Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Caracterul tau in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut


articole astrologice

Zilele saptamanii au anumite semnificatii, care iti pot influenta personalitatea. Stiind in ce zi s-a nascut o anumita persoana, putem afla cate ceva despre caracterul ei.

Caracterul femeilor in functie de ziua saptamanii in care s-au nascut:

Femeia, care s-a nascut luni….

… blanda, visatoare si sensibila. Capabila sa se adapteze la o alta persoana, dispusa sa faca compromisuri. Nu se simte bine in singuratate. Simte nevoia sa-si impartaseasca caldura sufleteasca, sentimentele si devine cu adevarat o femeie, numai cand devine mama. Sensibila la anturaj, aceasta femeie tinde sa traiasca in armonie cu acesta si merge prin viata, ascultandu-si inima.

Femeia care s-a nascut marti…

… generoasa si pasionala in dragoste. Atrage si seduce prin inteligenta, umor, tendinta puternica spre libertate si independenta. Cel mai mult iubeste libertatea si se teme de un singur lucru – monotonie in sentimente, capabila sa stinga entuziasmul. Iubirea trebuie sa fie pentru ea un joc interesant. De o alta iubire nu are nevoie.

Femeia care s-a nascut miercuri…

… iubareata, senzuala si delicata, cu toate ca ascunde toate acestea sub o masca de modestie si retinere. In relatia de dragoste, are nevoie de siguranta, sinceritate, stabilitate. De aceea nu are incredere in dragoste la prima vedere, in pasiunea care poate sa apara… si sa dispara brusc. Considera ca frumusetea consta in corectitudine si sinceritate, si nu are legatura cu aspectul fizic.

Femeia care s-a nascut joi…

… entuziasta, nerabdatoare in dragoste. Nu putem spune ca este prea sentimentala, pierduta intr-o ceata de iluzii si vise. Aceasta femeie iubeste libertatea si aventurile, iubeste sa-si traiasca viata din plin, acumuland experiente si invatand continuu. Ii atrage pe barbati cu farmecul ei natural si spontaneitatea, nu suporta sa limitele si restrictiile.

Femeia care s-a nascut vineri…

… romantica si visatoare. O fascineaza frumusetea si tot ceea ce are legatura in mod direct sau indirect cu armonia. Seduce prin sensibilitate, senzualitate, tandrete. Are nevoie de confort, sustinere, protectie si consolare. Se teme de singuratate si isi capata linistea sufleteasca numai in sanul familiei.

Femeia care s-a nascut sambata…

… misterioasa, secretoasa, pentru ca isi exprima greu sentimentele. Este originala si independenta. Deseori, incearca sa seduca prin inteligenta sa. Rareori rosteste cuvintele “te iubesc”. Poate parea indiferenta, dar in adancul sufletului este foarte emotiva si sensibila.

Femeia care s-a nascut duminica…

… impulsiva si ambitioasa, condusa de pasiune. Fie iubeste, fie uraste – o a treia varianta nu exista. Se comporta corespunzator. Are nevoie sa fie mandra de partenerul ei, pentru ca ea il alege. Cu greu accepta compromisurile, iubeste libertatea. Prefera barbatii supusi. Este energica si activa, deseori conduce in relatie.

Caracterul barbatilor in functie de ziua saptamanii in care s-au nascut:

Barbatul care s-a nascut luni…

… supersensibil, dotat cu o imaginatie foarte bogata, sociabil, mereu in cautarea contactelor cu alte persoane, mai ales cu sexul opus. Are nevoie de dragoste, intelegere si tandrete. Nu suporta singuratatea. Pare calm, dar in adancul sufletului este nelinistit: oare va gasi persoana careia sa-i poata darui toata dragostea lui?

Barbatul care s-a nascut marti…

… inzestrat cu darul de a-si prezenta ideile in cea mai favorabila lumina, afirmatiile lui intotdeauna suna solid. Este un cuceritor, care foloseste toate metodele posibile ca sa castige admiratia celor din jur. Il poti recunoaste dupa un simt al umorului deosebit, zambet, modul in care evita neplacerile in viata. Este entuziast, iubeste sa se distreze si sa-i implice si pe altii in ideile si actiunile lui. Desi la prima vedere poate parea putin zapacit.

Barbatul care s-a nascut miercuri…

… un om de onoare, harnic si sincer in dragoste. Aspectul lui serios ascunde o sensibilitate nemarginita. Dar el intotdeauna va reusi sa se deschida si sa o exprime. Poti conta pe acest barbat: daca te iubeste, te iubeste din tot sufletul. Loial, atent si grijuliu, nu are incredere in izbucnirile emotionale si prefera siguranta si liniste.

Barbatul care s-a nascut joi…

… un cuceritor innascut. Vrea sa cunoasca viata in toate aspectele ei, fiind in acelasi timp liber si independent. Rutina vietii de familie il ingrozeste. Cu toate acestea, nu poate trai singur… Sensibilitatea lui excesiva si gesturile teatrale ascund o tandrete de nedescris. Este capabil de sentimente profunde, inclinat spre paradox, rebel si schimbator.

Barbatul care s-a nascut vineri…

… un artist, inzestrat cu un farmec irezistibil. Daca iti spune ca te iubeste, inseamna ca asta crede. Tandretea si blandetea stau la baza caracterului sau. Are nevoie de echilibru sufletesc. Trebuie sa simta ca este iubit si apreciat. Casnicia, familia si caminul sunt cuvintele care ii suna in continuu in cap. Si odata ce a cazut in bratele tale, s-ar putea sa ramana in ele pentru totdeauna.

Barbatul care s-a nascut sambata…

… este, in primul rand, independent. Un individualist, capabil sa traiasca singur. Este imprevizibil si secretos. Nu iubeste sa-si arate sentimentele si sa faca declaratii de dragoste. Nu are incredere in sexul opus. Este o persoana foarte emotiva, care isi ascunde sentimentele.

Barbatul care s-a nascut duminica…

… plin de ambitii si incredere in sine. Foarte protector cu jumatatea lui. Are nevoie mai mult de recunostinta, decat de dragoste si reuseste sa impresioneze cu initiativa si firea lui autoritara. Ii place sa vorbeasca, sa se asculte pe el insusi, este intotdeauna sensibil la complimente.

Vezi toate articolele din categoria Astrologie


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: