Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 13-19 Noiembrie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 13 noiembrie – 19 noiembrie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 13 noiembrie – 19 noiembrie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie după-amiaza, răstimp calm, în linii mari, pentru trup și suflet născute din dorința nativilor de a nu da curs provocării cotidiene care îi solicită, îi obosesc, dar care nu îi conduc spre vreun succes sau spre o realizare.

Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie în zori, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității acestor nativi și le va da energie, curaj, determinare și capacitate de a rezista la efort. Moment al unor posibile angajamente în plan personal care presupun o concentrare de forțe fizice, psihice și mentale în vederea realizării acelui scop.

Între 17 noiembrie, după ora 4:18′, și 19 noiembrie după-amiaza, axa celor două case ale banilor va sta sub semnul unui tranzit puternic, generat de opoziția Lunii cu cele trei planete din Scorpion și cu care, în plus, în ziua de 19 noiembrie, se va afla în postura de Lună Plină în Taur, ceea ce ar putea acutiza o situație financiară delicată, complicată sau stringentă.

Atenție la eventualele presiuni morale, sociale sau profesionale care s-ar putea exercita asupra unor persoane cu intenția de a le face să cedeze într-o chestiune bănească (revendicarea unui bun, a unui drept sau a unei datorii cuvenite, reclamarea unui abuz). Contextul astral poate pune punct unei nereguli ce durează de un an încoace, dar poate pune bazele și unei disfuncții care să le greveze veniturile până în toamna anului 2022.

Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, perioadă convenabilă pentru conversații, contacte umane, întâlniri, vizite, scurte deplasări care pot fi sursa unor bucurii de moment (veselie, distracție, glume), a unor schimburi de impresii și a unor știri sau informații utile pe care nativii le pot obține în beneficiul personal, dar care poate arunca o umbră stingheritoare în împrejurări care scot la lumină o deficiență de caracter deranjantă sau inacceptabilă pentru un Berbec.

Horoscop Urania Taur 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie după-amiaza, atmosferă plăcută în relația nativului cu o persoană apropiată, șanse de împăcare sau de „netezire” a relațiilor cu o persoană de care nativul s-a distanțat sau pe care, la un moment dat, a pus-o la punct cam brutal.

Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie în zori, unele persoane pot resimți mai acut și mai neplăcut stresul acestor momente încărcate de restricții, limitări sau premise alarmante. Mental încărcat sau chiar blocat de aflarea unor vești neplăcute. Între 17 noiembrie, între 4:18′, și 19 noiembrie după-amiaza, Luna va tranzita zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn stabilitate organică și rezistență psihică.

Moment important, de împlinire sau de atingere a treptei de sus într-un domeniu de viață și activitate. Cu toate acestea, perioada rămâne una intensă și provocatoare, pe fondul celor trei opoziții, deloc ușoare, ale Lunii cu cele trei planete care tranzitează Scorpionul. În plus, în dimineața zilei de 19 noiembrie, se va produce faza de Lună Plină în Taur, la 27°14′, care va introduce accente speciale pe axa caselor I/VII și prin asta va arunca factori de stres și de dizarmonie în sectorul relațiilor parteneriale.

Nu vor fi excluse tentativele unora de a-i păcăli sau de a-i destabiliza pe Tauri prin relatări incorecte, intrigi, acuzații nefondate. Context nefavorabil discuțiilor pe teme delicate, cu potențial de declanșare a unui conflict (procese, audieri). Atenție la declarațiile unor martori, la oportunitatea de a revizui intenția (nevoia) de a recurge la „ajutorul” acelora.

În general, nu este bine să se semneze documente importante. Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, neplăceri financiare, abordare incorectă a unui litigiu pe teme patrimoniale, aprecieri inadecvate ale realității (afirmații, propuneri) sau ale unui act/document.

Horoscop Urania Gemeni 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie după-amiaza, posibil moment al succesului, al câștigului de simpatie a unei asistențe ori de prezentare frumoasă și elegantă în public, în contextul desfășurării unei activități profesionale în domeniul cultural, artistic, modă, spectacol care presupune gust, rafinament, sensibilitate și talent sau inspirație.

Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie în zori, una sau mai multe confruntări de opinie, stil și metodă de abordare a unei teme comune de viață și activitate cu un prieten. Discrepanțe de viziune, de percepție, de simpatie față de evenimentele curente la care nativul și prietenul sau grupul său de prieteni se raportează.

Între 17 noiembrie, între 4:18′, și 19 noiembrie după-amiaza, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul astral al Lunii Pline în Taur din 19 noiembrie, plasată în casa bolilor lungi și cronice, și al celor trei opoziții cu planetele din casa a VI-a a sănătății de fiecare zi. Zone afectatet sunt cele despre care am vorbit și în săptămânile trecute (infecții, sistem endocrin, aparat renal, urinar, genital și componentă psihică).

Veghe atentă asupra felului în care se vor discuta chestiunile organizatorice la locul de muncă și care nu vor fi formulate explicit, ci voalat sau aluziv, pentru a intui ce s-ar putea întâmpla în viitor. Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, peisajul astral curent va fi marcat de tranzitul Lunii prin zodia Gemenilor, ceea ce va fi un factor pozitiv pentru acești nativi.

Nu va fi un sprijin puternic cu privire la forma fizică, la forța de muncă și rezistența la efort, dar le va spori flerul, intuiția și capacitatea de a se descurca în situații complicate; eventual îi va face pe Gemeni mai puțin influențabili sau mai stabili în opiniile lor ce pot fi supuse criticilor celor din jur în intenția lor de a-i convinge de o premisă pe care nativul o respinge.


Horoscop Urania Rac 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie după-amiaza, ipostaze de viață personală (întâlniri, dialoguri, lecții, cursuri, experiențe personale) din spațiul culturii, al artei, al religiei, al filosofiei care le vor permite unor nativi să evolueze, să înțeleagă niște idei, premise sau concepte, să ia atitudine față de un curent de opinie în mod adecvat, logic și bazat pe argumente.

Moment al răsfățului interior și al cultivării valorilor. Nativii vor simți dorința sau chiar nevoia de a se izola de stările conflictuale care îi destabilizează. Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie în zori, provocări profesionale, dintre care unele pot avea ecou în public sau se pot desfășura în fața unei asistențe de specialitate (colegi).

Unele pot fi caracterizate prin contradicții, ostilității, lipsă de solidaritate sau chiar critici adresate nativului mai ales dacă acesta are o funcție sau un rang social. Între 17 noiembrie, între 4:18′, și 19 noiembrie după-amiaza, relațiile de prietenie vor trece prin încercări pe fondul unor tranzite dificile și profund nemulțumitoare. Ele vor fi generate de Luna Plină în Taur, din dimineața zilei de 19 noiembrie, care va face trei opoziții cu planetele în tranzit prin Scorpion.

Principalul sector va fi cel al sentimentelor care vor da în clocot: preaplin sufletesc, amplificare a unor senzații anterioare (bănuieli, îndoieli, nesiguranță, frustrare, ostilitate față de un prieten sau o persoană dragă). Unele dintre acestea vor putea fi rostite cu glas tare și atunci ele se vor transforma în reproșuri, certuri, acuzații, crize de furie, de gelozie, de mânie.

Nu sunt excluse despărțirile pe fondul unor cuvinte aspre, de cele mai multe ori nefondate, exagerate, subiective sau pătimașe. Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, instabilitate organică, fluctuații ale stărilor de spirit, neliniște interioară nemotivată de factori reali.

Horoscop Urania Leu 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie după-amiaza, Leii pot avea parte de un mic avantaj material, pot primi o atenție, un dar, un ajutor sau o recompensă. Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie în zori, nervozitate și agitație provocate de niște divergențe de idei politice, economice, culturale sau de orice altă natură care implică și o responsabilitate profesională.

Leii pot deveni refractari, necooperanți sau deloc îngăduitori cu persoanele cu care discută sau cu care, vor nu vor, trebuie să colaboreze și care dau dovadă de superficialitate, de rea-credință ori de interese străine cauzei pe care ei ar trebui să o susțină în mod solidar și în chip onest.

Între 17 noiembrie, după ora 4:18′, și 19 noiembrie după-amiaza, provocare majoră în planul activității profesionale și al responsabilităților publice. Leii vor avea de dat un examen în fața colegilor, a asistenței, a opiniei publice prin felul în care vor ști sau vor putea să gestioneze o situație de criză ori un conflict. Dificultatea va veni de la lucrurile ascunse (neadevăruri, informații tăinuite, manipulare a dovezilor, dezinformare, etc.) care vor atinge cote de pericol.

Din punct de vedere astral, explicația va veni de la opozițiile drastice alcătuite de Luna în tranzit prin casa puterii și a imaginii cu cele trei planete în tranzit prin Scorpion și de Luna Plină în Taur din 19 noiembrie, care va privi direct sectorul casei a X-a. Astfel, se mai poate vorbi de ipostaze mai vechi din viața lor profesională și/sau publică și care pot atinge punctul maxim al unui conflict și de altele noi care se generează în acest context.

Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, relații ambigui, nesincere, nesatisfăcătoare cu unii prieteni care nu se implică într-o temă de viață și activitate, care se eschivează, sunt neserioși și compromit în felul acesta proiectul comun.

Horoscop Urania Fecioara 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie după-amiaza, relații parteneriale comode, amabile, politicoase, vesele chiar, dar nu foarte productive sau eficiente. Nu vă luați după prima impresie bună pe care v-o va face un interlocutor. Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie în zori, îngrijorări sau nerăbdare provocată de tergiversarea unor demersuri menite să rezolve o chestiune materială (apostilă, aprobare, discutare într-un for decizional, semnătură finală, aprobare de principiu).

Între 17 noiembrie, după ora 4:18′, și 19 noiembrie după-amiaza, perioadă dificilă pentru tot ceea ce înseamnă universul de crezuri și convingeri pe care se bazează deciziile majore și aspirațiile nativului. Contextul astral este șubred prin opoziția Lunii, în tranzit prin această casă, cu planetele din Scorpion (casa a III-a a comunicării), ceea ce amplifică, aprofundează sau diversifică factorii de îndoială, de neîncredere sau de respingere a unor idei, soluții și oferte adresate unei Fecioare.

Apoi, este vorba de impactul pe care îl va avea asupra nativilor Luna Plină în Taur, din 19 noiembrie, care se va răsfrânge asupra lor și care poate genera, în afara unui disconfort mental, o criză a valorilor și a premiselor de viață ale celor născuți în zodia Fecioarei.

Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, nativii trebuie să fie atenți la felul în care se vor contura niște activități care se desfășoară cu publicul sau în fața unei asistențe, fiind vorba de autoritatea și credibilitatea lor, care vor fi puse la încercare.

Ultimele zile ale răstimpului analizat îi pot pune pe unii Lei în situația de a se confrunta cu o stare organică ce nu va fi diagnosticată corect ori pentru a cărei rezolvare, dialogul și comunicarea cu medicii și cu instituțiile de resort vor fi deficitare. E bine să nu se intre în panică și să se repete evaluările medicale pentru a se elimina erorile.

Horoscop Urania Balanta 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie, după-amiaza, liniște și pace interioară sau, cel puțin, fără situații nemulțumitoare, critice ori speciale care să-i scoată pe nativi din ritmul lor normal de viață și de muncă. Posibilă soluție convenabilă la locul de muncă. Cu multă abilitate ei ar putea rezolva chiar și o chestiune salarială sau ar putea demonstra o neregulă în acte fiscale și documente contabile.

Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie, în zori, relațiile parteneriale vor naviga pe ape tulburi: toată lumea va fi supărată, enervată, în contratimp și fără răbdare. Dialogurile vor deveni mai abrupte dar și mai puțin constructive, reperele reale se vor amesteca cu reacțiile subiective; dacă este posibil, întrunirile și dezbaterile ori ședințele care vor avea ca scop rezolvarea unei chestiuni de interes comun (acord, contract, documente oficial, rezoluții către terțele părți) este bine să fie amânate.

Între 17 noiembrie, între 04:18′, și 19 noiembrie, după-amiaza, greul săptămânii privește cele două case ale banilor, bunurilor materiale și avantajelor conjuncturale care se pot transforma într-un venit. Situația se va complica ori, dacă erau deja conturate datele unor nereguli, acestea se vor acutiza pe fondul Lunii Pline în Taur, din 19 noiembrie.

Primul pericol vine de la posibilele înșelătorii, păcăleli și strategii incorecte; al doilea motiv vine de la angajarea părților în dispute și atitudini ireconciliabile, bazate pe antipatia, invidia, geloza, dorința de revanșă și incapacitatea de a fi obiectivi a celor implicați în dispută în ciuda evidențelor.

Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, sectorul comunicării nu le va fi util celor care s-au născut în Balanță. Aceștia nu vor avea încredere în informațiile primite, vor avea frecvente schimbări de opinie pe o anume temă și se vor pierde în discuții marginale, fără temei, fără importanță.

Horoscop Urania Scorpion 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie, după-amiaza, univers afectiv bogat și relaxat, stări de spirit care le vor da satisfacție nativilor; aceștia se vor putea odihni și vor putea desfășura activități de relaxare trăind clipe plăcute alături de cei dragi. Unii pot dezvolta speranțe, pot face proiecte, își pot dori de la viață mai mult decât au acum, ca o firească nevoie de împlinire personală.

Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie, în zori, fără a fi vorba de vreun risc organic, cei născuți în Scorpion nu vor fi deloc liniștiți; conjunctura astrală îi va face nervoși, arțăgoși, nerăbdători. Unii vor avea dureri de cap trecătoare dar deranjante, alții nu vor avea răbdarea necesară pentru a duce la bun sfârșit o temă profesională.

Între 17 noiembrie, între 04:18′, și 19 noiembrie, după-amiaza, relațiile parteneriale vor fi supuse unor încercări venite de la întâmplările cu aer de surpriză ori din cauza reacțiilor nebănuite ale uneia sau alteia dintre părți care va dezvolta, brusc, sentimente, trăiri și atitudini ce se traduc prin ostilitate, antipatie și strategii deloc inspirate.

Situația va avea o puternică tentă subiectivă pentru că, de la caz la caz, vor mai interveni și factori dezagreabili: invidie, gelozie, dorință de revanșă, dezorganizare, explicabile prin exacerbarea unor gânduri nerostite și a unor atitudini, până atunci controlate, dar care vor fi scoase la suprafață de forța Lunii Pline în Taur, din 19 noiembrie, în opoziție cu cele trei planete care tranzitează Scorpionul (casa I a acestor nativi).

Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, nu toate ideile pe care le vor lua în calcul nativii vor fi realiste și utile, de aceea, este bine ca Scorpionii să amâne câteva zile luarea unor decizii și, mai ales, după ce vor verifica tot ceea ce au auzit, au citit ori li s-a spus chiar de către cineva (aparent) competent.

Horoscop Urania Sagetator 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie, după-amiaza, relaxare domestică sau detașare (indiferență, abandon momentan) de treburile cotidiene în favoarea unor preocupări mai constructive sau delectante. Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie, în zori, Săgetătorii nu vor fi persoanele domoale din punct de vedere sentimental.

Aceștia vor avea reacții bruște, disproporționate, uneori, față de motivul care le suscită, alteori vor dezvolta un comportament mai puțin amabil și concesiv față de cei dragi. Între 17 noiembrie, între 04:18′, și 19 noiembrie, după-amiaza, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul Lunii Pline în Taur, din 19 noiembrie, precum și al celor trei opoziții pe care Luna le va face cu cele trei planete care tranzitează Scorpionul.

Zonele vizate sau vulnerabile în fața acestui influx astral sunt cele care țin de specificul zodiei (regim endocrin, aparat genital, urinar, renal, sistem imunitar, psihic și zona anatomică a cefei cu vertebrele și musculatura gâtului și cu organele localizate în acel segment). Posibile situații mai greu de descifrat în semnificația lor reală în legătură cu regimul muncii și al relațiilor de serviciu.

Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, în relațiile parteneriale Săgetătorii pot fi mințiți, dezinformați, manipulați prin versatilitatea comportamentului și ambiguitatea afirmațiilor sau prin trunchierea informațiilor de către cei cu care nativii trebuie să discute o temă comună de viață și muncă (soț, colaborator, asociat).

Întreaga săptămână, poate fi marcată de riscul unor mecanisme socio-profesionale care li se pregătesc, în secret, nativilor și care au, ca o primă premiză, situația acestora la locul de muncă, dar care, prin acumularea consecințelor, le pot complica, în scurt timp, existența, ei fiind nevoiți, atunci, să se apere ca să demonteze situația creată artificial care li se impută etc.

Horoscop Urania Capricorn 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie, după-amiaza, posibilă veste plăcută, conversație agreabilă cu o personală apropiată, participare la o activitate publică care le va permite nativilor să se prezinte într-o lumină favorabilă ori să aibă o intervenție apreciată de către auditoriu.

Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie, în zori, nervi încordați din cauza disfuncțiilor apărute în gospodărie, a treburilor curente care le mănâncă nativilor, timpul necesar desfășurării altor activități, dificultăți minore ca importanță, dar care nu se vor rezolva pentru că se vor împiedica de dezorganizarea și funcționarea defectuoasă a unor instituții. Între 17 noiembrie, între 04:18′, și 19 noiembrie, după-amiaza, sectorul vieții afective va fi răscolit de Luna Plină în Taur, din 19 noiembrie, care se va afla în relații riscante cu cele trei planete din Scorpion.

Avem de-a face cu suferințe tipice din dragoste, cu tot cortegiul lor de trăiri intense, cu lacrimi, suspine, regrete și mânii, cu hotărâri radicale și cu multă, foarte multă neîncredere în partener și în viitorul relației. Uneori, nativii, dacă vor descoperi aspecte dezgustătoare, vor avea întreaga justificare să rupă relația, în ciuda suferinței lor de moment.

Vulnerabil se va dovedi și sectorul relațiilor de prietenie unde pot apărea dezamăgiri și replieri născute din felul în care una, mai multe persoane sau un grup întreg de apropiați se poartă cu nativul (ignorare a nevoilor aceluia, lipsa de solidaritate, invidie, trădare, aliere cu dușmanul, șicane, lipsă de sinceritate).

Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, stare organică bună, pe fond, dar instabilă fiziologic: stări alterate, traduse prin lipsă de energie, de motivație, de determinare pentru activitățile profesionale, de neatenție, incapacitate de a se concentra pe o temă de lucru. Continuă, întreaga săptămână, protecția pe corpul fizic a planetei Venus.

Horoscop Urania Varsator 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie, după-amiaza, posibilă rezolvare favorabilă din punct de vedere bănesc chiar dacă suma sau valoarea beneficiului nu este mare. Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie, în zori, comunicarea cu Vărsătorii va fi îngreunată de irascibilitatea acestora. La rândul lor, și ei vor fi afectați de veștile și de întâmplările minore care le strică cheful de muncă și le consumă energia.

Între 17 noiembrie, între 04:18′, și 19 noiembrie, după-amiaza, sectorul vieții de familie, al patrimoniului și al activităților domestice va sta sub semnul unor posibile încurcături sau zdruncinări ale încrederii pe fondul unor dezvăluiri, mărturisiri sau descoperiri întâmplătoare care vor arunca o lumină nefastă asupra unor persoane (rude) și care vor da o altă turnură evenimentelor asupra cărora, oricum, plana o undă de îndoială.

O dată risipită, prin elocvența adevărului ieșit la iveală, aceasta îi va pune în dificultate pe nativii care vor trebui să ia o decizie. Firește, ar fi bine să nu o ia imediat pentru că perioada va sta sub semnul tulbure al Lunii Pline în Taur, din 19 noiembrie, care le va altera dreapta judecată făcând-o părtinitoare, pătimașă și poate chiar exagerată.

Nu trebuie neglijat impactul pe care îl va avea acest răstimp, alimentat de cele trei opoziții ale Lunii cu planetele în tranzit prin Scorpion, care se vor îndrepta spre casa a X-a, a puterii și a succesului, creând împrejurări delicate, riscante, greu de înțeles și, evident, greu de trecut cu vederea.

Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, oscilații în plan emoțional, instabilitate în gusturi, dorințe și sentimente, ambiguitate și neimplicare ori dezinteres față de unele persoane care, altădată, îi entuziasmau. Cei în preajma vârstei de 50 de ani vor avea un sentiment neplăcut de constrângere în plan profesional sau de risc de a nu fi la înălțimea așteptărilor.

Horoscop Urania Pesti 13-19 Noiembrie 2021

Între 13 și 14 noiembrie, după-amiaza, zile bune, în care nativii se vor regăsi pe sine. Între 14 noiembrie, după ora 17:48′, și 17 noiembrie, în zori, griji bănești curente, mai solicitante, poate, decât în alte dăți. În realitate, nu e vorba de valoarea sumei cât de reacția Peștilor tracasați de atâtea obligații în fața cărora, la sfârșitul unei zile de treburi și alergătură, își pierd răbdarea.

Între 17 noiembrie, între 04:18′, și 19 noiembrie, după-amiaza, sectorul comunicării va fi răscolit de forța Lunii Pline în Taur, din 19 noiembrie, care se va răsfrânge nu doar asupra acelei zile sau a răstimpului invocat ci și asupra întregii săptămîni. Nativii vor avea la tot pasul motive de stres, de dezamăgire, de tristețe, de îngrijorare sau de exasperare, văzând cum ideile lor bune și chiar demersurile anterioare se blochează ori se perimează pentru că se pierd niște termene și se ratează niște oportunități.

Uneori, poate fi vorba de o situație, în principal un dialog, care îi va obliga să se replieze față de niște persoane, proiecte sau chiar oferte pe care erau gata-gata să le accepte. Din 19 noiembrie, după ora 16:33′, și până pe 20 noiembrie, sectorul vieții de familie și al treburilor casnice nu va ieși din tiparul banalității.

Întreaga săptămână, însă, în ciuda greutății momentului instaurat de Luna Plină în Taur, Peștii vor beneficia de felul în care vor lucra pentru ei cele trei planete în tranzit Scorpion, chemate acum, prin această fază, la rampă. Virtutea lor va fi îndreptată spre motivarea și consolidarea atitudinii nativilor față de proiectele importante socio-profesionale în care, pe fondul atâtor destabilizări, începuseră să nu mai creadă.

Pentru o categorie aparte de persoane, viața religioasă, credința, spiritualitatea pot reprezenta, prin cultivare și practică susținută, un balsam sufletesc și o vindecare organică prin reechilibrare energetică.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Cat de tolerante sunt semnele zodiacale?
  Toleranta si semnele zodiacale

  O poveste amuzanta despre toleranta semnelor zodiacale.

 • Clasament: de la cel mai bun la cel mai rau
  Ce fel de prieten esti in functie de zodie

  Clasament: de la cel mai bun la cel mai rau

 • Elementele Astrologiei si Dragostea
  Elementele Astrologiei si Dragostea

  Compatibilitatea zodiilor in functie de elementele astrologiei.

 • Numerologie 2021
  Horoscop Numerologic 2021

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului,

 • Umbra semnului zodiacal
  “Umbra” semnului zodiacal

  Astrologia karmica: cat de bine ne indeplinim sarcinile karmice?

 • Ziua si noaptea
  Ziua si Noaptea

  Compatibilitati in dragoste in functie de “parintele” indepartat - Soarele sau Luna.