Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in Capricorn

In semnul Capricornului, Saturn se afla in domiciliu si isi inzestreaza nativii cu o multime de calitati. Cei nascuti cu aceasta pozitie a lui Saturn in astrograma natala au o ambitie greu de egalat si o determinare de fier in atingerea obiectivelor. Abilitatile organizatorice si de conducere le permit sa atinga succese remarcabile.

Nativii cu Saturn in Capricorn au o mare capacitate de autocontrol, concentrare si organizare. Sunt disciplinati, rabdatori, muncesc mult si pentru asta primesc recompense pe masura. Isi iau in serios viata si obligatiile, avand un puternic sentiment de responsabilitate. Inteleg ca timpul si incercarile servesc unui scop superior, iar fericirea nu este obiectivul final al existentei.

Singura dificultate este ca faima si prestigiul sunt pentru astfel de persoane mult mai importante decat relatiile interumane. Acesti nativi sunt atat de devotati activitatii profesionale, incat deseori uita de familie si copii, iar pentru a-si lichida concurenta folosesc metode interzise. In functie de aspiratii si nivelul de spiritualitate, fiecare nativ alege ce sa devina: un lider de exceptie sau un dictator carierist.

Sarcina principala a celor nascuti cu Saturn in Capricorn este sa invete sa aprecieze oamenii pentru calitatile lor sufletesti, si nu pentru realizarile lor profesionale, functie si statut. Ei deseori confunda aceste concepte si nu inteleg ca dragostea sincera a membrilor familiei este mai importanta decat orice diploma sau premiu.

Nativii cu Saturn in zodia Capricornului deseori sufera de un sentiment de imperfectiune si singuratate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care muncesc atat de mult. Printre trasaturile lor negative se numara preocuparea excesiva pentru prestigiu si statut social. Vor face tot ce le sta in putinta pentru a le obtine. Sunt atrasi de putere si pot manifesta un egoism crescut.