Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Dragon


Dragon de Apa


Dragon de Apa

Anii Dragonului de Apa:

27 ianuarie 1952 – 13 februarie 1953;

23 februarie 2012 – 9 februarie 2013.

Culorile Dragonului de Apa: galben, maro, negru.

Dragonii de Apa se remarca prin inteligenta, capacitatea de a nu scapa din maini pasarea norocului. Fiind prietenosi si deschisi, acesti nativi sunt foarte placuti in comunicare. Simtul umorului slab dezvoltat nu-i impiedica sa devina oratori excelenti. Spre deosebire de Dragonii guvernati de alte elemente, Dragonii de Apa au mai multa rabdare. Ei sunt dispusi sa astepte, nu tin sa primeasca rezultate imediate. Nativii din aceasta zodie au obiceiul prost de a sari de la o activitate la alta, lucru care deseori ii incurca in viata. Sunt intotdeauna dispusi sa-si impartaseasca gandurile unei persoane apropiate si sa inteleaga slabiciunile umane.

Pentru a-si usura semnificativ viata, Dragonul de Apa trebuie sa invete sa se concentreze in totalitate asupra unui singur obiectiv.

Personalitati nascute in anii Dragonului de Apa: David Hasselhoff, Liam Neeson, Patrick Swayze, Sharon Osbourne, Christopher Reeve, Louis Walsh, Steven Seagal, Mickey Rourke, Shigeru Miyamoto, Vladimir Putin, Sylvia Kristel, Jeff Goldblum.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: