Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 18-24 Decembrie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 18 decembrie – 24 decembrie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 18 decembrie – 24 decembrie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, schimburi de impresii dezordonate, dialoguri confuze ca mesaj, neîncredere în veștile care i se aduc nativului și, peste toate acestea, percepții personale superficiale, instabilitate mentală, erori de vorbire sau de logică ori de exprimare, afirmații hazardate, cu toate provocate de Luna Plină în Gemeni, din 19 decembrie.

Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, activități domestice stingherite de prioritățile profesionale și de îndatoririle publice. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 30 ianuarie 2022, va străbate sectorul relațiilor de prietenie pe care le va „îmblânzi” și care le vor oferi nativilor surprize plăcute.

Tot din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul vieții personale, de modul de a înțelege lumea, evenimentele și propriile îndatoriri față de sine.

În după-amiaza zilei de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2022, va veghea în chip util și riguros asupra carierei, a succesului și a relațiilor unora dintre nativi cu publicul sau cu auditoriul, în funcție, firește, de profesia sau de postura lor socială. Între 22 și 24 decembrie dimineața, patos și emoții intense; context bun pentru creatori și interpreți.

În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud) va părăsi zodiile Gemeni/Săgetător și va trece pe direcția Taur/Scorpion, în care va rămâne până pe 12 iulie 2023, controlând astfel sectorul banilor și al beneficiilor, al câștigurilor și al intereselor materiale. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, contextul astral îndeamnă la prudență culinară sau medicamentoasă și față de tipul terapiilor abordate de către Berbeci.

Horoscop Urania Taur 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, stare difuză de îngrijorare, motivată de tensiunile între nativi și una sau mai multe persoane din familie, pe tema unei împărțeli (moșteniri) sau a drepturilor cuvenite în urma unei înțelegeri care nu este onorată și accentuată de impactul Lunii Pline în Gemeni, din 19 decembrie, asupra axei celor două case ale banilor și câștigurilor materiale.

Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, Taurii vor simți nevoia să mediteze asupra condiției lor sociale și profesionale, fiind influențați, în acest demers, din 20 decembrie, de planeta Venus, care va intra în mișcare aparent retrogradă și care, până pe 30 ianuarie 2022, va șubrezi încrederea lor în motivele care au stat la baza deciziilor lor din trecut și, din 21 decembrie, de Soare, care va intra în zodia Capricornului și care, până 20 ianuarie 2022, va tranzita sectorul conștiinței și al valorilor fundamentale pe care și-au clădit existența, dându-le nativilor mai multă temeinicie, dar și un impuls menit să elimine tot ceea ce le poate zdruncina încrederea în sine și în proiectele lor.

Din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi legate de sectorul lucrurilor tăinuite sau greu de înțeles.

Între 22 și 24 decembrie dimineața, viață de familie marcată de mici tensiuni, de ipostaze care, dacă nu vor fi reprimate, vor conduce la un conflict verbal, la dispute și la stări de spirit profund antipatice.

În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va părăsi zodiile Gemeni/Săgetător și va trece pe direcția Taur/Scorpion, corespunzătoare axei caselor I, a personalității, și a VII-a, a relaților parteneriale, pe care le va tranzita până pe 12 iulie 2023. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, echilibru afectiv.

Horoscop Urania Gemeni 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, stare generală marcată de indispoziții trecătoare, motivate de un fapt de viață concret sau de ecoul evenimentelor care ajung la ei, destabilizându-i, precum și de impactul pe care îl va avea asupra nativilor faza de Lună Plină în Gemeni, din 19 decembrie, care va induce impulsuri astrale legate de propria lor evoluție, de starea organică sau de relațiile parteneriale ce tind să se transforme în surse de conflict.

În siajul acestui moment important de peste an se va adăuga trecerea, în ziua de 23 decembrie, a axei Nodurilor Lunare pe direcția Taur/Scorpion, în care va rămâne până pe 12 iulie 2023.

Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, pentru Gemeni nu atât banii rezultați din muncă proprie vor deveni un motiv de stres, cât bunurile și avantajele materiale sau drepturile ce li se cuvin în urma unor înțelegeri sau contracte.

Casa a VIII-a va fi marcată, din 20 decembrie până pe 30 ianuarie 2022, și de intrarea în mișcare aparent retrogradă a planetei Venus, care va încetini efectele unor demersuri, negocieri sau punerea în aplicare a hotărârilor judecătorești precum și de intrarea Soarelui în zodia Capricornului care, alături de Pluton și Mercur, va crea, până pe 20 ianuarie 2022, un context astral greoi, plin de piedici și amânări ori de blocaje instituționale. Tot din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul relațiilor de prietenie.

Între 22 și 24 decembrie dimineața, dialoguri efervescente în care Gemenii vor dori să-și impună punctul de vedere și vor avea reacții vehemente ori de câte ori vor fi provocați. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, activități domestice, viață de familie ordonată, calmă sau lipsită de neprevăzut.


Horoscop Urania Rac 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, Luna Plină în Gemeni din ziua de 19 decembrie va accentua riscul de accidente produse în zona picioarelor și a brațelor sau efectele nefericite provocate de foc, de aparatele care generează căldură sau de traumatismele rezultate în urma unor incidente violente (bătăi, agresiuni fizice).

Vor fi solicitate: aparatul locomotor, aparatul respirator, circulația arterială, fiziologia sângelui. Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, Luna va traversa zodia Racului și-i va proteja pe nativi pe direcția „lumii lor interioare” (mental, psihic, sentimente, dorințe, vise).

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 30 ianuarie 2022, va încetini ritmul dialogurilor și al cooperării; relațiile parteneriale se pot bloca sau pot funcționa, mai ales între soți, „în regim de avarie”. Acest peisaj astral se va îmbogăți substanțial, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricornului, din 21 decembrie până pe 20 ianuarie 2022, accentuând nevoia părților implicate în dialog să coopereze și să rămână calme, oneste, corecte și lucide.

Tot din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul carierei, de exercitarea unor funcții, de afirmarea lor în plan socio-profesional. Între 22 și 24 decembrie dimineața, unele chestiuni bănești, materiale sau patrimoniale le pot stârni nativilor răspunsuri și inițiative furtunoase, radicale, autoritare.

În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion, care controlează relațiile de prietenie și viața afectivă, în care va rămâne până pe 12 iulie 2023. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, dialoguri temperate ori limitate la strictul necesar momentului și contextului.

Horoscop Urania Leu 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, relațiile de prietenie și de asociere în scopuri și preocupări comune vor fi marcate de faza Lunii Pline în Gemeni, din 19 decembrie, ceea ce va introduce accente puternice, de neîncredere.

Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, marcaj intens pe axa celor două case ale sănătății, unde vor interveni activ planeta Venus, care pe 20 decembrie va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 30 ianuarie 2022, va lucra, în continuare, în favoarea nativilor, dar într-un mod atenuat față de perioada anterioară, situație care va dura până pe 30 ianuarie 2022 și, din după-amiaza zilei de 21 decembrie, Soarele, care va intra în zodia Capricornului și care până pe 20 ianuarie 2022 va avea o influență puternică asupra sistemului osos, a pielii, dar și a comportamentului și funcțiilor cerebrale, ceea ce îi va face pe nativi mai temperați în reacții, mai logici, mai rezonabili, mai răbdători (dar nu neapărat mai toleranți!) și mai harnici.

Tot din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi legate de sectorul concepțiilor despre lume și viață și al atașamentelor majore (idealuri, vise, speranțe).

Între 22 și 24 decembrie dimineața, Luna va traversa semnul zodiacal al celor care s-au născut în Leu și le va insufla curaj, optimism, încredere, le va spori voința și determinarea atât în inițiativele curente, cât și în implicările lor majore.

În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion, timp în care, până pe 12 iulie 2023, va influența cariera, ascensiunea socială, afirmarea, succesul și puterea, precum și relațiile de familie. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, preocupări legate de obținerea și administrarea banilor.

Horoscop Urania Fecioara 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, sectorul carierei și al exercitării funcțiilor și responsabilităților majore va fi marcat de Luna Plină în Gemeni, din 19 decembrie, care va sublinia deficiențele de manifestare în plan socio-profesional, dar va indica și piedicile sau riscurile cu care nativul se confruntă și pe care nu le identifică cu claritate. Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, relațiile de prietenie vor evolua relativ normal, dar afectate vor fi, de-acum încolo, cele afective.

Mai întâi, din cauza planetei Venus, care, pe 20 decembrie, va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 30 ianuarie 2022, va atenua intensitatea trăirilor, va introduce note puternice de luciditate, de rezervă sau de măsură și apoi din cauza Soarelui, care, pe 21 decembrie, va intra în zodia Capricornului și, până 20 ianuarie 2022, va spori nevoia Fecioarelor de siguranță, de lămurire de sine, de evaluare onestă și corectă – dar fără concesii – a relațiilor afective și ale oamenilor la care ei deocamdată țin.

Perioadă mai puțin confortabilă pentru relațiile între părinți și copii, mai ales pentru cei care se maturizează sau vor să ardă etapele.

Din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul banilor și al beneficiilor obținute din partea unor persoane sau instituții. Între 22 și 24 decembrie dimineața, solicitare pe direcția cardio-vasculară și a aparatului locomotor.

În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion și, până pe 12 iulie 2023, va marca sectorul cunoașterii, al convingerilor personale și al progresului prin învățare, al comunicării și al călătoriilor de toate felurile. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, calm și echilibru în viața de fiecare zi.

Horoscop Urania Balanta 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, frecvente schimbări de opinie sau chiar de crez și convingeri interioare pe fondul Lunii Pline, în Gemeni, din 19 decembrie, care vor pune sub semnul întrebării multe dintre certitudinile nativilor, care vor fi obligați de împrejurări să caute deficiențele unui mecanism socio-profesional care le stă în cale.

Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, responsabilități publice și exercitare a meseriei complicate de obligațiile de familie tulburate în ordinea și logica lor de intrarea în mișcare aparent retrogradă, pe 20 decembrie, a planetei Venus, care, până pe 30 ianuarie 2022, va introduce note accentuate de prudență sau de recul în fața unor propuneri, a unor inițiative sau decizii.

Nici Soarele, care, pe 21 decembrie, va intra, la rândul lui, în zodia Capricornului, nu va simplifica lucrurile, dimpotrivă, prezența lui în sectorul relațiilor de familie sau al chestiunilor locative și domestice va pune în evidență niște limite, niște repere juridice sau economice de care trebuie să țină cont.

Tot din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul relațiilor parteneriale pe care le va pune uneori în cumpănă. Între 22 și 24 decembrie dimineața, în relațiile de prietenie, nativii vor avea tendința sau tentația de a face pe importanții sau pe „șefii”. Nici controlul exercitat de ei asupra celor dragi nu le va pica bine acelora.

În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion, în care va rămâne până pe 12 iulie 2023, exercitându-și influența pe axa celor două case ale banilor și bunurilor materiale. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, context astral destul de echilibrat pentru evoluția stării de sănătate.

Horoscop Urania Scorpion 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, informații incorecte, decizii neinspirate provocate de enervare, de dezinformare sau de influența negativă a unor persoane interesate să-l destabilizeze pe câte un nativ, la care se adaugă și influența Lunii Pline, în Gemeni, din 19 decembrie, asupra celor două case ale banilor și bunurilor (instabilitate și enervare).

Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, reacții rigide și conservatoare în fața unor provocări ale momentului care propun sau impun acceptarea unor schimbări în modul de a gândi, de a trăi sau de a se comporta al nativilor susținute de planeta Venus, care, între 20 decembrie și 30 ianuarie 2022, va arunca o umbră de neîncredere asupra informațiilor și știrilor care li se vor părea nativilor fie incredibile prin sursă și conținut, fie inacceptabile.

Din 21 decembrie, Soarele, care va intra în zodia Capricornului, va introduce, până pe 20 ianuarie 2022, nevoia de siguranță și certitudine în cunoștințele care vor sta la baza unor dialoguri, negocieri sau refuzuri.

Tot din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul sănătății și al relațiilor de muncă. Între 22 și 24 decembrie dimineața, posibilă prezență autoritară în plan oficial sau public a persoanelor care au funcții, ranguri, demnități sau meserii care se desfășoară în fața unei asistențe (colegi, public curent).

În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion și, până pe 12 iulie 2023, va controla casa I a personalității Scorpionilor și sectorul relațiilor parteneriale. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, relațiile cu prietenii vor fi temperate în forma de manifestare a sentimentelor sau a intereselor care îi reunesc în activități comune.

Horoscop Urania Sagetator 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, relațiile parteneriale vor fi tulburate de valurile de instabilitate generate de Luna Plină în Gemeni, din 19 decembrie; uneori, dialogurile sau relațiile nativului cu cei implicați în viața în doi sau în activitățile consfințite prin contracte pot deveni nejustificat de conflictuale, disproporționate prin reacții și evoluție față de motivul care le-a provocat.

Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, relațiile cu banii și bunurile cuvenite sau datorate de către unele persoane sau instituții pot constitui un motiv de îngrijorare pe fondul unei disfuncții (neplata salariilor, cheltuieli majore).

Acestea se vor produce în urma mersului retrograd al planetei Venus, între 20 decembrie 2021 și 30 ianuarie 2022, care va bloca, amâna, întârzia sau restricționa accesul nativilor la o sumă de bani, și a Soarelui care, în ciuda faptului că are o vibrație pozitivă, în acest context, între 21 decembrie 2021 și 20 ianuarie 2022, va funcționa ca o frână: decizii, hotărâri arbitrare, aplicări vicioase ale legii, abuzuri, condiții obiective, dar limitative.

Din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul relațiilor afective și al relațiilor între părinți și copii . Între 22 și 24 decembrie dimineața, contestări ale autorității unei persoane sau a unei instituții în relația cu nativul care se simte limitat, controlat sau sacrificat.

În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion și, până pe 12 iulie 2023, se va menține activă în sectorul sănătății și al muncii. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, activități socio-profesionale, atitudine responsabilă, atunci și acolo unde este cazul, dar cu sacrificiul unor clipe de vacanță, de bucurie sau de respiro.

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, cele două case ale sănătăți vor sta sub influența Lunii Pline în Gemeni, din 19 decembrie, care va accentua instabilitatea, disfuncțiile de moment sau micile suferințe ale aparatului locomotor pe fondul unor accidente domestice (lovituri, mișcări greșite). Posibile dispute la locul de muncă pe chestiuni curente.

Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, relațiile parteneriale pot fi influențate de felul în care fiecare nativ va fi marcat, mai pronunțat sau mai atenuat, de intrarea în mișcare aparent retrogradă a planetei Venus care, între 20 decembrie 2021 și 30 ianuarie 2022, va acționa mai lent, inducându-le nativilor o stare de ezitare în fața unor decizii, de oboseală sau de dezinteres față de o serie de acțiuni și de acțiunea Soarelui care, în ziua de 21 decembrie, va intra în Capricorn și, până pe 20 ianuarie 2022, le va fi nativilor un aliat energetic important, dar va fi și un reper drastic în activitățile care presupun responsabilitate și angajament pe termen lung.

Va fi nevoie de analiză, de seriozitate și de cunoaștere corectă a respectivei teme de viață.

Din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul casei, al locuinței și al relațiilor de familie (legături cu înaintașii, cu trecutul, cu țara).

Între 22 și 24 decembrie dimineața, reacții ferme, lipsite de concesie atunci când va fi vorba de o chestiune bănească sau de un interes material. În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion și, până pe 12 iulie 2023, va influența relațiile afective, relațiile dintre părinți și copii și relațiile de prietenie. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, nevoie de ordine în minte, în gânduri și în decizii.

Horoscop Urania Varsator 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, instabilitate afectivă, capricii, mofturi și chefuri exprimate, trăite și puse în practică în mod contradictoriu sau abandonate pe parcursul desfășurării lor, explicabile prin influența destabilizatoare și provocatoare a Lunii Pline în Gemeni, din 19 decembrie. Stare de spirit defavorabilă interpreților (agitație, incapacitate de a se concentra, demotivare, plictisire).

Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, starea de sănătate curentă va evolua în parametri normali. Totuși, pe partea lumii interioare trăite intens se vor produce blocaje pe o idee, pe o problemă de viață asupra căreia Vărsătorii au luat decizie, doar că intrarea în mișcare aparent retrogradă a planetei Venus, pe 20 decembrie, îi va reține să o pună în practică; stare de refuz a realității.

Soarele, care va intra în zodia Capricornului, pe 21 decembrie, va ridica, timp de o lună, la rang de problemă majoră, ce trebuie analizată atent, una sau mai multe ipostaze prin care nativul a trăit, dar pe care nu a asimilat-o până la capăt.

Tot din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul comunicării, al învățării, al susținerii examenelor, al înțelegerii și valorificării informațiilor primite și al deplasărilor pe termen scurt.

Între 22 și 24 decembrie dimineața, posibile întâlniri cu persoane care au funcție, care sunt „importante” în economia relațiilor lor parteneriale, dar în fața cărora nativii nu se vor lăsa intimidați. În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion și, până pe 12 iulie 2023, va controla sectorul familiei, al vieții domestice și al carierei sau al funcției și al puterii. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, chestiuni bănești curente.

Horoscop Urania Pesti 18-24 Decembrie 2021

Între 18 și 19 decembrie dimineața, emoții sau disconfort relațional, plecând de la niște încurcături în activitatea domestică sau în relațiile de familie. Uneori, ar putea să fie vorba doar de niște stări de spirit dizarmonice, generate de influxurile Lunii Pline în Gemeni, din 19 decembrie, care le vor induce Peștilor reacții ciudate, de abandon, de derobare de responsabilității, de exasperare.

Între 19 decembrie, după ora 11:42′, și sfârșitul zilei de 21 decembrie, relațiile cu prietenii vor intra într-o fază mai complicată: indiferență, inapetență pentru dialogurile din obligație socială, dezinteres pentru activitățile comune care se vor explica prin schimbarea influxurilor astrale primite de la planeta Venus care, pe 20 decembrie, va intra în mișcare aparent retrogradă și care, până pe 30 ianuarie 2022, îi va decupla pe nativi de la tot ceea ce înseamnă vocație a prieteniei și dorință de cooperare.

Din 21 decembrie, în acest sector, va intra și Soarele care le va insufla un spirit logic, ordonat, mai puțin emoțional, mai puțin entuziast și mai circumspect sau mai critic față de relațiile de prietenie care nu par a fi ceea ce le trebuie nativilor în economia vieții lor personale sau publice.

Tot din 20 decembrie, Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Între 22 și 24 decembrie dimineața, solicitare a axei cardio-vasculare, în planul sănătății: reacții marcate de mândrie, orgoliu sau vanitate într-o ipostază de muncă (relații cu șefii, colegii sau subalternii).

În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion, în care va rămâne până pe 12 iulie 2023, influențând sectorul cunoașterii, al învățăturii și al deplasărilor. Din 24 decembrie, după ora 10:25′, până pe 26 decembrie, relații parteneriale corecte dar modeste ca rezultat final.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Yin si Yang in astrologia compatibilitatii
  Yin si Yang in astrologia compatibilitatii

  Compatibilitatea in functie de principiul masculin Yang si cel feminin Yin.

 • Numerologie 2021
  Horoscop Numerologic 2021

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului,

 • Ce-si doresc femeile din semnele zodiacale in dragoste?
  Ce-si doresc femeile… in dragoste

  Profilul sentimental al femeii in functie de zodie.

 • Ziua si noaptea
  Ziua si Noaptea

  Compatibilitati in dragoste in functie de “parintele” indepartat - Soarele sau Luna.

 • Cum mint semnele zodiacale?
  Cum mint semnele zodiacale?

  Horoscopul mincinosilor. Cum si de ce mint semnele zodiacale?

 • Astrologie pentru femei
  Astrologie pentru femei

  Cum poti cuceri un barbat, in functie de zodia lui.