Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei


Cifra destinului 4 in numerologie


Numerologie cifra 4

Cifra 4 este guvernata de planeta Mercur. Principala calitate cu care Mercur isi inzestreaza nativii este sociabilitatea. Aceste persoane nu pot sa stea mult singure, au nevoie organica de contact cu lumea din jur.

Caracteristici pozitive. Persoanele care au ca cifra a destinului cifra 4 sunt foarte sociabile, se pot intelege cu oricine, lucru care ii ajuta mult in viata. In acelasi timp, sunt foarte destepte, capabile de analiza si sinteza, au interese diverse si hobby-uri neobisnuite. Sunt intotdeauna interlocutori buni, care stiu nu numai sa distreze persoanele din jur cu discutii interesante, dar sa le si asculte cu atentie daca e nevoie. Cei guvernati de cifra 4 sunt psihologi innascuti, simt emotiile altora, patrund rapid in esenta problemelor acestora. De aceea prietenii acestor nativi deseori apeleaza la ei in momentele dificile, cand au nevoie de sustinere sau sfaturi, stiind ca intotdeauna vor beneficia de atentie si intelegere. Aceste persoane sunt cu adevarat interesate de problemele celor apropiati si intotdeauna incearca sincer sa-i ajute.

Abilitatea de a-si exprima in mod clar ideile ajuta persoanele cu cifra destinului 4 sa avanseze in cariera. Se inteleg bine cu colegii si superiorii, au un intelect dezvoltat si datorita acestor calitati devin angajati de valoare, aproape de neinlocuit in echipa. Persoanele nascute sub semnul cifrei 4 sunt inzestrate cu abilitati organizatorice excelente, gandire strategica, talent pentru planificare si prognoza. Ar putea fi artisti si oratori foarte buni. Pot atinge succesul in domenii importante, precum stiinta si politica.

Inca o calitate importanta a persoanelor guvernate de cifra 4 este faptul ca sunt de incredere si foarte organizate. Niciodata nu vor uita sa dea un telefon important la timp, vor tine minte zilele de nastere ale persoanelor apropiate, se vor tine mereu de planuri, nu vor intarzia la intalniri. Chiar daca vor avea o zi foarte aglomerata, isi vor putea structura ziua astfel incat sa reuseasca sa faca toate treburile urgente si sa-si lase timp si pentru odihna si comunicare cu prietenii si persoanele apropiate. Persoanele cu cifra destinului 4 incearca sa nu-i supere pe cei apropiati si intotdeauna isi respecta promisiunile. E nevoie de motive foarte intemeiate ca sa nu se tina de cuvant. Dar asa ceva se intampla foarte rar.

Persoanele cu cifra destinului 4 sunt foarte harnice si perseverente, isi urmaresc obiectivele cu asiduitate, au multa rabdare. In acelasi timp, isi stabilesc teluri care sa nu aduca prejudicii intereselor altor persoane. In dragoste, persoanele guvernate de cifra 4 sunt loiale si devotate, dar cer aceleasi lucruri de la partener. Trec foarte greu peste inselaciune si tradare din partea persoanei iubite. La randul lor, nu pot sa minta sau sa raneasca pe nimeni, mai ales pe cineva drag.

Caracteristici negative. Tendinta spre organizare a acestor nativi se poate transforma in marginire, pedantism si meschinarie. Astfel, ei pot deveni plictisitori si neinteresanti. Pentru a nu pierde echilibrul dintre dorinta de avea totul in ordine si cursul vietii, persoanele guvernate de cifra 4 trebuie sa-si extinda in continuu viziunea, sa cunoasca persoane noi, sa preia mai des initiativa si sa le permita altora sa o preia. Este indicat sa-si dezvolte si sa-si imbunatateasca in mod constant abilitatile, sa citeasca mai mult, sa invete limbi straine.

De asemenea, persoanele cu cifra destinului 4 tind sa-si asume prea multe responsabilitati, in final nu reusesc sa mai faca fata si se invart ca hamsterul in roata. Nu reusesc sa faca tot ce au planificat asa cum vor si din aceasta cauza isi pierd increderea in ei. Perfectionismul chinuie persoanele cu cifra 4, acestea ar trebuie sa acorde mai putina atentie detaliilor.

Pe langa acestea, printre cei cu cifra destinului 4 se intalnesc deseori nativi care vorbesc prea mult, iar acest lucru le poate afecta in primul rand propria persoana – sunt firi prea deschise si sincere.

Calculeaza astrograma natala

Numerologie

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...