Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Horoscop 2021

Previziuni pentru anul 2021 al Bivolului Alb de Metal.

Horoscop 2021 – Anul Bivolului Alb de Metal
(12 februarie 2021 – 1 februarie 2022)

Anul 2021 al Bivolului Alb de Metal vine sa se ocupe de haosul lasat in urma de Sobolan. Lumea nu va mai fi la fel. Nu are rost sa ne asteptam ca in perioada guvernarii acestui animal demn totul va reveni la normal: Bivolul va urma calea batuta de Sobolan. Acest an, de asemenea, este unul metalic, asadar multe dintre cele incepute de Sobolan vor continua. Va trebui fie sa ne impacam cu schimbarile impuse de Sobolan, fie sa ramanem blocati in timp, singuri cu amintirile noastre.

Horoscop 2021

Ce se poate spune cu siguranta este ca anul guvernat de Bivol va fi mult mai linistit decat cel precedent. In ciuda aspectului brutal al Bivolului, spre deosebire de anul Sobolanului incarcat cu energie Yang, anul 2021 este incarcat cu energie feminina Yin si reprezinta, prin urmare, o perioada de renastere si reinnoire.

In anul Bivolului Alb sa nu va bazati pe noroc. Toate succesele pe care le veti obtine vor fi numai pe merite. Bivolul cere consecventa si tenacitate in urmarirea obiectivelor. Anul trecut au fost favorizati oamenii aventurieri, care au stiut sa “prinda valul”. In 2021 va trebui sa lase smecheriile si sa se apuce serios de lucru, pentru ca Bivolul ii iubeste numai pe cei cu adevarat muncitori. O caracteristica aparte a acestui an este ca eforturile trebuie depuse selectiv. De obicei, Bivolul trage caruta in timp ce altii o conduc. In anul 2021 regulile se schimba: trebuie nu numai sa tragi, dar sa si alegi directia.

Pentru ca totul in 2021 sa mearga bine, acceptati schimbarile care s-au produs in viata voastra. Nu va irositi energia incercand sa readuceti totul la cum era inainte. Creati o zona de confort acolo unde va aflati acum. Pana la urma, poti sa traiesti intr-o gradina minunata si sa te simti nefericit, sau poti sa stai in desert, sa plantezi flori si meri, si sa te bucuri de ce-ai realizat.