Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Numerologia numarului de telefon


Numerologia numarului de telefon

Numarul de telefon are un rol la fel de important in viata unei persoane ca si numele. Pentru a-i afla valoarea, trebuie sa faci niste calcule simple, sa reduci totul la o singura cifra. De exemplu, (cifrele sunt alese la intamplare): 0743283491 = 0+7+4+3+2+8+3+4+9+1 = 41 = 5.

CE POATE SA FACA NUMARUL DE TELEFON?

1 – Numarul este favorabil pentru manifestarea initiativei personale, activitate si actiuni independente, inceperea unor proiecte noi. La acest numar de telefon poti rezolva orice fel de probleme profesionale, poti sa stabilesti intalniri si sa inchei contracte si intelegeri, de asemenea, poti rezolva probleme juridice si cele legate de acte notariale.

2 – Daca ai acest numar de telefon, este mai bine sa fii sunat decat sa suni, cu exceptia cazurilor cand munca iti permite sa o faci fara nici o grija si chiar cu placere. Este favorabil pentru stabilirea oricarui fel de contacte, presupune colaborare si armonie in orice domeniu.

3 – Un numar de telefon excelent pentru activitati cat mai diverse si pentru finalizarea unor treburi mai vechi sau incepute recent. Este perfect pentru activitati legate de comert, turism sau showbiz, pentru jurnalisti si cei care lucreaza in domeniul publicitatii, actori, artisti. Este un numar bun pentru stabilirea intalnirilor, mai ales in interes de afaceri, pentru planificarea calatoriilor, petrecerilor si distractiilor.

4 – Numarul este favorabil pentru contacte stabilite in scopul de a crea, de a munci cu perseverenta si seriozitate. Iar treburile importante si activitatea speculativa ar trebui evitate. Este bine sa vorbesti despre tot ce este legat de renovarea locuintei, treburi casnice, insa nu este un numar de telefon favorabil pentru planificarea petrecerilor, calatoriilor si intalnirilor romantice.

5 – Discutiile purtate la acest numar de telefon pot duce la schimbari in afaceri si relatii, asadar este indicat sa vorbesti numai atunci cand stii sigur ca ideile tale sunt realiste si merita atentie. S-ar putea sa obtii succesul mult asteptat, iar proiectele incepute mai demult vor aduce rezultate favorabile. Insa nu merita sa-ti clarifici relatiile, mai ales cele de dragoste: rezultatul poate fi total neasteptat.

6 – Acest numar de telefon nu este potrivit pentru actiuni rapide si decisive, decizii luate in graba, proiecte noi, intreprinderi. In schimb, te ajuta sa primesti sfaturi si consolare, este util pentru rezolvarea problemelor mai delicate de orice natura, inclusiv ale celor legate de familie, o persoana apropiata. Este bun pentru planificarea treburilor casnice, stabilirea conferintelor, intrunirilor publice si a intalnirilor cu prietenii si partenerii.

7 – Numarul nu este favorabil pentru stabilirea intalnirilor, pentru negocieri indelungate si complexe pe tema afacerilor si finantelor, dar este bun pentru stabilirea contactelor in domeniul filosofiei, misticii, cercetarii si, de asemenea, pentru primirea sfaturilor si recomandarilor.

8 – Un numar de telefon excelent pentru contacte in domeniul afacerilor si finantelor, activitati comerciale, contribuie la succes, prosperitate materiala, organizare si consolidare a autoritatii. La acest numar de telefon, deciziile importante si serioase se iau usor si rapid.

9 – Acest numar de telefon este bun pentru orice fel de realizari, pentru inceperea unor proiecte de perspectiva, anuntarea unor planuri importante, intretinerea si consolidarea relatiilor si contactelor. Este un numar favorabil pentru afaceri in domeniile comert si finante, dar mai ales pentru persoanele din lumea artei.

Vezi toate articolele din categoria Numerologie


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...