Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in Gemeni

Persoanele nascute cu Saturn in Gemeni se bazeaza numai pe propria judecata si viziune. Sunt greu de mintit pentru ca nu apleaca urechea la barfe si verifica de cateva ori cele auzite. In dragoste prefera sa nu se grabeasca si daca isi exprima sentimentele, poti avea incredere in tot ceea ce spun, pentru ca fiecare cuvant care le iese din gura este bine gandit si confirmat de uniunea sufletului cu mintea.

Totodata, cei nascuti cu Saturn in Gemeni nu stiu sa uite actiunile impulsive si declaratiile neglijente ale altor persoane, pentru ca ei, la randul lor, isi controleaza emotiile si au grija ce spun. Teama de a fi criticati si judecati ii determina sa-si pastreze mult timp secretele familiale, chiar daca tacerea este in detrimentul fericirii lor personale.

Prezenta lui Saturn iti stabilizeaza mintea si asigura controlul asupra mobilitatii naturale a Gemenilor. Este o pozitie destul de buna pentru Saturn, dar trebuie sa-ti dezvolti increderea in viitor. Daca vrei sa reusesti in toate, sarcina ta prioritara este sa-ti disciplinezi mintea si sa inveti sa gandesti si sa actionezi metodic.