Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Chinezesc 2021

Horoscop Chinezesc pentru anul 2021 al Bivolului Alb de Metal

Noul an 2021 va fi guvernat de Bivol si, conform traditiei chinezesti, va incepe odata cu prima luna noua dupa 21 ianuarie. Asadar, Bivolul isi va intra in drepturi la 12 februarie 2021 si va ramane la conducere pana la 21 februarie 2022.

Elementul cosmic al anului 2021 al Bivolului va fi Metalul. Asadar, urmeaza sa intram in anul Bivolului Alb de Metal.

Horoscop Chinezesc 2021

In calitate de guvernator al anului, Bivolul poate oferi foarte multe celorlalte semne din zodiacul chinezesc. Totodata insa trebuie sa inteleaga clar de ce o face. Bivolul este o fiinta foarte rationala si ganditoare. Niciodata nu va risipi oportunitatile de care dispune, considerand, pe buna dreptate, ca orice beneficiu trebuie oferit celui care merita.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2021 anunta multe evenimente. De la foarte importante pana la ordinare. Si trebuie neaparat sa incercati sa profitati de acest lucru. Mai ales ca orice semn zodiacal poate sa se inteleaga cu Bivolul daca vrea. Si cei care vor reusi sa lege cu el o relatie buna, vor putea conta pe faptul ca urmatoarele 365 de zile vor fi pentru ei o perioada foarte importanta din viata. Iar horoscopul nostru chinezesc o sa va spuna in ce directie sa va indreptati gandurile si eforturile pentru a ajunge pe calea cea mai scurta spre succes personal.