Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc 2020


Horoscop Chinezesc pentru anul 2020 al Sobolanului Alb de Metal


Zodiac Chinezesc 2020

2020 va fi un an cu adevarat deosebit, care ne va aduce tuturor multe lucruri neasteptate si surprinzatoare. Cifrele 20-20 in sine au o incarcatura magica. In plus, este anul Sobolanului Alb de Metal, iar Sobolanul este cel care incepe ciclul calendarului chinezesc. Conform unei legende stravechi, cand Imparatul ceresc a chemat toate animalele, Sobolanul iute si istet a reusit sa vina primul, si pentru asta i s-a dat dreptul sa inceapa zodiacul chinezesc. Ce ne promite anul 2020 sub conducerea lui? Foarte si foarte multe.

Conform calendarului chinezesc, anul Sobolanului este intotdeauna un an al Inceputului, Reinnoirilor si Schimbarilor. Asadar, in 2020 toti trebuie sa ne asteptam la schimbari, oportunitati noi, descoperiri si surprize. Mai mici pentru unii, si globale pentru altii. Sa descoperi in tine un talent nou, sa intalnesti iubirea vietii tale, sa-ti schimbi locul de munca sau sa te muti intr-o alta tara, sa privesti viata dintr-o alta perspectiva, sa incepi un proiect nou – este doar o mica parte din ceea ce o sa poti sa faci, daca o sa vrei, in anul Sobolanului de Metal.

La randul sau, Sobolanul o sa iti faca mai multe surprize neasteptate pe parcursul anului 2020. Fiind pasionat de schimbari, el va face tot posibilul sa nu va plictisiti impreuna. Deshide-ti inima pentru sentimente noi, ochii pentru impresii noi, iar mintea – pentru informatii noi. In acest an foarte agitat, dar si interesant, si bogat in evenimente, aceasta va fi cea mai potrivita atitudine.


Horoscop Chinezesc 2020 pentru:

Recomanda si prietenilorCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...