultati in intelegerea scopurilor si dorintelor celor din jur. Este important sa invete sa fie toleranti, sa priveasca cu mai multa ingaduinta greselile si defectele altora.

In prima jumatate a vietii, un astfel de nativ isi cauta propria cale in viata, iar credulitatea excesiva deseori duce la dezamagiri. Trebuie sa-si formeze cat mai devreme un cerc de prieteni de incredere, sa-si dezvolte cunostintele in psihologie, responsabilitatea si punctualitatea.

Avand o fire altruista, visand la o societate binevoitoare si cu un nivel inalt de cultura, nativii cu Saturn in Varsator deseori se afunda in munca si uita de relatii personale. Isi intemeiaza o familie, de obicei, dupa 30 de ani, dar si dupa asta nu petrec mult timp pe acasa, preferand sa comunice mai mult cu cei care le impartasesc ideile si viziunile.

Nativii cu Saturn in zodia Varsatorului sunt obisnuiti sa fie inconjurati de multa lume, sa se intreaca in glume si idei creative, asadar, n-are rost sa incerci sa-i tii acasa. Cea mai buna solutie pentru partenerii lor este sa le impartaseasca idealurile inalte si sa intre in cercul lor de prieteni.

Cei nascuti cu Saturn in Varsator sunt buni autodidacti, invata repede, dispun de abilitati organizatorice excelente si pun mare pret pe disciplina. Stiu sa-si planifice totul din timp si sa-si calculeze foarte bine pasii. Una dintre calitatile lor principale este abilitatea de a privi lucrurile intr-un mod cu totul nou. Acesti nativi au tendinta sa fie seriosi, impartiali, distanti si tehnici, iar printre trasaturile lor negative se numara increderea exagerata in sine, spiritul razbunator, raceala, aroganta si obiceiul de a manifesta o atitudine indiferenta pentru a escalada situatia, atunci cand planurile lor sunt criticate.