Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in Sagetator

În zodia Sagetatorului Saturn le insufla nativilor curaj si ii inspira la fapte eroice. Cei nascuti cu aceasta pozitie a lui Saturn in astrograma natala tintesc spre cele mai inalte idealuri de prietenie si realizarea menirii lor. Daca nu exista aspecte negative, prin credinta lor in Dumnezeu, corectitudine, indulgenta, optimism si entuziasm profesional, atrag oameni buni si generosi.

Iluminarea sufleteasca si evolutia spirituala au loc adesea in timpul calatoriilor si in deplasare. Chiar si un drum scurt le poate aduce nativilor cu Saturn in Sagetator o multime de relatii si prieteni noi. Sunt lideri innascuti.

Persoanele nascute cu Saturn in zodia Sagetatorului respecta cultura, obiceiurile si traditiile strainilor, dar nu si in casnicie. Dupa nunta vor face tot posibilul pentru a-si reeduca partenerul de viata conform propriilor idealuri. In casa unor astfel de nativi toti trebuie sa le impartaseasca parerile despre religie si educatie, si planurile de viitor. Din acest motiv, ei rareori opteaza pentru o relatie de lunga durata cu straini sau adepti ai altor religii, chiar daca se simt puternic atrasi de ei.

Printre calitatile celor nascuti cu Saturn in Sagetator se numara o minte agera si dorinta de a aduce beneficii intregii umanitati prin disciplina, sistematicitate, capacitatea de a ajuta, prin urmarea legilor drepte si a vocatiei religioase. Acesti nativi inspira incredere, respect si stima in orice domeniu. Isi urmeaza intuitia, au o gandire filosofica, sunt independenti si increzatori in fortele proprii. Maturitatea psihologica se atinge la varsta matura si ii duce mai aproape de succes. Nativii cu Saturn in Sagetator sunt generosi si foarte responsabili. Pot lucra in stiinta si administratie. Pot obtine satisfactii din meditatie si introspectie.

Trasaturile negative ale lui Saturn in Sagetator includ cinismul, ateismul, ambitia egoista, nesinceritatea si sarcasmul. Predomina dorinta de a-si impune punctul de vedere in orice domeniu.