Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Dragon Horoscop Dragon Zodiac Chinezesc Dragon

Horoscop Chinezesc Compatibilitati Dragon

(Nascuti in: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036…)

Compatibilitati Dragon – Sobolan

Compatibilitate buna. Dragonul fermecator incanta Sobolanul si ii da incredere. Acesta ii da totul Dragonului pentru inteligenta si istetimea lui. Sobolanul poate face mari prostii numai ca sa atraga Dragonul. Dar oare se dedica Dragonul rozatorului modest in totalitate? Nu intotdeauna. Dragonul se indragosteste foarte usor si cand apare o pasiune noua, se intampla ca el pur si simplu sa uite de cea de dinainte. Dar Dragonul adora sa fie admirat si adorat. Dragostea Sobolanului – este un adevarat balsam pentru sufletul lui, de aceea ii leaga nu doar sentimentul de dragoste, dar si o relatie de prietenie, ei se completeaza perfect unul pe altul. Sobolanul loial ii elibereaza calea, distrugand tot in drumul lui. Acest rol secret il face fericit.

Compatibilitati Dragon – Bivol

Bivolul este un partener ideal pentru viata de zi cu zi, el stie cum sa evite riscurile inutile. Dragonul in schimb se avanta in orice aventura neobisnuita atat in afaceri, cat si in viata personala. De aceea, Dragonul deseori trece prin viata Bivolului ca “Sageata Albastra”. Dar aceasta agitatie este buna pentru Bivol: cu toate ca il va obosi mult, ii va fi si utila. Dragonul il va ajuta pe Bivol sa se maturizeze, sa capete mai multa experienta, bucurandu-se in schimb de stabilitatea lui. Dragonul se va odihni un pic langa el. Impreuna ei se vor simti linistiti, dar nu pentru foarte mult timp. Dragonul nu poate sa stea prea mult timp pe loc, de aceea, la un moment dat, va dori sa faca putina miscare. Acest cuplu se va intelege foarte bine daca va avea o afacere comuna. Daca Dragonul va pleca in deplasari, Bivolul cu siguranta se va apuca de calcule.

Compatibilitati Dragon – Tigru

Aceste semne, de asemenea, se aseamana foarte mult. Ambii nativi sunt foarte curajosi, energici si descurcareti. Tigrii sunt sfatuitori minunati si intotdeauna previn pasii imprudenti ai partenerului. Dar in caz de ceva, tot Tigrul sare la bataie primul. Dragonul, de asemenea, iubeste sa conduca si crede intotdeauna ca are dreptate. Dragonul isi poate invata partenerul sa gandeasca rational, un lucru foarte util pentru Tigru in viata. Uneori, Dragonul poate sa-l duca in eroare sau sa-l impinga spre o aventura grea. Dar nici unuia dintre ei nu-i este frica. Viata in doi este si mai interesanta pentru ca nici unul dintre parteneri nu cunoaste masura. Totusi, in acest caz, stabilitatea se pierde putin. Daca Dragonul va refuza sa se supuna Tigrului, cu siguranta vor aparea conflicte, certuri, dar, datorita sinceritatii lor, aceste semne vor reusi sa rezolve orice neintelegere. Impreuna, ei reusesc in toate, pentru ca unul il molipseste pe celalalt cu succes si nu exista nici un fel de rivalitate intre ei. In afaceri, acest cuplu va face mult zgomot, dar daca vor avea un administrator bun, lucrurile vor merge si mai bine.

Compatibilitati Dragon – Iepure

Relatia dintre Iepure si Dragon este posibila doar daca liderul va fi Iepurele. Iepurele este un pic filozof si poate sa faca unele sacrificii. Dar Dragonul este prea temperamental, de aceea Iepurele suporta greu partenerul prea agitat. Iepurele nu poate sa arda ca focul, de aceea , dupa victorii mici, el prefera o odihna lunga. El are rabdare si este dispus la compromis, dar nu iubeste sa fie calcat pe talpi, iar Dragonul il va enerva cu siguranta. Pentru un timp, Iepurele va suporta furtunile generate de Dragon, dar apoi isi va pierde calmul. Intr-o zi el ii va spune Dragonului tot si ultimul cuvant ii va apartine. S-ar putea ca acesta sa fie unicul moment in care Iepurele va da dovada de fermitate. In aceasta relatie, armonia poate fi atinsa numai daca Dragonul va lipsi din cand in cand de acasa, si daca fiecare dintre ei va avea foarte multa rabdare.

Compatibilitati Dragon – Dragon

Un semn atat de sclipitor cum este Dragonul, s-a obisnuit cu lumina puternica. Prin urmare, acesta ar putea fi atras de nativul sclipitor din acelasi an. Sunt fascinati unul de celalalt, dar le va fi foarte greu sa-si imparta puterea. De regula, acest lucru devine o piatra de poticnire in calea lor. Foarte repede se ajunge la enervare, pentru ca ei nu suporta succesele partenerului. Nu putem spune ca este vorba de gelozie, ei pur si simplu s-au obisnuit sa aiba grija de cineva, iar un adversar egal nu are nevoie de sfaturile lor si acest lucru este o adevarata insulta pentru ei. In scurt timp, intre ei apare rivalitatea. Se incepe un adevarat spectacol, care se termina cu insulte reciproce.

Compatibilitati Dragon – Sarpe

Este una dintre cele mai bune combinatii. Dragonul este cucerit de intelepciunea Sarpelui. Mandrindu-se cu partenerul, Dragonul se va simti si mai puternic. Nici un Sarpe nu va face prostii, nu va incerca sa domine, el prefera sa-si desfasoare manevrele in spatele culiselor. Daca Dragonul este femeia, este mai rau, ea va dori sa aiba toata atentia partenerului. La inceput, Sarpele o va face din curtoazie, dar dupa ce o va cunoaste mai bine, va fi atras si mai mult. Dragonul nu suporta restrangerile. El vrea sa sclipeasca in permanenta si Sarpele poate sa-i asigure acest lucru. Cu toate ca sunt semne inrudite, este o combinatie favorabila. Dragonul mandru va deveni mai retinut, iar Sarpele – mai rabdator.

Compatibilitati Dragon – Cal

Pe acesti nativi ii uneste entuziasmul si infocarea. Ei pot fi adversari loiali atat in competitiile sportive, cat si in aventuri. Aceste semne au intotdeauna teluri comune, de aceea in relatis lor practic nu apar probleme. Mult mai dificil este daca femeia este nascuta in anul Dragonului, pentru ca ea cere supunere neconditionata si atentie maxima. Calul este foarte egoist, el nu are intotdeauna timp sa se ocupe de starea sufleteasca a partenerului. Dragonul va incerca sa tina in frau Calul neascultator si atunci s-ar putea sa se ajunga prea departe. Este mult mai bine daca femeia este nascuta in anul Calului. Dragonul nu va incerca sa-si subjuge frumoasa prietena si ii va oferi libertatea de actiune.

Compatibilitati Dragon – Capra

In aceasta combinatie exista o mutime de “pro” si “contra”. Capra are nevoie de un ocrotitor, care ar sustine-o si ar proteja-o in permanenta. Ea se va supune neconditionat Dragonului si toata lumea va fi multumita. Dragonul simte nevoia sa fie adorat si vrea sa fie fermecator, iar Capra nu ii poate oferi aceste lucruri. Bineinteles, ea il respecta, dar nu este stilul ei sa faca complimente. Intr-o astfel de atmosfera, Dragonul poate sa-si piarda din vioiciune. In acest caz, este mai bine daca barbatul este Dragon, atunci el va gasi satisfactii in munca. Dar daca femeia va fi Dragon, Capra cu siguranta va face multe prostii.

Compatibilitati Dragon – Maimuta

Compatibilitate foarte buna. Acesti nativi pot filozofa impreuna ore in sir. Totusi, relatia lor este lipsita de profunzime, cu toate ca ei cred altfel. Ei ar trebui sa se gandeasca mult mai devreme la viata in doi. Maimuta are toate calitatile necesare pentru a-l cuceri pe Dragon si pentru a-l tine langa ea, pentru ca este foarte isteata, stie sa-l copleseasca cu complimente, iar uneori chiar tace respectuos. Astfel, ea il cucereste si are toate sansele sa ramana cu el. Dragonul altruist si visator poate sa o ia prizoniera, starnind un val de admiratie din partea ei. Intre ei nu exista rivalitate, dimpotriva – ei se apreciaza reciproc. Acest lucru ii ajuta sa reuseasca in multe privinte si sa pacaleasca lumea din jur. Restul este doar o chestiune de timp.

Compatibilitati Dragon – Cocos

Ambii adora sa straluceasca si sa starneasca admiratia celor din jur, dar o fac prin mijloace diferite. Pentru a-si evidentia calitatile, Cocosul incearca sa le placa tuturor din jur, iar Dragonul este sclipitor de la natura, de aceea lumina lui este naturala. In aceasta relatie, totul merge destul de bine. Cocosul il admira pe Dragon si se mandreste cu faptul ca a reusit sa-i atraga atentia, iar laudele sunt lucrul cel mai important pentru Dragon. Sigur ca vor exista si probleme. In momentul in care vor aparea neintelegeri, vor aparea si certurile. Cocosul este altruist si are multa grija de aspectul lui fizic, dar aceste lucruri incep sa-l enerveze deseori pe Dragon. El isi pierde rabdarea si Cocosul este nevoit sa plece.

Compatibilitati Dragon – Caine

Nu este o relatie favorabila. Deseori, aceste semne nu au obiective comune si nu se inteleg unul pe celalalt. Cainele este probabil singurul semn zodiacal, care nu este fascinat de Dragonul sclipitor. Cainele este realist si nu suporta sclipirea artificiala, lipsita de nuanta. Desigur, Cainele se poate indragosti de Dragon, dar va suferi mult din aceasta cauza, pentru ca nu va putea fi tandru. In adancul sufletului, el va rade de partener, iar Dragonul va suferi din cauza lipsei de atentie din partea Cainelui. O astfel de persoana trebuie sa fie iubita cu toate defectele ei, trebuie sa fie adorata. Este ceva foarte dificil pentru Caine si acesta poate sa o raneasca. Toate aceste lucruri vor duce la aparitia unor noi complexe, iar acestea si asa sunt destule.

Compatibilitati Dragon – Mistret

O combinatie foarte favorabila pentru Dragon, dar nu si pentru Mistret. Mistretul cade in capcana Dragonului, acesta poate sa-i ia mintile instant. Mistretul va fi ocupat tot timpul cu Dragonul, nu ii va mai ramane timp pentru el insusi. Admiratia partenerului sclipitor il va umple de energie, el va deveni mai dezghetat si va incepe sa iasa in societate singur. Dragonul nu se va supara deloc si nu va uita sa-i dea cateva sfaturi intelepte partenerului. Mistretul ii va fi recunoscator pentru sfaturi, deoarece vorbele Dragonului au intotdeauna valoare.