Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in Balanta

Nativii cu Saturn in Balanta sunt intotdeauna diplomati, dau dovada de tact si iau decizii echilibrate, care inspira incredere. Au nevoie de cooperare cu altii, de armonie, rabdare si iubire. In relatii de parteneriat pot aparea tensiuni, trebuie sa lucreze la disciplina. Trebuie sa invete din relatii de colaborare, si nicidecum din cele de rivalitate. Cauta sa incheie parteneriate, pentru ca acestea le ofera sentimentul de siguranta. Se pot casatori din motive practice, din interes, pentru bani cu o persoana mult mai in varsta sau mult mai tanara. Gasesc foarte greu parteneri care sa semene cu ei, de aceea deseori se casatoresc tarziu. Isi pot alege un sot mai in varsta cumpatat si increzator in sine.

Saturn amplifica dorinta de perfectiune, ceea ce-i poate face pe acesti nativi foarte exigenti cu partenerii de viata, iar viziunea lor asupra casniciei poate fi mult prea invechita si corecta. Nativii cu Saturn in Balanta ajung uneori sa priveasca casnicia ca pe un joc, in care nu vor sa se implice ca sa se scuteasca de griji suplimentare. Un alt motiv plauzibil pentru ei in acest caz este ca niciodata nu vor gasi un partener, care sa corespunda tuturor cerintelor pe care le au.

In ceea ce tine de sanatate, pot aparea probleme cu sistemul urinar sau cu rinichii. Saturn tinde sa impiedice functionarea rinichilor, ceea ce adesea duce la eliberarea anumitor toxine, care raman in sange si otravesc organismul. Se recomanda ca apa consumata sa fie cat mai curata, filtrata.