Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Mistret


Horoscop 2020 Mistret

Horoscop Mistret 2020: Previziuni generale

In anul 2020, Mistretul va prezenta o latura a sa total diferita! Talente si hobby-uri noi, cunostinte si prieteni noi, alte orizonturi si domenii profesionale – anul Sobolanului promite sa devina pentru Mistret cel mai de neuitat si neobisnuit an din viata! Combinatia valorilor identice ale cifrelor anului 2020 va conferi treburilor Mistretului un caracter spontan si il va duce la un nou nivel de succes!

In plus, anul Sobolanului este primul an, care incepe ciclul de doisprezece ani. Si Mistretul isi va dedica toate eforturile pentru a pune bazele prosperitatii sale in urmatorii ani. Tot ceea ce va face Mistretul in anul 2020, se va dezvolta si va evolua in continuare, iar asta ii va face pe reprezentantii acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc sa munceasca cu si mai multa dedicatie, sa elaboreze scheme de imbogatire neobisnuite, sa incheie aliante profitabile cu partenerii de afaceri. Spiritul antreprenorial al Mistretului va deveni cheia catre prosperitate si ii va deschide portile catre lumea oamenilor bogati si de succes.

Dragoste si relatii

In anul 2020, Mistretul se va scalda in dragoste si admiratie! Persoanele de sex opus vor fi fascinate de farmecul lui si oportunitatile amoroase vor aparea la fiecare pas. Dupa un timp, Mistretul s-ar putea sa se plictiseasca totusi de intalniri romantice si sa-si doreasca ceva mai serios. Ca si Sobolanul, stapanul anului, el respecta valorile familiale si tine la confortul casnic. Asadar, in anul 2020, Mistretul va prefera ca flirtul sa aiba o continuare, iar singura noapte pasionala s-ar putea transforma intr-o viata de familie lunga si fericita.

Daca va intalni un partener potrivit, marele iubitor de viata, Mistretul nu va ezita si nu va sta mult pe ganduri – dinamica intensa a anului nu predispune la asa ceva. Deviza sa in anul 2020 este “Bate fierul cat e cald!”. Asadar, reprezentantul acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc s-ar putea nici sa nu observe cum va ajunge in fata altarului – absolut fericit si plin de cele mai optimiste planuri de viitor. Iar stapanului anului 2020, Sobolanului, nu-i va ramane decat sa se bucure pentru el si sa-i ureze sanatate si fericire in familie!

Cariera si finante

Desfasurarea rapida a evenimentelor in anul 2020 il va invata pe Mistretul putin lent sa ia decizii corecte cu rapiditate. Graba implica anumite dezavantaje si riscuri, dar, ca urmare a influentei pozitive a anului Sobolanului, reprezentantul acestei zodii din horoscopul chinezesc va capata abilitati noi, va dezvolta alte talente si isi va valorifica potentialul la maxim. De exemplu, s-ar putea sa inlocuiasca rutina de birou cu o munca creativa, si sa devina brusc renumit.

Sobolanul va trata cu bunavointa orice isprava a Mistretului in anul 2020 – si lui ii plac uneori schimbarile radicale. Lucrurile pe care Mistretul si le putea imagina cu greu in visurile sale, vor deveni dintr-o data destul de realizabile in anul 2020 – important este sa nu-si scape sansa!

Din punct de vedere financiar, anul 2020 oricum este un an foarte bun pentru Mistret. Norocul va fi cu el la fiecare pas – ba rudele ii vor lasa o mostenire, ba va castiga la loto, ba va incepe sa-i mearga mai bine afacerea sau va aparea un sponsor generos. Totodata, chibzuit si prudent, Mistretul, ascultand sfaturile Sobolanului si propria intuitie, nu-si va cheltui banii in zadar si va reinvesti tot profitul. Nu-i de mirare ca spre sfarsitul anului 2020 se va bucura de succes material!


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: