Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Culoarea ochilor si compatibilitatea

Culoarea ochilor: diagnosticul tau astrologic

Te-ai gandit vreodata ce-ar putea spune ochii tai celor din jur? Se considera ca ochii sunt sursa cea mai informativa de informatii despre orice persoana. Culoarea ochilor poate spune multe despre caracterul tau, energia interioara si chiar si despre cum ar trebui sa fie jumatatea ta. Astrologia poate adauga la acestea si faptul ca in ochii nostri se reflecta toata gama de culori a planetelor din horoscopul nasterii.

Culoarea ochilor: diagnosticul tau astrologic

Sa aruncam o privire inapoi, in istorie, ca sa aflam, de ce natura ne-a inzestrat cu ochi de culoare diferita. Studiile arheologice au demonstrat, ca populatia indigena a Pamantului a avut ochi caprui. Totul s-a schimbat atunci cand Pamantul s-a ciocnit cu o cometa si si-a schimbat orbita, iar odata cu ea si clima. Odata cu inceputul Epocii de Gheata, s-a pus problema supravietuirii populatiei umane – energia naturala a oamenilor cu ochi caprui nu mai era suficienta pentru a asigura viata si cresterea populatiei umane. In conditii extreme, in ajutorul organismelor vii, vine mutatia. Rezultatul mutatiei a fost o noua rasa de oameni energici. Ei devineau cu usurinta initiatorii unor lucruri noi, isi asumau responsabilitatea pentru viata altor oameni. Aveau ochi fantastici de culori reci: gri, albastri, azuri.

Surplusul de energie al acestor oameni cu ochi gri, a compensat lipsa de energie a oamenilor cu ochi caprui si a asigurat lumii nu numai supravietuirea in conditiile climatice noi, dar si cresterea populatiei. Au trecut milenii. Casatoriile intre oamenii cu ochi gri si cu ochi caprui, au dus la aparitia oamenilor, care aveau ochi cu alte nuante de culori: verzi, gri-caprui, gri-verzui, caprui-verzui si chiar gri-caprui-verzui…

Cu timpul, oamenii au uitat de Epoca de Gheata – omenirea s-a adaptat la noile conditii de existenta. Dar, totusi, daca ne uitam mai atent la actualii posesori ai ochilor gri si caprui, putem observa usor diferentele in comportamentul acestor doua tipuri de oameni: primii tind sa actioneze, cei din urma – sa primeasca. Adica primii incearca sa scape de surplusul de energie, iar ceilalti, dimpotriva, incearca sa compenseze insuficienta energiei proprii cu ajutorul altora. Pe cei dintai ii vom numi “potentiali donori”, iar pe ceilalti – “potentiali vampiri”. Oamenii, care au ochi de culoare mixta (verzi, gri-caprui, etc.) au o orientare energetica complexa: ei nu pot fi incadrati nici in categoria donorilor, nici in cea a vampirilor. Ei manifesta ba calitatile unora, ba calitatile altora – in functie de starea lor de dispozitie.

O analiza amanuntita si compatibilitatea pentru fiecare culoare a ochilor: