Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Culoarea ochilor si compatibilitatea
Ochi caprui-verzui

Culoarea verde a acestor ochi nu permite dezvoltarea deplina nici a donorului, nici a vampirului. Cu siguranta vei incerca sa iei tot ce se poate de la cei din jur, dar nu vei uita de bun simt asa cum o fac cei cu ochii caprui. Vei incerca sa faci lumea sa inteleaga ca este in interesul lor sa procedeze asa cum vrei tu. De aceea, daca ai ochi caprui-verzui, ai o minte filosofica si talent diplomatic.

Nu-ti ajunge doar sa-ti intorci spatele celui care ti-a ignorat rugamintea, trebuie sa te asiguri ca ii pare rau pentru ce a facut. In acest scop poti pune in joc propria viata si bunastare. Intr-o stare de echilibru – esti un filosof.

In primul rand, iti place cand esti linistit si vesel, iar aceasta stare nu poate fi atinsa fara intelepciune. Intr-al doilea rand, explicand oamenilor cum doresti sa se poarte cu tine si ce anume iti doresti de la ei, ai dezvoltat in tine capacitatea de a gandi logic si de a-ti sustine ideile cu argumente convingatoare.

Compatibilitatea

O baza ideala pentru familia ta – sunt oamenii cu ochii gri-verzui. Conform astrologiei, culoarea ochilor tai – este combinatia energiei planetelor Saturn, Marte si Venus. Se poate spune ca ai o vointa puternica. Esti capabil sa faci orice. Cu toate ca lumea considera ca esti o persoana care nu accepta compromisuri, deseori anume acest lucru te ajuta sa iti atingi scopurile. Uneori esti incapatinat, in situatii aparte – chiar crud. Se intampla sa ai atacuri de furie sau sa cazi in depresie fara motiv. Dar astfel de schimbari de dispozitie se intampla foarte rar. Cel mai des, ai o stare de spirit armonioasa si linistita.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: