Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ochi caprui-verzui

Culoarea verde a acestor ochi nu permite dezvoltarea deplina nici a donorului, nici a vampirului. Cu siguranta vei incerca sa iei tot ce se poate de la cei din jur, dar nu vei uita de bun simt asa cum o fac cei cu ochii caprui. Vei incerca sa faci lumea sa inteleaga ca este in interesul lor sa procedeze asa cum vrei tu. De aceea, daca ai ochi caprui-verzui, ai o minte filosofica si talent diplomatic.

Nu-ti ajunge doar sa-ti intorci spatele celui care ti-a ignorat rugamintea, trebuie sa te asiguri ca ii pare rau pentru ce a facut. In acest scop poti pune in joc propria viata si bunastare. Intr-o stare de echilibru – esti un filosof.

Ochi Caprui Verzui

In primul rand, iti place cand esti linistit si vesel, iar aceasta stare nu poate fi atinsa fara intelepciune. Intr-al doilea rand, explicand oamenilor cum doresti sa se poarte cu tine si ce anume iti doresti de la ei, ai dezvoltat in tine capacitatea de a gandi logic si de a-ti sustine ideile cu argumente convingatoare.

Compatibilitatea

O baza ideala pentru familia ta – sunt oamenii cu ochii gri-verzui. Conform astrologiei, culoarea ochilor tai – este combinatia energiei planetelor Saturn, Marte si Venus. Se poate spune ca ai o vointa puternica. Esti capabil sa faci orice. Cu toate ca lumea considera ca esti o persoana care nu accepta compromisuri, deseori anume acest lucru te ajuta sa iti atingi scopurile. Uneori esti incapatinat, in situatii aparte – chiar crud. Se intampla sa ai atacuri de furie sau sa cazi in depresie fara motiv. Dar astfel de schimbari de dispozitie se intampla foarte rar. Cel mai des, ai o stare de spirit armonioasa si linistita.

Alte articole interesante:

 • Dragostea dupa reguli zodiacale
  Horoscopul sfaturilor anti-stres

  Cum sa tii stresul sub control in functie de zodie.

 • Numerologia sentimentelor
  Numerologia sentimentelor

  Numerologia in cuplu: ciclul sentimental de 9 ani.

 • Clasament: de la cel mai bun la cel mai rau
  Ce fel de prieten esti in functie de zodie

  Clasament: de la cel mai bun la cel mai rau

 • Prietenia in Zodiac
  Prietenia in Zodiac

  O poveste amuzanta despre prietenia in Zodiac.

 • Yin si Yang in astrologia compatibilitatii
  Yin si Yang in astrologia compatibilitatii

  Compatibilitatea in functie de principiul masculin Yang si cel feminin Yin.

 • Slabeste rapid si sanatos
  Cum slabesc reprezentantii semnelor zodiacale?

  Dietele si metodele de slabire ale semnelor zodiacale.