Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in Rac

Nativii cu Saturn in Rac sunt puternici si perseverenti, atenti si grijulii cu rudele si persoanele apropiate. Par blanzi si calmi, insa in sufletul lor traiesc emotii foarte puternice. In spatele indiferentei si atitudinii reci se ascunde o fire vulnerabila si teama de respingere. Pot fi capriciosi, fricosi si nesiguri, posibil din cauza impresiei ca nu sunt iubiti de parinti. In asemenea situatii, dezvolta un sentiment de inferioritate si neincredere in sine. Pot fi prea exigenti cu copiii. Trebuie sa lupte sa-si depaseasca depresia emotionala. Frica care se instaleaza la nivel inconstient poate deveni o bariera in comunicarea lor cu cei din jur.

Cei nascuti cu Saturn in Rac sunt, de regula, binevoitori, dar nu manifesta suficienta empatie fata de altii. Fac totul pentru a se feri de durere si, fiind preocupati de propria siguranta, deseori nu observa durerea altora.

Sunt economi cu banii si nu accepta risipirea lor pe placeri de moment, de aceea rareori participa la petreceri corporative si prefera sa se odihneasca la tara. Pentru a a fi fericiti, cei nascuti cu Saturn in Rac au nevoie de un partener dezghetat si increzator in sine, care sa-i ajute sa-si puna in valoare talentele creative si sa se elibereze de restrictiile pe care si le-au impus singuri.