Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Sobolan


Horoscop 2020 Sobolan

Horoscop Sobolan 2020: Previziuni generale

In anul 2020, nativii din zodia Sobolan vor avea parte de schimbari neasteptate – acum aveti ocazia sa va rescrieti soarta practic de la zero! In general, pentru Sobolani anul 2020 va semana cu o bucata de cascaval uriasa si apetisanta, cu mii de gaurele, fiecare dintre ele reprezentand o noua oportunitate, care va aduce fericire in dragoste, succes in cariera, confort si bunastare. Stapanul ingenios si intelept al anului 2020, Sobolanul de Metal, timp de 12 luni ii va ghida, ii va proteja de necazuri si ii va bucura cu surprize placute pe toti reprezentantii semnului sau zodiacal din horoscopul chinezesc.

Cei nascuti in anul Sobolanului pot conta pe o imbunatatire semnificativa a situatiei financiare si pe o ascensiune rapida pe scara profesionala. Dar cel mai bun acest an va fi pentru cei indragostiti – si nu doar pentru cupluri casatorite, dar si pentru cei, care planifica sa formeze o uniune.

Dragoste si relatii

In anul 2020, Sobolanii vor avea in dragoste un noroc fabulos! Reprezentantii acestui semn din horoscopul chinezesc pot lega in aceasta perioada relatii trainice si fericite, se pot casatori – toate casatoriile incheiate in anul Sobolanului vor fi obligatoriu de succes! 2020 ii va permite Sobolanului sa-si intalneasca jumatatea, sa se bucure de armonie in viata familiala si de confort si liniste in casa. Relatiile de scurta durata vor ramane in trecut – a venit vremea pentru constructia unei fundatii solide pentru viata de familie. Sobolanul isi va evalua obiectiv perspectivele, isi va folosi cu pricepere calitatile fizice, si va elabora o strategie ingenioasa pentru a obtine atentia si dragostea obiectului pasiunii sale.

Dragostea va aduce, totusi, si ceva agitatie in viata Sobolanului in anul 2020. Este posibil ca Sobolanul sa devina atat de preocupat de viata sa personala si perspectivele legate de ea, incat nu va mai avea timp sa se ocupe de alte treburi. Unele reprezentante ale sexului frumos, nascute in anul Sobolanului, o sa-si doreasca sa lase serviciul pentru a le asigura celor dragi confortul in casa, pentru a avea grija de ei, pentru a se dedica nasterii si educatiei copiilor. Barbatii din zodia Sobolan, de asemenea, isi vor dori sa petreaca cat mai mult timp cu familia, alaturi de sotie si copii. Si aceste dorinte nu ar trebui reprimate – Sobolanul le va aprecia si le va oferi nativilor sai numeroase momente alaturi de familie, pline de fericire, pace si intelegere.

Cariera si finante

Sobolanul manifesta interes pentru toate domeniile, care pot aduce profit, intrucat stabilitatea financiara este pe primul loc pentru acest semn zodiacal. Horoscopul financiar 2020 pentru Sobolan aduce vesti bune: reprezentantii acestui semn din horoscopul chinezesc vor reusi sa-si suplineasca semnificativ rezervele strategice, sa faca bani frumosi si s-ar putea sa primeasca o suma mare de bani dintr-o sursa neasteptata – sa castige, de exemplu, la loto sau sa primeasca in mostenire un bun de valoare.

Sobolanul va primi cu entuziasm vestile bune, dar daca nu va fi strict necesar, nu va cheltui nici un ban si va continua sa munceasca din greu. Si va fi o atitudine corecta – horoscopul anunta ca in anul 2020 Sobolanul va trebui sa puna bazele bunastarii sale materiale, sa stabileasca obiectivele si planurile sale de viitor, pentru ca in urmatorii 11 ani sa urmeze cursul aprobat.

Horoscopul carierei pentru anul 2020 promite nativilor din zodia Sobolan perspective excelente pe plan profesional si ascensiuni in cariera. Cei mai perseverenti si hotarati reprezentanti ai zodiei se vor bucura de succese ametitoare in afaceri, faima si bogatie.

Anul 2020 va oferi Sobolanului o multime de oportunitati. Soblanul se va bucura de circumstante favorabile, daruri neasteptate din partea sortii, sustinerea celor din jur – va fi favoritul Fortunei. Chiar daca vor aparea dificultati, Sobolanul va reusi sa rezolve rapid orice problema – reprezentantrii acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc au o capacitate uimitoare de a gasi cai ocolitoare, care duc la fericire si bunastare. Asadar, in anul 2020, Sobolanul va reusi sa iasa nu numai fara pierderi, dar si cu un mare castig, chiar si din cea mai dificila situatie.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: