Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ochii verzi

Culoarea verde reprezinta combinatia a doua culori: albastru si galben. Imbini doua tipuri de energie – cea a donorului si a vampirului. Astfel, spre deosebire de oamenii cu ochi gri-caprui, tu nu dai in extreme, ci cauti “un mijloc de aur”.

Ochi Verzi

De aceea, daca esti posesorul ochilor de culoarea smaraldului, scopul tau principal – este sa ajungi la un acord cu tine insuti. Orice ai face, orice ai gandi, este necesar sa fii mandru de ideile si actiunile tale. Pentru tine este important ca oamenii dragi sa te admire. Daca nu ai nici un repros fata de tine insuti – lumea este vesela si fericita.

Stii perfect care sunt calitatile pe care ar trebui sa le ai tu insuti, prietenii tai si partenerul de viata. Daca persoana corespunde cerintelor tale, vei face orice pentru ea. Dar vai de cel care nu-ti indeplineste cerintele! Cu el esti neglijent si imediat (uneori, fara nici un motiv) iti faci un dusman.

Compatibilitatea

Pentru a simplifica viata familiala, ii sfatuiesc pe cei cu ochii verzi sa-si uneasca viata cu oamenii care cauta si ei “un mijloc de aur”, adica cu oamenii care au si ei ochi verzi sau cu cei care au cel putin o nuanta de verde in culoarea ochilor. Din punct de vedere astrologic, sunteti cei mai gingasi oameni de pe pamant. Culoarea ochilor vostri – semnifica combinatia energiei planetelor Venus si Neptun. Intotdeauna iubiti cu sinceritate, cu pasiune si sunteti fideli persoanei alese. Prietenii va apreciaza pentru faptul ca sunteti de incredere, generosi, dusmanii va urasc pentru principii si fermitate. Sunteti buni ascultatori si interlocutori. Sunteti stabili, dar nu va lipseste nici imaginatia. In general, faceti parte din categoria oamenilor celor mai de succes.

Alte articole interesante:

 • Cadouri Valentines Day
  Cadouri de Ziua Indragostitilor, in functie de zodie

  Alege cadoul perfect pentru Ziua Sfantului Valentin in functie de zodie.

 • Cum mint semnele zodiacale?
  Cum mint semnele zodiacale?

  Horoscopul mincinosilor. Cum si de ce mint semnele zodiacale?

 • Nunta perfecta in functie de semnul zodiacal
  Nunta perfecta in functie de zodie

  Preferintele semnelor zodiacale in materie de nunta.

 • Da oare ne potrivim?
  Da oare ne potrivim?

  Cat sunteti de compatibili in functie de pozitia din Zodiac.

 • Anul personal
  Numarul anului personal

  Arunca o privire in viitor! Afla in ce an personal esti si ce inseamna asta pentru tine.

 • Dragostea dupa reguli zodiacale
  Dragostea dupa reguli zodiacale

  Influenta constelatiilor Zodiacului asupra preferintelor in dragoste.