Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Iepure Horoscop Iepure Zodiac Chinezesc Iepure

Horoscop Erotic Chinezesc Iepure

(Nascuti in: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011…)

Pentru Iepure sexul este un ritual sacru si el il abordeaza intr-un fel deosebit. Etapa cea mai importanta al acestui proces este preludiul. Actul in sine conteaza mult mai putin, acest nativ il percepe doar ca o prelungire organica a preludiului. El considera ca toate procesele senzuale, de la excitare la orgasm, au loc la nivelul subconstientului. Prin urmare, el acorda importanta maxima stimulilor erotici. Pentru el sexul este un scenariu care necesita pregatire.

De obicei, Iepurele isi incepe viata sexuala devreme, dar nu din curiozitate, ci din dorinta de a se afirma inca intr-un domeniu. Treptat, el acumuleaza cunostinte sexuale si experienta pentru a-si impresiona profund partenerul in momentul in care se va ivi sansa.

Iepurele este un mare estetist si acest lucru e vizibil in sex. El construieste iubirea dupa toate legile frumusetii. Actioneaza cu incredere, relaxat, are grija de partener, dar nu uita nici de el insusi.

In permanenta analizeaza diverse feluri de mangaieri, atingeri si saruturi, pentru a actiona ulterior virtuos si pentru a crea impresia unui amant exceptional. Si trebuie sa spunem, ca reuseste sa faca acest lucru cu brio.

Sex-appeal-ul este in sangele nativului din zodia Iepure. El nu trebuie sa depuna eforturi deosebite pentru a dovedi acest lucru – totul vine de la sine, indiferent de dorinta lui. Atractivitatea sexuala a nativului Iepure se manifesta in mod natural in fiecare privire, miscare, gest.

Iepurele simte perfect diferenta intre placerea fizica si senzatia psihologica de zbor, preferand-o pe cea din urma. Iata de ce preludiul este atat de important.