Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Tigru Horoscop Tigru Zodiac Chinezesc Tigru

Horoscop Erotic Chinezesc Tigru

(Nascuti in: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010…)

Tigrul este bland si sincer in sex. Este un amant minunat, care face tot posibilul atat sa se simta bine, cat sa-si satisfaca si partenerul. Viata sexuala a Tigrilor poate fi impartita in trei perioade. In tinerete, Tigrul simte valul de energie nelimitata si incepe sa experimentese in sex, dar in aceste momente el poate face o multime de greseli, deoarece pornirile lui sexuale nu se limiteaza la un partener. Dupa douazeci si cinci de ani, vine a doua perioada din viata sexuala a Tigrului. In aceasta perioada, el devine mai retinut, pur si simplu pentru ca e prea ocupat cu munca si nu are nici timp, nici putere pentru experimente sexuale. Pe la patruzeci de ani, Tigrul are deja o viata sexuala stabila, ordonata si, de regula, un singur partener.

Deseori, dupa izbucniri de furie, persoanele nascute in acest semn, prefera sa se impace cu partenerul in pat, avand grija in acelasi timp sa-i ofere placere maxima.

Barbatul-Tigru nu poate fi numit un amant iscusit si rafinat, dar este foarte pasional si irezistibil pentru majoritatea femeilor. In momentele intime, el accepta egalitatea si nu incearca sa-si suprime partenera cu senzualitatea lui.

Odata ce si-a ales partenera, barbatul-Tigru nu se arunca asupra ei ca un animal infometat, ci o urmeaza cu rabdare si insistenta. Cu ajutorul vorbelor dulci si declaratiilor de dragoste, intr-o zi victima ajunge singura in bratele lui.

Barbatul-Tigru rareori este romantic. El nu va aprecia prea mult lumanarile aprinse, insa o lenjerie sexy (de preferat sa fie rosie) cu siguranta ii va trezi pasiunea.

Oricat de ciudat ar parea, barbatul-Tigru reactioneaza pozitiv atunci cand femeia preia initiativa in pat. El accepta cu bucurie orice propunere din partea ei. Cand are ocazia, Tigrul poate sa se laude cu cuceririle lui.

Femeia, nascuta in anul Tigrului, este capricioasa si senzuala. Nu putem spune ca e o partenera ideala, dar ea poate darui barbatului placerea senzuala. Satisfacuta sexual, femeia-Tigru se plimba prin casa si toarce bland.