Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in Pesti

Planeta care simbolizeaza munca asidua si supunerea fata de legile Universului si ale societatii, ii sustine pe nativii care stiu sa renasca din cenusa prin abnegatie si smerenie. Aceste calitati sunt foarte utile celor nascuti cu Saturn in semnul Pestilor.

Menirea lor este sa-i ajute pe altii sa se vindece si sa-si schimbe destinul in bine prin propria experienta de depasire a dificultatilor, fiind un exemplu de succes. Acesta este motivul pentru care fortele superioare deseori ii pun pe acesti nativi in situatii dificile, obligandu-i sa depaseasca propriile limite si sa lupte cu obstacolele, dand dovada de vointa, determinare si autodisciplina. Este foarte important sa nu nu recurga la inselaciuni, intrigi si infractiuni. Numai respectarea stricta a legilor morale le poate aduce libertate.

Nativii cu Saturn in zodia Pesti greu stabilesc limite atat pentru ei insisi, cat si pentru cei din jur, de asemenea, oricat de mult si-ar dori, le este greu sa fie organizati si disciplinati. Lucrurile tind sa se piarda in agitatia vietii de zi cu zi si le este dificil sa urmareasca evenimentele si sa controleze tot ceea ce se intampla in jurul lor. Uneori, pur si simplu se pierd in ceata si nu reusesc sa-si vada clar calea. Cei nascuti cu aceasta pozitie a lui Saturn in astrograma natala au o intuitie puternica, o imaginatie dezvoltata, sunt sensibili, altruisti si saritori la nevoie. Fiind pragmatici si realisti, au tendinta de a lua lucrurile mult prea in serios. Apare senzatia ca neplacerile actuale sunt o consecinta a actiunilor din viata anterioara, a karmei. Cel mai degraba, asa si este. Acesti nativi culeg acum ceea ce au semanat in vietile anterioare si Saturn cere plata datoriilor.

Poate ca asta este motivul pentru care nativii cu Saturn in Pesti simt tristetea mai profund, decat oamenii obisnuiti. Pot avea succes in munca desfasurata in culise, departe de privirile indiscrete, posibil in institutii sau activitati de cercetare. Deseori manifesta nehotarare, capricii, si un raspuns emotional excesiv la circumstante si persoane negative. Atunci cand succesul le scapa sau cand simt ca au fost tratati nedrept, pot ajunge in stari depresive. Trebuie sa-si dezvolte increderea in viitor si sa lase trecutul deoparte. Identificarea cu necazurile celorlalti le permite sa-si depaseasca propriile probleme. Impartasirea propriilor experiente si cunostinte reprezinta cea mai buna cale pentru cresterea lor spirituala.