Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Culoarea ochilor si compatibilitatea
Ochi caprui (negri)

Daca ai ochi caprui, nu te pregati pentru o munca epuizanta in momentul in care iti propui ceva: in primul rand, evalueaza-ti capacitatea de a le placea oamenilor. Nu-ti fa griji, esti de asemenea un schimbator al lumii, doar ca o faci cu mainile altora.

Trebuie sa ai intelepciunea de a nu te avanta in lupta fara sa lasi viziera jos. Sa tii minte ca te va nelinisti mereu insuficienta fortelor proprii. Prin urmare, atractivitatea, capriciul si rabdarea – sunt trei atu-uri ale tale. Invata sa te folosesti de ele – si oamenii din jur se vor certa pentru dreptul de a-ti oferi ceea ce-ti doresti.

Sa tii minte faptul ca cei cu ochii albastri si gri tind sa iti dea surplusul lor de energie: il poti accepta, eliberandu-i astfel, sau ii poti refuza, facandu-i astfel sa sufere sau sa caute un alt “receptor”. Pentru a evita a doua varianta, ai grija sa fii atractiv. Nu fi neglijent nici cu hainele, nici cu parul, daca nu este un truc tactic. Ai grija la vorba: limbajul argotic nu ti se potriveste – alege cu atentie doar cuvinte si expresii care vor lucra pentru imaginea ta.

Compatibilitatea

Fii principial atunci cand iti alegi partenerul de viata din multimea de admiratori: care poate sa faca mai multe sacrificii pentru tine. Insista in permanenta sa faca macar mici sacrificii pentru tine. Acest lucru va prelungi viata alesului, facand-o sa aiba mai mult sens. O fundatie solida pentru intemeierea familiei tale pot deveni, cu siguranta, posesorii ochilor de culoare albastra si gri.

Alaturi de ei, o sa aduni atat de multa energie, incat chiar si o problema grava din viata ta ti se va parea o floare la ureche. Astrologia mai adauga la acestea faptul ca ochii tai – sunt o combinatie a energiei Soarelui si a lui Marte, de aceea poti iubi cu devotament, ai o vointa puternica si un caracter ferm. Esti deseori gelos, cu toate ca nu prea iti place sa arati acest lucru. Esti o persoana de incredere – nu tragi teapa niciodata. O particularitate a caracterului tau poate fi considerat individualismul, tendinta de a face totul personal, capacitatea de a atinge mari succese. Dar nu suporti sa fii presat de cei din jur.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...