Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Cocos


Horoscop 2020 Cocos

Horoscop Cocos 2020: Previziuni generale

Pentru nativii din zodia Cocos, anul 2020 este momentul perfect pentru dezvoltarea si realizarea planurilor si strategiilor indraznete! Anul Sobolanului este primul an dintr-un ciclu nou pentru reprezentantii zodiei Cocos si este perioada favorabila pentru punerea bazelor realizarilor si reusitelor viitoare. Este un an foarte important, in care firea de lider a Cocosului se poate manifesta cu toata impetuozitatea!

In anul 2020, cel mai dificil lucru pentru Cocos va fi sa se schimbe, sa inceteze sa se mai dea in spectacol, sa lase vrajeala. Obiectivul anului 2020 va fi sa devina cu adevarat, si nu sa para un erou. Dar Cocosul nu se teme de dificultati, si avand o personalitate ingenioasa si indrazneata, cu siguranta va gasi in anul Sobolanului posibilitatea de a se face remarcat si de a culege laurii invingatorului!

Dragoste si relatii

In anul 2020, Cocosul va incerca mai multe relatii in cautarea partenerului de viata perfect. Il va putea opri numai dragostea adevarata, pe care stapanul anului, Sobolanul, i-o va darui pentru perseverenta si credinta in mai bine. Sentimentele puternice il vor face pe Cocosul, de obicei mandru si increzator in sine, sa intre in panica si sa se refugieze pentru o perioada ca sa-si pregateasca minutios strategia pentru cucerirea persoanei dorite. Sobolanul promite sa-i ofere toata sustinerea lui pe plan sentimental – Cocosul trebuie sa uite de orice teama sau dubiu si sa faca cu indrazneala primul pas spre fericire!

Guvernatorul anului 2020, Sobolanul, este sigur ca de cele mai multe ori, Cocosul este singurul vinovat de faptul ca este singur. Reprezentantul acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc deseori este prea irascibil, neretinut in vorbe, nu considera ca este necesar sa acorzi atentie partenerului in fiecare zi, nu stie sa faca compromisuri si sa cedeze nici macar in favoarea celor mai apropiate persoane, chiar si atunci cand e vorba de lucruri minore. Egoismul deseori il impiedica sa vada dorintele si nevoile partenerului, si asta duce la certuri si neintelegeri in relatie. Dar in 2020 a venit timpul sa-si identifice greselile si sa le puna capat! Influentele favorabile ale anului Sobolanului de Metal ii vor permite Cocosului sa devina mai delicat si mai atent cu persoana iubita, ceea ce ii va aduce fericire pe plan personal.

Cariera si finante

In anul 2020, Cocosul nu va trebui sa ciuguleasca cate un graunte si sa-si economiseasca bugetul. Fortuna va hotara sa-i zambeasca si sa-l rasplateasca pentru munca depusa in anii precedenti. Banii vor veni in viata Cocosului usor si la momentul potrivit – prin prieteni si rude, investitii profitabile, afacere proprie. Chiar si un bilet de loterie cumparat la intamplare poate deveni un card de acces in lumea prosperitatii! Sobolanul ii recomanda Cocosului sa-si ia in anul 2020 un portofel mai mare ca sa aiba unde sa puna venitul majorat. Si mai bine ar fi sa-si deschida un cont bancar, in care sa-si depuna surplusul de bani. Mai tarziu, Cocosul ii va fi recunoscator lui insusi si Sobolanului pentru prudenta si chibzuinta.

Din punct de vedere financiar, anul Sobolanului este o perioada favorabila, in care toate proiectele se vor dezvolta rapid si constant. Sobolanul ii va sustine pe reprezentantii zodiei Cocos si le va insufla optimism si incredere in ziua de maine. Anul 2020 este un an memorabil al schimbarilor in viata Cocosului, cand nativul din aceasta zodie se poate transforma din angajat in director al unei companii mari, sau din salariat in proprietar al unei afaceri de succes. Se schimba statutul, se schimba obiectivele, se schimba viziunea si anturajul. Este posibil ca multi dintre reprezentantii acestei zodii din horoscopul chinezesc sa-si cumpere in anul 2020 o locuinta noua si sa-si imbunatateasca conditiile de viata, fapt care va reprezenta cea mai buna dovada a succesului lor.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...