Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Dragon Horoscop Dragon Zodiac Chinezesc Dragon

Horoscop Erotic Chinezesc Dragon

(Nascuti in: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012…)

In sex, Dragonul da dovada de multa ingeniozitate si originalitate.

Pentru el, sexul este o metoda de a se autoexprima. In momentul apropierii intime, el ii daruieste partenerului sentimentele pe care nu le poate exprima prin cuvinte. Dragonul vorbeste despre iubire in limbajul gesturilor si al atingerilor.

Dar persoanele iubite de Dragon trebuie sa tina minte ca acesta este un semn deosebit. El se poate manifesta atat de puternic, incat isi poate coplesi partenerul cu emotii. Daca nu esti pregatit de o astfel de izbucnire a emotiilor, nu te baga in relatie cu un partener atat de puternic, cum este Dragonul.

Barbatul-Dragon este mai putin sexy decat femeia – el are mai multa incredere in relatia platonica decat in sex.

In sex, ca si in celelalte privinte, Dragonul este constant. Este vorba de fidelitate fata de partener, si nu de monotonie. Dimpotriva, el este foarte inventiv in pat. Cu un astfel de barbat nu ai cum sa te plictisesti.

Barbatul-Dragon este un visator. El intotdeauna isi va cauta o printesa – o femeie, care il va satisface in toate privintele. In schimb, el ii va darui o intreaga lume de senzatii neobisnuite. Dar daca iubita ii va rani cumva orgoliul sau va uita sa-i reaminteasca ca el este perfectiunea in sine, Dragonul imediat se va raci fata de ea. Isi va gasi o femeie mai delicata si mai sensibila, care il va intelege la fel de bine, cum se intelege pe ea insasi.

In sex, Dragonul cauta sa ajunga la perfectiune de doua ori mai insistent. El considera ca anume in acest caz este nevoie de incredere, iar aceasta apare numai atunci cand esti capabil sa atingi perfectiunea.

In tinerete, din cauza lipsei de experienta, Dragonul nu reuseste de fiecare data sa fie la inaltime pe plan sexual. Acest lucru totusi nu-l opreste. De obicei, Dragonul experimenteaza pana in momentul in care ajunge sa fie foarte bun la pat si abia apoi poate spune ca are succes la sexul opus.

Femeia-Dragon ii ofera iubitului totul, coplesindu-l cu tandrete si mangaieri. Este foarte inventiva, dar intai da partenerului posibilitatea de a se exprima si abia dupa aceea preia initiativa.

Uneori, femeia-Dragon se simte oarecum nemultumita in sex. Asa se intampla atunci cand nu i se ofera posibilitatea de a-si exprima sentimentele. Ea simte nevoia sa stie ca este iubita si numai atunci se poate manifesta in toata splendoarea ei. Femeia-Dragon trateaza cu multa seriozitate relatiile sexuale si accepta sa inceapa una numai daca este cucerita complet. Nu-si va schimba niciodata partenerul de dragul distractiei, poate doar la o varsta mult mai tanara, cand doreste sa se realizeze. Dar la o varsta mai matura, sexul devine atat de important pentru femeia-Dragon, incat ea se poate increde numai in cel mai bun partener, pe care nu-l va schimba cu nimeni altul.

Pe langa acestea, sexul devine pentru ea o parte a relatiei familiale, in care toti Dragonii se comporta destul de despotic. Ei incearca sa fie lideri, dar o fac atat de finut, incat deseori partenerii lor nici nu isi dau seama cat de mult sunt condusi.