Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Toleranta si semnele zodiacale

Toleranta si semnele zodiacale

Cand se impartea toleranta, Scorpionul a venit primul. A intrebat ce este toleranta si daca poate tortura cu ea. Cand a auzit raspunsul, s-a incruntat, a notat ceva intr-un carnetel negru si a plecat fluturand un bici prin aer.

Capricornului i s-a parut oarecum nedemn sa se inghesuie la coada comuna, el a trimis curierul — Sagetatorul.

Sagetatorul a luat un rucsac plin de toleranta, dar pe drum inapoi s-a lasat distras de alte chestii, a plecat in alta tara, acolo a pierdut rucsacul, i-a scris Capricornului ca numai tapii prosti pot da astfel de sarcini si s-a dus mai departe usurat.

Toleranta pierduta de Sagetator a fost recuperata de Racul strangator. Acesta a ascuns-o pe undeva si uneori o gaseste pe toata deodata, apoi din teama sa nu o fure cineva, o ascunde din nou uitand iarasi unde anume. Asadar, cand Racul incepe sa-i faca pe toti cei din jur cu ou si cu otet, sa stiti ca pur si simplu iarasi nu-si gaseste ascunzisul.

Balanta a venit la timp, a cerut amabil o pereche de tolerante mai faine si de atunci practic nu le foloseste, pentru ca nu se poate hotara care dintre cele doua este mai buna.

Varsatorul a venit printre primii, dar a fost scos din rand cand a inceput sa spuna ca creatorul tolerantei s-a luat dupa desenele liniare din “Tanarul Tehnician” si a facut o mare tampenie, iar, el, Varsatorul va face ceva mult mai bun cand va avea timp.

Calculand minutios de cata toleranta de calitate superioara are nevoie, Fecioara si-a ratat randul. La sfarsit a primit doar o mostra micuta de toleranta de calitate superioara, si ca sa nu se intristeze, o stadera pentru cantarirea ei. De atunci Fecioara umbla si cantareste toleranta altora, iar pe a ei, foarte putina de calitate superioara, nu o arata nimanui.

Berbecul a vrut sa vina primul, dar a intalnit pe drum Pestii deja incarcati. Pestii au reusit sa scape, insa toleranta lor a avut de suferit. S-a deformat si a crapat in locurile in care Berbecul a atins-o, si avand in vedere ca a reusit sa puna mana aproape peste tot, a ajuns intr-o stare destul de grava. Berbecul, la randul lui, a plecat acasa, pentru ca nu-i fraier sa nu fie primul si, mai ales, sa vina dupa Pesti. Cuvantul “toleranta” i-a placut insa atat de mult, incat l-a gravat ulterior pe mult iubita lui bata de baseball.

Leul nu a venit, pentru ca n-a stiut ce este toleranta si atunci era clar ca este ceva inutil.

Taurul a venit si le-a explicat la toti ca are deja propria lui toleranta, the best, mai buna nu exista, iar cine nu e de acord — sa se duca in #### cu pas militaresc!

Iar noaptea tarziu, cand toti au plecat de mult si a ramas numai un mic morman de resturi, cu putina intarziere au venit Gemenii. S-au uitat in jur si au luat resturile. Astfel, Gemenii au ajuns sa aiba toleranta in abundenta, numai ca uneori pare ca au gasit-o intr-o groapa de gunoi.
Vezi toate articolele din categoria AstrologieCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...