Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Capra


Horoscop 2020 Capra

Horoscop Capra 2020: Previziuni generale

Anul 2020 ii va permite Caprei sa straluceasca si sa se bucure de viata. Pentru nativii din aceasta zodie, anul Sobolanului se anunta a fi o perioada favorabila in horoscopul chinezesc: in afaceri si in suflet va fi ordine, iar atitudinea pozitiva si farmecul natural ii vor permite Caprei sa atraga in viata ei multi oameni buni, care mai tarziu se vor transforma cu succes in prieteni. Capra nu are egal in cucerirea inimilor!

Anul 2020 vine cu o veste minunata pentru Capra neastamparata – visurile ei mai vechi urmeaza sa se indeplineasca! Schimbarile pozitive se vor produce incepand din ianuarie 2020 pe parcursul intregului an si ii vor tine pe reprezentantii acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc intr-un suspans fericit.

Dragoste si relatii

Anul 2020 ii va aduce Caprei o multime de trairi si emotii pe plan sentimental. Sangele-i va clocoti in vene, sentimentele aprinse se vor cere exprimate, iar dorintele intense – realizate! Atractivitatea Caprei nebunatice si neastamparate va atinge in anul 2020 cote maxime – farmecul ei va fi irezistibil, Capra va fi in centrul atentiei in orice grup, facand inimile sa bata mai tare si sucind mintile persoanelor de sex opus. Admiratorii ei vor fi gata pentru orice, ii vor pune averea la picioare, vor organiza intalniri romantice si vor face declaratii de dragoste coplesitoare. Dar in anul Sobolanului, Capra cel mai degraba va refuza sa adopte o atitudine serioasa, alegand un flirt fara complicatii si aventuri pasagere. Caracterizata de un egoism sanatos, in anul 2020 Capra nu va fi pregatita sa-si asume responsabilitatile ce decurg dintr-o viata de familie.

Nativilor casatoriti din zodia Capra, anul 2020 al Sobolanului le va aduce stari romantice si dorinte neasteptate, care vor fi transmise imediat partenerului. Si ar fi bine ca partenerul sa fie pe aceeasi lungime de unda cu Capra, in caz contrar, nemultumirea se va exprima prin izbucniri necontrolate de furie si scandaluri. E mai bine sa fie lasata sa faca tot ce vrea pentru a nu complica relatia – s-ar putea sa fie pe placul amandurora.

Cariera si finante

In anul 2020, Capra nu va trebui sa munceasca mult ca s-o duca bine. Fortuna va fi de partea ei pe parcursul intregului an – banii pot veni sub forma de dividende generoase, o mostenire mare sau un castig. In anul Sobolanului, Caprei ii vor veni in continuu idei noi legate de castiguri rapide si organizarea propriei afaceri, care vor fi realizate cu succes. Desi nu o putem numi un businessman de succes, in anul 2020, sub conducerea Sobolanului, Capra poate da dovada de spirit de intreprinzator si poate obtine un profit bunicel. Cu toate ca nativii din aceasta zodie din horoscopul chinezesc nu stiu sa economiseasca si sa tina de bani, in cont, la sfarsitul anului 2020, vor avea o suma rotunda cu mai multe zerouri. Avand o fire practica, Sobolanul le recomanda sa nu iroseasca banii, si sa-i investeasca cu cap in imobiliare sau in afaceri – asemenea investitii vor conduce la venituri impresionante in anii urmatori.

Pe plan profesional, in anul 2020, Capra o sa dea dovada de o ambitie laudabila, determinare si spirit de lupta, ceea ce il va incanta pe stapanul anului, Sobolanul, care o va sprijini si ii va incuraja aspiratiile in cariera in toate felurile. Dorinta de a obtine o functie importanta ii va determina pe reprezentantii zodiei Capra sa recurga la intrigi si trucuri, fortand lucrurile sa se desfasoare dupa scenariul lor. Perseverenta, sociabilitatea si capacitatea de a relationa cu cei mai diferiti oameni ii vor permite Caprei sa atinga succesul in orice domeniu profesional.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: