Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 2-8 Octombrie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 02 octombrie – 08 octombrie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 02 octombrie – 08 octombrie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 02-08 Octombrie 2021

În dimineața zilei de 2 octombrie, Berbecii, mai ales adolescenții sau cei tineri, vor fi motivați de trăirile lor interioare să facă gesturi menite să-i pună într-o lumină favorabilă în ochii celor dragi lor și să-i cucerească pe aceia. Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, nativii vor fi ocupați cu activitățile practice, vor munci mai mult decât în alte zile, mai ales dacă au rămas în urmă cu o lucrare.

Totuși, în ciuda urgenței, ei vor avea răbdare și o metodă pentru a duce tema la bun sfârșit. Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, unii vor trăi o perioadă intensă: întâlniri, discuții, negocieri, consultări; unele întrevederi vor fi, în ciuda unor controverse, destul de echilibrate; alteori însă, participanții la aceste “jocuri și activități de societate” pot produce momente neplăcute: și unii, și alții pot exagera sau pot face exces de zel.

Sunt de luat în serios propunerile avansate de un partener, chiar dacă, la prima impresie, Berbecilor acestea li se vor părea superficiale ori neserioase, pentru că, în ciuda aparențelor, ele vor conține un sâmbure de adevăr, un dram de logică sau o idee bună.

În ziua de 6 octombrie va avea loc Luna Nouă în Balanță, care ar putea deschide drum unor dialoguri utile prin viziunea și abordarea celor cu care nativii vor dialoga mai simplu și mai practic. Posibil prim pas spre o înțelegere amiabilă. Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, motive de îngrijorare sau de enervare legate de o chestiune financiară și de felul în care se va raporta la ea un apropiat care, prin comportamentul lui, va complica lucrurile.

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 octombrie, se va plasa în sectorul relațiilor cu străinătatea; șansa de a face călătorii va fi contracarată de piedici și inconveniente.

Horoscop Urania Taur 02-08 Octombrie 2021

În dimineața zilei de 2 octombrie, tensiunile din familie se pot răsfrânge asupra nativilor. Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, reacții afective temperate, trăiri interioare modelate de nevoia de ordine, de calm și de liniște afectivă, de evitare a factorilor care pot strica acest echilibru.

Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, posibile ipostaze delicate la locul de muncă: conflicte între colegi sau între angajați și superiori, nemulțumiri generate de niște măsuri organizatorice. Nativii vor avea tendința să dea glas revoltei lor, dar momentul nu va fi cel indicat pentru a fi ascultați și, evident, pentru a rezolva ceva.

Discuțiile vor evolua pe muchia fină, dar și riscantă, a nevoii de a exprima o dorință sau o nemulțumire, de a formula o revendicare sau a sugera o soluție și riscul de a deteriora niște relații destul de anevoioase, în ultima vreme, și tulburate, în acest răstimp, de Luna Nouă în Balanță, din ziua de 6 octombrie, care va accentua pendularea între diferitele stări de spirit. Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, disponibilitate redusă pentru excesele sau importanța exagerată acordată unor întâmplări curente venite din partea soțului sau a soției, a colegilor de proiect, a partenerilor de orice fel.

Moment al răbufnirilor și reproșurilor care sugerează un conflict mai vechi sau o realitate mai complicată decât pare la prima vedere și care este cu atât mai greu de aplanat, cu cât în joc vor intra și factori personali: funcția, imaginea, autoritatea, notorietatea, răspunderea socială, demnitatea profesională.

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va patrona sectorul câștigurilor și al rezolvărilor favorabile ale unei chestiuni materiale sau financiare prin bunăvoința cuiva (persoană fizică sau juridică).

Horoscop Urania Gemeni 02-08 Octombrie 2021

În dimineața zilei de 2 octombrie, atitudine demnă, posibilă chiar criză de orgoliu și vanitate dacă nativii se vor simți vexați de o observație critică, de o adresare lipsită de politețe ori de marginalizarea lor în contextul unor ședințe, întruniri, conferințe unde rostul și rolul lor vor fi ignorate sau minimalizate de persoane care “nu-i văd cu ochi buni”, pentru că nu vădesc aceleași simpatii față de oamenii și inițiativele prizate de ei.

Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, activitățile domestice vor fi amânate din cauza altor solicitări sau a refuzului nativilor de a-și pierde vremea cu treburi casnice care nu le dau nicio satisfacție.

Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, universul sentimentelor va fi un fel de barcă pe valuri; mai întâi vor avea impresia că toată lumea e a lor și emoțiile le vor da fiori plăcuți, apoi se vor răzgândi, vor deveni hipersensibili și vor căuta nod în papură pe principiul “dar dacă…”, ceea ce trădează și o neîncredere în persoana asupra căreia proiectează aceste trăiri sufletești.

Aceste tribulații vor fi mai evidente în preajma zilei de 6 octombrie, când va avea loc Luna Nouă în Balanță, care va accentua specificul tranzitelor prin casa relațiilor sentimentale. Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, plictiseală, oboseală, stres, capricii, indispoziții organice trecătoare.

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va traversa casa relațiilor parteneriale, și va juca un rol important pentru evoluția relațiilor între soți, între asociații în activități lucrative sau stipulate prin contracte, pentru procese și gestionarea conflictelor. Pe fond, ea va acționa ca un adevărat benefic și protector, introducând o notă evidentă de onestitate și dorința de a proceda corect ori de a fi prietenoși și generoși.


Horoscop Urania Rac 02-08 Octombrie 2021

În dimineața zilei de 2 octombrie, posibil dialog sau întâlnire cu o persoană importantă în economia preocupărilor unui nativ din Rac de a rezolva o chestiune financiară. Nativii vor da dovadă de radicalism și nu vor accepta soluțiile blânde, metodele “călduțe” și moderația în abordările financiare care vor fi cu atât mai motivante, cu cât suma pusă în discuție va fi mai mare.

Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, Racii vor simți nevoia de a “ști pe ce se bazează”, de a nu divaga în evaluările esențiale personale sau profesionale, de unde și nevoia de a se consulta, de a verifica, de a se lămuri, de a-și completa informația cu date precise din surse competente; alții vor fi puși în situația de a acumula cunoștințe specifice necesare lor în procesul muncii și al activității curente.

Efort de a vedea proiectele lor într-o lumină corectă, fără înfrumusețări alimentate de speranțe, promisiuni și anticipări entuziaste, mai ales dacă acestea vor privi relația lor cu străinătatea. Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, una sau mai multe împrejurări de viață familială vor fi abordate cu destul tact și răbdare de către nativi, mai ales că Luna Nouă în Balanță, care va avea loc în ziua de 6 octombrie, va avea darul să-i facă mai reflexivi, mai toleranți și mai puțin dispuși să alimenteze animozitățile epuizante.

Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, stări interioare născute din preaplinul unor sentimente: dor (mai ales în cazul mamelor care trăiesc departe de copiii lor), drag, nostalgie, amintiri tulburătoare.

Pe 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va patrona în chip benefic sectorul sănătății de fiecare zi și va veghea eficient asupra sectorului muncii, introducând condiții plauzibile de a găsi soluții corecte și favorabile lor.

Horoscop Urania Leu 02-08 Octombrie 2021

În dimineața zilei de 2 octombrie, mobilizare a resurselor de apărare în fața unui posibil conflict între nativ și partenerii care îl vor obliga pe cel născut în Leu să fie activ, prezent, combativ și categoric în forma în care își va afirma sau apăra o opinie, un interes, o dorință.

Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, analiză chibzuită a stării financiare și a provocărilor de moment fără iluzii și fără a îndulci situația lor bănească (datorii, cheltuieli curente, plăți ce nu pot fi amânate, câștiguri certe, capacitate de a rezolva disfuncțiile financiare în plan personal sau familial).

Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, casa comunicării va fi asaltată de influxurile astrale care vor veni de la cele patru planete în tranzit prin acest sector și care îi vor susține pe nativi atunci când aceștia vor trebui să se exprime într-un cadru oficial și, pe de altă parte, îi va face extrem de sensibili la provocările care se pot contura pe fondul unor întrevederi personale în cadrul cărora se vor aborda subiecte asupra cărora Leul se va pronunța în dezacord cu cei prezenți.

Sugestia astrală le va contura nevoia de a se abține și de a se retrage din conflict, retractând punctul de vedere care a iritat și a născut respectiva divergență sau de a face figură de persoane “maleabile”. Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, antipatii reaprinse de un membru de familie care are chef de ceartă.

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, le va alimenta Leilor cheful de viață, nevoia de a se bucura de emoții și de povești sentimentale, de a trăi aventuros, intens, pătimaș. Va urma o perioadă bună în planul activităților artistice și interpretative (șansa de a primi un rol, posibilitatea de a avea succes etc.) sau în viața sportivă.

Horoscop Urania Fecioara 02-08 Octombrie 2021

În dimineața zilei de 2 octombrie, ultimele tresăriri ale unor tranzite care vor solicita latura cardio-vasculară, după care, în sectorul sănătății, se va așterne liniștea.

Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, Luna va traversa zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn o minte bună (inteligență practică, logică, bun-simț, echilibru în fața provocărilor de moment, motivație și dedicare activităților care impun un efort constant și atenție pe detalii).

Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, prezența celor patru planete în sectorul banilor câștigați prin muncă va fi intensificată de Luna Nouă în Balanță, din 6 octombrie și va susține două atitudini diferite: prima, care îi va face pe nativi să conștientizeze direcțiile momentului pe care trebuie să le înțeleagă pentru a le depăși cu un risc cât mai mic și a doua, care îi va face conștienți de nevoia de a accepta niște concesii, de a face niște compromisuri sau cedări pentru a păstra echilibrul financiar necesar depășirii acestei etape. În mod normal, o ofertă sau o soluție alternativă de muncă și venit suplimentar ar trebui să se concretizeze în această perioadă.

Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, posibile informații care irită și îi pun pe nativi în situația de a “bombăni” pe cineva. Intenția, dorința sau nevoia de a face o deplasare se poate complica ori poate fi condiționată de tot felul de limitări care vor încurca planurile Fecioarelor.

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va exercita o influență restrânsă, dar favorabilă vieții de familie și activităților domestice; în schimb, ea va evidenția disfuncțiile din activitatea profesională sau laturile șubrede ale unei ipostaze publice ce vor împiedica sau vor complica dorința de afirmare a nativilor.

Horoscop Urania Balanta 02-08 Octombrie 2021

În dimineața zilei de 2 octombrie, relații dinamice, bazate pe autoritate în cadrul unor activități în care nativul din Balanță va încerca să-și impună punctul de vedere sau să introducă un control asupra evenimentelor și deciziilor de interes comun.

Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, axa celor două case ale sănătății va fi discret influențată de tranzitele momentului care pot genera tulburări de alimentație și de digestie pe fond psihic; nu este indicat să se consume alimente în condițiile stresului, ale enervării sau ale unor împrejurări care impun menajarea organismului.

Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, Luna se va afla în tranzit prin Balanță și le va spori nativilor întregul bagaj de calități: delicatețe, farmec, măsură, eleganță, gust, rafinament, spirit fin de observație, discreție; în plus, în ziua de 6 octombrie, ea se va afla în postura de Lună Nouă în Balanță, marcând un eveniment astral pentru acești nativi care vor încheia ciclul de un an, deschis în 2020, și vor inaugura altul, până în toamna anului 2022, timp în care vor trebui să opereze o mulțime de schimbări, poate de mai mică importanță sau mai puțin evidente pentru cei din afară, dar necesare lor pentru a depăși provocările momentului care nu vor fi ușoare.

Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, îngrijorări firești legate de prezentul și, mai ales, de viitorul lor financiar.

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, se va plasa în sectorul comunicării, oferindu-le nativilor posibilitatea să intre în posesia unor informații importante, esențiale pentru demersurile lor personale sau publice; un sector favorizat de acest tranzit va fi cel al învățăturii și al examenelor sau al „pragurilor de trecere” (verificări, teste, audiții, interviuri) menite să le deschidă un drum profesional.

Horoscop Urania Scorpion 02-08 Octombrie 2021

În prima parte a zilei de 2 octombrie Scorpionii ar putea avea o dimineață agitată (o ședință furtunoasă, o întrevedere plină de divergențe, confruntarea cu o situație specială, care au nevoie de o abordare abilă, dar urgentă și energică). Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, relațiile cu prietenii se vor baza pe echilibru, pe respectul reciproc, dar nu vor fi prea “calde” la capitolul sentimente și comunicare.

Dialogurile și evenimentele trăite de nativi, alături de cunoscuți și apropiați, vor fi mai degrabă cerebrale, lucide, bazate pe o evaluare corectă a potențialului fiecăruia. Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, sectorul delicat al casei a XII-a va fi plin de provocări; ele vor avea un rol semnificativ pentru sănătate, pentru viața psihică și, în final, pentru deciziile luate de nativi în ce privește activitatea profesională, statutul lor, câștigul bănesc.

Pe fondul Lunii Noi în Balanță, din 6 octombrie, se poate vorbi de o nouă atitudine care va fi abordată de către Scorpioni în fața unor evidențe. Ea va introduce elemente de noutate pentru nativii de toate vârstele, care vor încerca să se adapteze la stresul momentului și să-l depășească fără efort sau sacrificiu de sine.

Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, Luna va străbate semnul Scorpionului, care controlează casa I a acelor născuți în această zodie, și le va da acestora energii subtile, profunde, motivante, necesare pentru a rezista fizic și psihic (tărie de caracter, rezistență la supărare, la oboseală, reacții adecvate în fața unor pericole sau provocări).

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, se va plasa în sectorul banilor câștigați din muncă, constituindu-se într-un factor de echilibru, de noroc și/sau de avantaj financiar și profesional.

Horoscop Urania Sagetator 02-08 Octombrie 2021

În dimineața zilei de 2 octombrie, posibilă confruntare de idei sau de soluții într-un cadru oficial, public sau instituțional. Cu acest prilej, divergențele se vor intensifica, iar antipatiile născute din ostilitatea față de pozițiile ideologice sau față de stilul de a conduce și pune în aplicare niște comandamente ale nativilor în contradicție cu ale grupului cu care se intersectează se vor acutiza, alimentând problemele de comunicare și cooperare din viitor.

Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, îndemn astral pentru temperanță, răbdare, calm și eficiență în desfășurarea activităților profesionale și a responsabilităților publice. Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, relațiile de prietenie devin importante.

O persoană sau un grup de apropiați poate crea un câmp relațional echilibrat, dar acest echilibru va fi rezultatul efortului comun de a face numai ceea ce trebuie pentru a continua o activitate de interes și beneficiu comun, de a se abține de la formulările drastice și, prin asta, deranjante, prin amânarea unor dialoguri care pot pune pe tapet deficiențele de construcție umană, de solidaritate, de personalitate, de performanță socio-profesională, de caracter, de interes.

În preajma zilei de 6 octombrie, când va avea loc Luna Nouă în Balanță, câte ceva din aceste aspecte care “șchioapătă” vor deveni evidente sau vor necesita o intervenție diplomată pentru a le tempera. Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, posibile tristeți sau dezamăgiri.

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va fi principalul aliat astral al nativilor: Venus va atrage norocul, le va deschide drumurile necesare, îi va aduce în preajma persoanelor care îi vor putea ajuta, le va netezi o situație complicată, le va da forță fizică, optimism și entuziasm.

Horoscop Urania Capricorn 02-08 Octombrie 2021

În dimineața zilei de 2 octombrie, posibilă veste sau situație cu un grad ridicat de importanță, mai ales prin implicarea unei instituții, pentru o temă, un dosar, un conflict fiscal sau patrimonial.

Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, unii nativi vor simți nevoia să se calmeze, să privească cu distanță și obiectivitate una sau mai multe probleme cu care se confruntă în plan profesional, relațional ori de decizie personală. Efort de a decela adevărul dintr-un noian de știri și informații diferite ca valoare și veridicitate.

Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, sectorul ridicării sociale prin statut profesional, prin funcție, prin valoare și succes, prin încrederea colegilor sau admirația publiculu, i se va ridica la rangul de context astral complex, născător de evenimente și ipostaze de viață esențiale, grație tranzitului a nu mai puțin de patru planete prin casa a X-a care vor fi întărite, în influența lor generată de conjuncția puternică Soare/Lună/Marte, de Luna Nouă în Balanță, din ziua de 6 octombrie, care prezintă indiciile clare ale unui nou început: o schimbare, o transformare, o rebranduire personală determinată de conștientizarea premiselor acestei etape.

Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, derapajele unuia sau mai multor apropiați nu le vor scăpa Capricornilor, care pot comunica deschis dezaprobarea lor sau se pot abține să formuleze explicit dezaprobarea lor, dar vor ține minte și vor contabiliza momentul alături de altele neplăcute trăite de-a lungul timpului.

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și se va plasa în casa lucrurilor tăinuite, de unde și șansa unui “noroc ascuns”, discret, dar eficient, până pe 5 noiembrie. Nativii mai pot avea noroc la știri secrete, la informații venite spre ei pe căi discrete sau la “dumeriri” personale.

Horoscop Urania Varsator 02-08 Octombrie 2021

Pe 2 octombrie va fi o dimineață încărcată, plină de motive de enervare, de dezacorduri cu diferite persoane, de situații neprevăzute, de obstacole sau de opoziții venite din partea celor mai apropiați parteneri sau chiar a unuia dintre soți.

Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, aspect astral mai puțin relevant pentru specificul celor două case ale banilor și administrării bunurilor patrimoniale. Va urma o perioadă obișnuită, cu excepția unei determinări mai puternice a tranzitelor momentului asupra cerului de naștere al fiecărui individ decât cea sugerată de harta generală a zodiei cu care operăm noi.

Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, sectorul conștiinței, al atașamentelor și al idealurilor va fi luminat de cele patru planete care vor tranzita casa a IX-a. În preajma zilei de 6 octombrie se va produce faza de Lună Nouă în Balanță, care ar putea trage cortina peste o serie de aspecte de viață personală sau publică și care s-au epuizat de-a lungul ultimului an și va deschide un circuit nou, până în toamna anului 2022.

Specificul acestui tranzit presupune o “trezire” sau o redresare a nativilor care vor vedea evenimentele momentului într-o altă lumină și își vor evalua parcursul personal și profesional dintr-o altă perspectivă, trăgând niște concluzii care vor constitui motivația viitoarelor lor decizii.

Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, Vărsătorii pot dezvolta ambiții și reacții emoționale pe fondul mândriei, al orgoliului sau al vanității în directă legătură cu funcția, cu statutul public, cu autoritatea cu care au fost învestiți sau în relația cu publicul ori cu subordonații (dacă este cazul). În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va contribui la funcționarea corectă, favorabilă nativilor, a relațiilor de prietenie.

Horoscop Urania Pesti 02-08 Octombrie 2021

Pe 2 octombrie dimineața, Peștii pot trăi momente mai puțin armonice: nervozitate, stres, reflectate în fiziologia axei cardio-vasculare și neurologice. Între 2 octombrie, după ora 11:38, și după-amiaza zilei de 4 octombrie, Peștii vor avea tendința să abordeze chestiunile parteneriale “în mare”, mai poetic, mai filosofic sau mai detașat de context.

Între 4 octombrie, după ora 15:41, și după-amiaza zilei de 7 octombrie, sectorul banilor și bunurilor câștigate prin intermediul unor persoane sau instituții pare să capete, pentru unii, statutul unui loc important asupra căruia se va exercita puternica influență a celor patru planete care-l traversează, precum și impulsul pe care Luna Nouă în Balanță, din 6 octombrie, prin casa a VIII-a, îl va da nativilor, făcându-i să accepte noi ipostaze de abordare, de înțelegere, de dialog și să identifice soluțiile realiste, avantajoase și mai puțin sau deloc conflictuale.

Pe fondul unei triple conjuncții Soare/Lună/Marte, în acest context, se pot petrece și alte evenimente, mai subtile, care pot (re)modela un conflict, un demers, o strategie cu miză materială.

Între 7 octombrie, după ora 17:22, și 8 octombrie, informații care îl pot scoate din sărite pe câte un Pește, în ciuda efortului acestuia de a se ține departe de factorii care îi pot tulbura echilibrul interior; dezamăgiri, concluzii triste cu privire la unii oameni și la eșecul unor proiecte.

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va opera un binevenit efect de atragere a simpatiei pentru un Pește, din partea publicului, a colaboratorilor sau a subalternilor care vor aprecia valoarea lui umană, competența, inițiativele, curajul sau demnitatea acestuia. Altora, care au fost nedreptățiți de-a lungul timpului, evoluția evenimentelor le va da dreptate, scoțându-i din conul umbros al bănuielilor care au planat asupra lor.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Trasaturile predominante ale zodiilor.
  Trasaturile predominante ale zodiei tale

  Caracteristicile si trasaturile pronuntate ale semnelor zodiacale.

 • Horoscop medical
  Horoscop Medical

  Bolile la care esti predispus in functie de zodie.

 • Ce spune cifra destinului despre persoana iubita?
  Ce spune cifra destinului despre persoana iubita

  Afla mai multe despre partenerul tau de cuplu cu ajutorul numerologiei.

 • Data primei intalniri
  Horoscopul primei intalniri

  Ziua de nastere si zodia relatiei de dragoste.

 • Numerologie 2021
  Horoscop Numerologic 2021

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului,

 • Preferintele semnelor zodiacale, privind alcoolul.
  Alco Horoscop

  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce bautura preferi!