Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in Fecioara

Nativii cu Saturn in zodia Fecioarei sunt harnici, priceputi, practici, exigenti, organizati in ceea ce fac, uneori timizi, atenti, perseverenti, punctuali si foarte gospodari. Au suficienta ratiune si talent sa-i conduca pe altii, dar, totodata, deseori sunt mult prea perfectionisti. Elaborarea proiectelor este o munca care nu-i necajeste, ci, dimpotriva, sunt capabili sa se concentreze asupra celor mai mici detalii ale proiectului la care lucreaza.

Persoanele nascute cu Saturn in Fecioara au o minte profunda si analitica si, de regula, o memorie foarte buna pentru cifre. Printre trasaturile negative ale lui Saturn se observa accesele rare de depresie si tendinta de a se fixa pe detalii. Trasaturile pozitive includ efectuarea sarcinilor cu maxima atentie si organizare, dragostea pentru ordine si curatenie. Cei nascuti cu Saturn in Fecioara deseori isi doresc sa fie singuri. Daca te-ai nascut cu Saturn in aceasta zodie trebuie sa ai mereu o ocupatie, pentru ca plictiseala iti va aduce griji suplimentare. Invata sa fii mai tolerant fata de cei din jur.

In dragoste, cei nascuti cu Saturn in zodia Fecioarei cauta pe cineva care sa corespunda maxim idealurilor lor, iar daca si Luna e in Fecioara, cer curatenie impecabila in casa si o evolutie continua pe plan profesional. Au nevoie de parteneri de viata seriosi, cu un viitor promitator, care sa respecte normele morale si sa faca multi bani. Nu sunt romantici, dar daca se indragostesc, isi respecta partenerul, ii raman loiali lui si bugetului familial, si nu risipesc banii pe placeri marunte.