Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Horoscopul Miliardarului pentru Pesti

Este mai bine sa pui in aplicare rapid si cu curaj ideile tale, decat ale altora. De cate ori s-a intamplat sa va ganditi la ceva si sa uitati de acest lucru, iar dupa un an sa vedeti ca ideea voastra a fost realizata de o alta persoana… Si nu este un plagiat – de vina este “lenea voastra universala”; cu agerimea mintii stati bine, numai ca “mai fricos a fost saracul Ion”. “Tineti-va banii prin banci si prin colturi.” Acest semn zodiacal nehotarat se plange si de memoria lui – isi ascunde banii de la sot sau sotie, si apoi nu poate sa-i gaseasca. Daca ati aduna toate rezervele ascunse prin buzunarele hainelor, ati putea cumpara o masina, cel putin una de spalat.

Astrele si banii

Nu exista oameni maturi. Un om matur este, de fapt, un copil care are bani.

Pestii, in varianta lor clasica, nu au nici cea mai mica idee ce sunt banii si care este valoarea lor reala. Pot avea o adevarata comoara si nici sa nu-si dea seama de acest lucru, sau dimpotriva, pot crede ca au totul atunci cand sunt, de fapt, saraci lipiti pamantului. In general, nu sunt practici deloc, pot fi mintiti cu usurinta, de aceea grija pentru aspectul material el vietii lor, este dusa, de obicei, de persoana apropiata. Nu prea se pricep la afaceri, in cazul cel mai bun se bazeaza pe intuitie. Sunt oameni modesti, care imbogatesc omenirea cu idei geniale, datorita carora altii fac milioane.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt aprilie si octombrie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 6 iunie 2010 – 9 septembrie 2010; 22 ianuarie 2011 – 4 iunie 2011.

Horoscopul Miliardarului pentru Varsator

Afacerile financiare ale Varsatorilor nu pot fi intelese nici de dracu’. Sunt tainice, pline de mister, incurcate – n-ar putea fi inspectate nici macar de Varsator, sa nu mai vorbim de fisc. Va mentineti cumva pe linia de plutire, dar nu oricare Varsator ar putea sa devina un om bogat si respectabil; au o atitudine prea superficiala fata de finante – banii cum vin, asa si pleaca. Dar exista si o superstitie importanta: nimeni nu trebuie sa stie de veniturile voastre. Din pacate, din statistica astrologica s-a dedus ca Varsatorii sunt deseori jefuiti si sufera pierderi tocmai din cauza ca sunt prea vorbareti. Voi mentiona ca incepand cu anul 2004 ati tot incercat sa va imbunatatiti situatia materiala, iar din 2010 a inceput o perioada favorabila pe plan financiar in viata voastra…

Astrele si banii

Banii sunt ca baligarul – sunt inutili atata timp cat nu sunt imprastiati.

Pentru Varsatori banii nu sunt decat o jucarie, o creatie interesanta. Acesti oameni sunt aproape complet lipsiti de mercantilism, si cred sincer ca va veni timpul cand omenirea va invata sa se descurce fara bani. Iar deocamdata, Varsatorii se folosesc de acest echivalent al valorilor materiale pentru a-si mentine standardul de viata dorit si pentru a-si realiza ideile. Rar cand Varsatorii devin bogati, am putea spune mai degraba ca ei tot timpul au exact cat le trebuie momentan. Nu le pare rau pentru banii cheltuiti, ei inteleg ca piezand un lucru, obtin in schimb altceva – mai necesar si mai util. Lista principala de cheltuieli – pasiunile sau sprijinul material oferit prietenilor. Isi investesc banii intr-o afacere pe termen lung mai des decat altii. Pot avea de asemenea o sursa neobisnuita de venit. Varsatorul–businessman deseori devine sponsor si ajuta intreprinzatorii incepatori.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt martie si septembrie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 18 ianuarie 2010 – 6 iunie 2010; 9 septembrie 2010 – 22 ianuarie 2011.

Horoscopul Miliardarului pentru Capricorn

Este necesar ca nativul din zodia Capricornul sa creada in sansa, si nu in propriile forte – atunci vor aparea banii, si faima, si reputatia. Nu va este de-ajuns sa aveti o situatie materiala buna – mai vreti ceva, de exemplu, “dominarea lumii”. Aduceti-va aminte de propria experienta: frica de a pierde ceva intotdeauna a dus la un esec financiar. Iar increderea, libertatea si independenta aduc venit financiar semnului vostru zodiacal. E mai bine sa lucrati singuri si sa nu confundati societatea privata cu ce de stat.

Astrele si banii

O reputatie buna are o valoare mai mare decat banii.

Acesti nativi sunt mai ascetici decat persoanele nascute in alte zodii. Nu isi dezvaluiesc situatia materiala, oricare ar fi aceasta, prefera sa o tina in secret, rar cand devin sponsori. Nu ajung repede la succes pe plan financiar. Vointa ii determina sa actioneze in aceasta privinta. Se intampla ca la o varsta frageda ei sa nu dispuna de prea multe. Imposibilitatea de a achizitiona lucrurile dorite si de a ocupa locul potrivit in societate, ii necajeste foarte mult. De aceea ei isi dau cuvantul sa obtina totul, si fac toata viata tot posibilul pentru a-si indeplini scopul. In acest caz, prosperitatea materiala este doar un mijloc de a obtine un statut social. Capricornii sunt foarte economi. Cheltuiesc putin pe distractii si pe nevoi personale, si numai daca sunt nevoiti. Chiar daca au averi inimaginabile, ei pot sa nu se foloseasca de acestea, imbracandu-se, de exemplu, intr-un costum ponosit, economisind pe alimente si transport. Si din aceasta cauza majoritatea considera ca sunt zgarciti.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt februarie si august. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 16 iulie 2014 – 11 august 2015; 19 decembrie 2020 – 14 mai 2021.

Horoscopul Miliardarului pentru Sagetator

Bunastarea materiala a Sagetatorilor depinde de patronul intreprinderii la care sunt angajati. Putem parafraza proverbul: “spune-mi cine este seful tau – si-ti voi spune cum stai cu banii”. S-a observat urmatorul lucru: daca este subordonat, dar are un sef bun, atunci este posibil ca seful sa ia mai putini bani decat Sagetatorul – acesta va primi prime, dividende, onorarii s.a.m.d. Sagetatorul este un bun organizator al afacerilor – de aceea el trebuie sa lucreze pe procente. 23, 35 si 47 de ani – varsta optima din punct de vedere al statutului social, si respectiv – din punct de vedere financiar. Cele mai putine pierderi au loc atunci cand Sagetatorul lucreaza cu cineva si imparte venitul in jumatate. O impartire proportionala ar ruina lucrul in parteneriat.

Astrele si banii

Primul om care a demarcat o portiune de pamant si a spus: “Acesta e al meu”, iar dupa aceea a vazut ca ceilalti erau destul de naivi ca sa-l creada, a fost un adevarat fondator al societatii civilizate.

Sagetatorii – sunt idealisti renumiti. Acest lucru se observa si in atitudinea lor fata de bani, ei pot da in doua extreme: fie o sa sustina, fara nici o rusine, ca iubesc banii si ca sunt in stare sa faca orice pentru a-i avea, fie vor propovadui opusul: banii – sunt “ochiul dracului” si un rau universal, dar chiar si in acest caz, ei nu vor ramane impasibili fata de bunurile materiale. Sagetatorii sunt uneori foarte norocosi in afaceri. Chiar si in jocurile de noroc le merge mai bine decat altora. Insa, sistemul lor de valori depinde mult de dispozitie: atunci cand le merge bine, Sagetatorii sunt generosi, atunci cand trec printr-o perioada mai proasta, ei pot deveni avari, economisesc pe lucruri marunte si creeaza imaginea unor oameni zgarciti. Dar in momentul in care situatia lor materiala se stabilizeaza – ei devin cei mai marinimosi. Natura schimbatoare face din ei oameni dificili, dar in acelasi timp le permite celor din jur sa beneficieze de acest lucru.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt ianuarie si iulie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 26 iunie 2013 – 16 iulie 2014; 2 decembrie 2019 – 19 decembrie 2020.

Horoscopul Miliardarului pentru Scorpion

Cand merge vorba despre prosperitatea materiala a Scorpionului, vine in minte bancul: “D-le Ionescu, cum ati reusit sa va-mbogatiti atat de rapid? – Va voi raspunde simplu: am spart o banca!” Adevarul este ca Scorpionul are toate caitatile necesare pentru a deveni miliardar. Acest semn zodiacal – este cel mai promitator in domeniul finantelor, si el stie cum sa faca dintr-un ban – mai multi bani. Pornind de la zero pe la 18-20 de ani, ei ating succesul si se imbogatesc in scurt timp. Pot sa va dau urmatorul sfat: colaborati mai mult cu companiile din strainatate, mergeti mai des peste hotare pentru schimb de experienta sau in delegatii, cel mai bine ar fi sa lucrati la o firma din strainatate sau la o reprezentanta a ei din tara. De ce? Semnul prosperitatii voastre se afla dupa granitele locului in care v-ati nascut.

Astrele si banii

Cel care detine controlul asupra banilor, detine controlul asupra tarii.

Sunt foarte norocosi in activitatea financiara. Scorpionii sunt afaceristi innascuti, bancheri, economisti. Se poate spune ca ei simt banii cu un al saselea simt. Stiu sa ii atraga pe altii sa faca bani, sa faca banii sa lucreze pentru ei, sa-si dezvolte afacerea intr-o masura inimaginabila. De obicei, duc o politica financiara activa si dura. Banii lor tot timpul lucreaza. Bunurile materiale ii incanta pe Scorpioni numai la inceput. Dupa ce ajung sa aiba tot de ce au nevoie, ei incep sa priveasca business-ul ca pe un joc incitant fara reguli. Nu se tem de riscuri, si anume de cele mari, nu le este frica sa se implice in chestiuni financiare periculoase, estimand in prealabil toate variantele posibile de desfasurare a evenimentelor. Isi folosesc banii rational, in general pentru a-si extinde posibilitatile si pentru a ajunge la putere. Rar cand refuza sa dea un credit la cineva, dar tin minte datoriile si nu iarta. Pot deveni sponsori sau pot dona sume semnificative in scopuri caritabile, dar numai daca au o situatie materiala prospera si stabila.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt decembrie si iunie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 11 iunie 2012 – 26 iunie 2013; 8 noiembrie 2018 – 2 decembrie 2019.

Horoscopul Miliardarului pentru Balanta

Pentru semnul cel mai armonios al Zodiacului sa se imbogateasca – este un fleac – e nevoie doar de o idee si de dorinta de a face bani. Si aici exista o problema. Daca e sa fim sinceri, majoritatea Balantelor nu-si doresc sa se imbogateasca; visele lor despre viitorul financiar superb se termina cu barfe, sau cu numararea banilor altora, sau cu o fraza sacramentala in incheiere: “Daca as avea eu banii astia!” Dar este foarte posibila si “povestea”: a trait, a lucrat pentru altii, s-a trezit intr-o zi frumoasa – si a deschis o afacere proprie. Si cum a facut-o de fapt? Si-a invins lenea. Exista, de asemenea, si mari sanse ca Balantele sa primeasca o mostenire pe la mijlocul vietii.

Astrele si banii

Casatoriti-va cu banii.

In comparatie cu celelalte zodii, acesti nativi sunt mai putin intreprinzatori si harnici. Nu le place sa se forteze in plus, de aceea nu este cazul sa se bazeze pe puterile proprii in intemeierea averii. Cel mai bine se descurca in afacerile de parteneriat, pot da un sfat sau pot rezolva conflictele intre parteneri, colaboratori si subordonati. Fac orice pentru cei apropiati si iubiti, pot ierta o datorie, ii pot ajuta pe cei nevoiasi chiar daca stau prost cu banii. Majoritatea femeilor din zodia Balanta isi rezolva problemele financiare foarte simplu: constiente de atractiviatea lor, ele cauta sa se marite cu un barbat instarit.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt noiembrie si mai. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 4 iunie 2011 – 11 iunie 2012; 10 octombrie 2017 – 8 noiembrie 2018.

Horoscopul Miliardarului pentru Fecioara

Uneori mi-e mila de acest semn zodiacal: va scufundati atat de adanc in munca si in alte modalitati de a face bani, incat uitati de viata, dragoste si sentimente. Si totusi, exista o formula magica simpla pentru nativii din zodia Fecioara: cu cat va ganditi mai putin la bani si munca, cu atat mai rapid vor veni acestea la voi. Majoritatea Fecioarelor asa si traiesc: lucrurile principale sunt – munca, ideile, propunerile de rationalizare, iar banutii… Iar banutii – mai tarziu. Dar Fecioarele sunt fiinte foarte pragmatice – nu se casatoresc asa, pur si simplu, majoritatea o fac din scopuri financiare. Fecioara trebuie sa realizeze in viata ideea “ramificarii” surselor de venit, adica sa creeze filiale, anumite scheme financiare, pe care sa le gandeasca o data bine, iar dupa aceea sa scoata profit din acestea. Iar sa lucrezi in doua locuri odata – este un lucru primitiv si nu faci bani astfel decat pentru strictul necesar.

Astrele si banii

In fiecare dimineata ma trezesc si ma uit pe lista celor mai bogati oameni din lume, publicata de Forbes. Daca nu ma gasesc acolo, ma duc la lucru.

Nativii din aceasta zodie sunt economisti innascuti. Sistemul lor de valori este bazat pe ratiune si responsabilitate. Se folosesc de orice servicii bancare in scopul de a-si majora capitalul. Sunt clienti exemplari ai bancii, istoricul lor de creditare – este perfect. Fecioarele sunt extrem de scrupuloase in privinta chestiunilor financiare, ii imprumuta numai pe cei in care au incredere. Sunt corecte in rezolvarea problemelor legate de proprietate comuna, dar nu sunt foarte generoase. Stiu sa economiseasca atunci cand este necesar. Nu cauta sa castige bani usor, crezand ca acest lucru nu le face onoare. Stiu mai bine decat celelalte zodii de cati bani au nevoie. Atingandu-si limita, deseori se lasa de munca si traiesc linistit si calm, asa cum le place lor. Dar pentru a ajunge la suma dorita, Fecioarele pot munci, si munci, si munci fara pauza.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an din punct de vedere financiar, sunt octombrie si aprilie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 6 iunie 2010 – 9 septembrie 2010; 22 ianuarie 2011 – 4 iunie 2011.

Horoscopul Miliardarului pentru Leu

Pentru a se imbogati, Leul trebuie sa aiba serios grija de afacerea proprie, sa investeasca pana la 75% din profit in dezvoltarea si perfectionarea afacerii. Exista cateva superstitii pentru voi: daca ati primit o mare suma de bani atunci cand luna a fost noua, atunci urmatoarele 28 de zile vor fi foarte favorabile pe plan financiar. A doua superstitie: trebuie sa pastrati tot timpul in portofel o bancnota de 1$ pentru a imbunatati situatia financiara. De asemenea, s-a observat ca Leul are darul de a gasi ceva folositor pentru el in orice: cu cat mai mult se imbolnavesc cei din jur, cu atat mai mult castiga Leul – el castiga cand altii se imbolnavesc, adica se ocupa cu furnizarea medicamentelor, isi poate deschide o farmacie proprie sau o clinica. Sau, de exemplu, s-a imbolnavit seful si Leul lucreaza in locul lui, iar patronul sefului observa acest lucru si il promoveaza intr-o functie superioara – exista si alte variante!

Astrele si banii

Cu banii nu cumperi fericirea, dar poti cumpara lucrurile care o inlocuiesc.

O situatie materiala buna este esentiala in viata Leului. Acest semn zodiacal iubeste luxul mai mult decat celelalte semne. In acelasi timp, Leul este nepasator fata de bani, ii cheltuieste in stanga si in dreapta, fara sa se gandeasca sa verifice daca a mai ramas ceva in portofel. Ii place sa joace rolul unei persoane instarite si poate sa risipeasca banii numai de dragul de a face impresie. Spre onoarea sa, trebuie mentionat faptul ca el nu este zgarcit deloc, si cu toate ca este risipitor, este intotdeauna dispus sa ofere sprijin material prietenilor si chiar oamenilor necunoscuti, pe care ii simpatizeaza. Cand nu-i mai raman decat cativa banuti, el nu se intristeaza si gaseste o solutie. Leul prefera sa faca banii la fel de usor cum ii cheltuieste. Nu neglijeaza afacerile speculative. Poate fi deseori vazut prin cazinouri, unde joaca pe mize mari, si norocul de obicei ii zambeste. Leul poate organiza oamenii pentru o afacere profitabila, poate crea o structura financiara insemnata, pe care ar conduce-o chiar el, si de la care, evident, ar lua o parte semnificativa din venit. Cu toate acestea, el este sincer cu partenerii si grijuliu cu subordonatii.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt septembrie si martie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 18 ianuarie 2010 – 6 iunie 2010; 9 septembrie 2010 – 22 ianuarie 2011.

Horoscopul Miliardarului pentru Rac

Racul este semnul zodiacal cel mai inutil din punct de vedere al finantelor si a imbogatirii. In schimb, aveti o sansa mare, in comparatie cu nativii din alte zodii, sa primiti pe neasteptate, o data in viata sau o data la zece ani, o avere semnificativa, de exemplu, de la “unchiul Sam din America”. Dar, in cazul acesta veti darui si veti da totul “rudelor nevoiase”, dupa care o sa va imprumutati de la ei. Intr-un timp de 24 de ore, Racul poate da dovada de trasaturi de caracter atat de contradictorii precum generozitate si zgarcenie, minciuna si rusine. Caile financiare ale acestui nativ sunt enigmatice. Trebuie sa va indreptati catre succesul financiar raportandu-va la ciclul activitatii solare de 11 ani. Aduceti-va aminte ce se intampla in viata voastra cu 11 ani in urma, daca ati avut un salariu sau venit bun – si asa in fiecare an. Daca Racul s-a dus o data la amanet, el nu va aparea acolo a doua oara. Sa nu aveti incredere in bani si nici sa nu aveti treaba cu ei. Trebuie sa dispuneti de valuta din familie: aur, bijuterii sau imobiliare, pe care le puteti da in chirie.

Astrele si banii

Cand o sa va doriti sa deveniti neaparat un intreprinzator, treceti pe la un prieten care are deja propria afacere. Poate va lecuiti.

Inca o zodie in care s-au nascut oameni destul de instariti, cu toate ca nu sunt intreprinzatori chiar deloc. De obicei, Racul este casnic si retras. Dar, spre deosebire de Taurul increzut, el tot timpul isi face griji pentru situatia materiala. Este foarte secretos si prudent. Indiferent de cat castiga, nu-i place sa cheltuiasca banii. Nu imprumuta pe oricine, ci numai persoanele pe care le cunoaste si in care are incredere 100%. Nu este lipsit de compasiune, poate accepta sa fie sponsor sau sa doneze o suma mare in scopuri caritabile, dar astfel incat sa nu atraga atentia. Deseori, bunastarea Racului se datoreaza parintilor lui. El poate sa continue afacerea familiei si din cauza ca nu-i place sa inceapa ceva nou, preferand sa se ocupe de ce este pus deja pe picioare. Ca businessman, Racul niciodata nu se va implica in afaceri dubioase, oricat de promitator ar fi venitul. El considera ca este mai bine sa platesti taxele si sa dormi linistit.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt august si februarie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 16 iulie 2014 – 11 august 2015; 19 decembrie 2020 – 14 mai 2021.

Horoscopul Miliardarului pentru Gemeni

“Spuneti-mi cum au trait Gemenii in copilarie – si va voi spune cati bani vor face fiind maturi.” Parintii sunt cei care deternina situatia voastra financiara. Nu poate fi o diferenta prea mare. Daca parintii au trait in lux, la fel veti face si voi. Destul de des, parintii Gemenilor dau un start puternic sub forma unui apartament, a unei afaceri si, in general, un sprijin material pentru inceput. Nu sunteti amatorul “curselor pe distante lungi”. Cu cat este mai scurta perioada “munca – castig” (de preferat este sa nu dureze mai mult de 28 de zile), cu atat mai bine lucrati. Cel mai bine este atunci cand primiti banii exact dupa ce v-ati facut treaba. Apropo, va puteti calcula venitul material in functie de ciclul Lunii: unii nativi primesc bani cand e luna noua, altii – cand e luna plina, dar exista conexiune individuala stricta. Aceasta trebuie observata in ordine individuala, iar din moment ce calcularea zilelor lunare favorabile este simpla pentru voi, va puteti face singuri un calendar micut.

Astrele si banii

Declaratiile fiscale – sunt cea mai remarcabila fictiune artistica scrisa vreodata.

Nu putem spune ca procentul oamenilor bogati, nascuti in aceasta zodie, este mare. Situatia materiala prospera – nu este lucrul principal in viata Gemenilor. De obicei, inteligenta lor ii ajuta sa duca un trai bunicel. Ei pot avea cateva surse de finantare total diferite. Fiind destul de rezonabili si chibzuiti, Gemenii stiu sa administreze banii, dar nu fac un cult din acest lucru. Chiar invers, deseori pot parea excentrici. Ei pot fi generosi, pot ierta datoriile, isi ajuta material prietenii, dar este posibil ca acesti bani sa vina din rezervele sotiei sau din fraude mici. Avand o inteligenta dezvoltata, ei isi administreaza banii cu cap, tinand o parte acasa si o parte in contul bancar. Si astfel isi tin in secret venitul real. Isi cheltuiesc banii in general pe distractii si hobby-uri. Sunt norocosi in jocurile de noroc. La casino-uri, de cele mai multe ori, castiga.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt iulie si ianuarie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 26 iunie 2013 – 16 iulie 2014; 2 decembrie 2019 – 19 decembrie 2020.