Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in Berbec

Cea mai mare calitate a lui Saturn este caracterul lui sistematic, in timp ce calitatea cea mai accentuata a Berbecului este cea de lider. Prin urmare, cei nascuti cu Saturn in zodia Berbecului sunt adesea niste lideri foarte buni, care stiu ce vor si sunt dispusi sa faca tot ceea ce este necesar pentru a-si atinge obiectivele, oricat de mult efort sau timp ar fi nevoiti sa investeasca in asta. Lupta si competitia ii stimuleaza la realizari mai mari.

Gradul ridicat de aroganta caracteristic Berbecilor ii face sa simta ca sunt capabili de mai multe decat cei de langa ei, si ii impinge in cele din urma sa-si asume activitati sau sarcini care ii enerveaza, doar pentru ca au simtit ca altii n-ar fi in stare sa le indeplineasca. Cel mai mare defect al planetei Saturn este egoismul, iar trasatura negativa a Berbecului este obiceiul de a se baga in planurile altora.

Astfel, Berbecii au tendinta sa intervina in treburile celor din jur si sa incerce sa le rezolve. Ii pot dirija, fortandu-i sa faca ceea ce vor ei, indiferent de ce-si doresc altii. Berbecii pot fi niste conducatori cu adevarat priceputi. Detesta orice fel de limitari si reactioneaza ostil cand cineva incearca sa le dicteze ce sa faca, stiind ca ei sunt cei care dau ordine.

Obstacolele, dezamagirile si limitarile le dau putere celor nascuti cu Saturn in Berbec sa intre in rolul de deschizatori de drumuri. Libertatea vine prin responsabilitate si disciplina. Nerabdarea poate distruge tot ceea ce incearca sa faca mai bun.

Daca te-ai nascut cu Saturn in Berbec, trebuie sa planifici totul cu mare atentie. Nu uita ca stabilitatea si siguranta sunt cele mai importante. Sentimentul de nemultumire legat de sine te poate determina sa-ti asumi obligatii foarte solicitante cu scopul de a te simti mai important si mai apreciat, iar stresul de la incercarile continue de a face prea multe iti poate cauza dureri de cap. Saturn in Berbec te indeamna sa fii altruist.