Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2021Anul 2021

Ochi caprui (negri)

Daca ai ochi caprui, nu te pregati pentru o munca epuizanta in momentul in care iti propui ceva: in primul rand, evalueaza-ti capacitatea de a le placea oamenilor. Nu-ti fa griji, esti de asemenea un schimbator al lumii, doar ca o faci cu mainile altora.

Trebuie sa ai intelepciunea de a nu te avanta in lupta fara sa lasi viziera jos. Sa tii minte ca te va nelinisti mereu insuficienta fortelor proprii. Prin urmare, atractivitatea, capriciul si rabdarea – sunt trei atu-uri ale tale. Invata sa te folosesti de ele – si oamenii din jur se vor certa pentru dreptul de a-ti oferi ceea ce-ti doresti.

Ochi Caprui

Sa tii minte faptul ca cei cu ochii albastri si gri tind sa iti dea surplusul lor de energie: il poti accepta, eliberandu-i astfel, sau ii poti refuza, facandu-i astfel sa sufere sau sa caute un alt “receptor”. Pentru a evita a doua varianta, ai grija sa fii atractiv. Nu fi neglijent nici cu hainele, nici cu parul, daca nu este un truc tactic. Ai grija la vorba: limbajul argotic nu ti se potriveste – alege cu atentie doar cuvinte si expresii care vor lucra pentru imaginea ta.

Compatibilitatea

Fii principial atunci cand iti alegi partenerul de viata din multimea de admiratori: care poate sa faca mai multe sacrificii pentru tine. Insista in permanenta sa faca macar mici sacrificii pentru tine. Acest lucru va prelungi viata alesului, facand-o sa aiba mai mult sens. O fundatie solida pentru intemeierea familiei tale pot deveni, cu siguranta, posesorii ochilor de culoare albastra si gri.

Alaturi de ei, o sa aduni atat de multa energie, incat chiar si o problema grava din viata ta ti se va parea o floare la ureche. Astrologia mai adauga la acestea faptul ca ochii tai – sunt o combinatie a energiei Soarelui si a lui Marte, de aceea poti iubi cu devotament, ai o vointa puternica si un caracter ferm. Esti deseori gelos, cu toate ca nu prea iti place sa arati acest lucru. Esti o persoana de incredere – nu tragi teapa niciodata. O particularitate a caracterului tau poate fi considerat individualismul, tendinta de a face totul personal, capacitatea de a atinge mari succese. Dar nu suporti sa fii presat de cei din jur.

Alte articole interesante:

 • Compatibilitatea calcul numerologic
  Compatibilitatea – calcul numerologic

  Vibratia numerologica a relatiei tale de cuplu.

 • Cum ii captezi atentia?
  Cum ii captezi atentia, cum scapi de el si unde il gasesti

  Un horoscop amuzant despre barbatii din zodiac.

 • Clasament: de la cel mai bun la cel mai rau
  Ce fel de prieten esti in functie de zodie

  Clasament: de la cel mai bun la cel mai rau

 • Numerologie 2021
  Horoscop Numerologic 2021

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului,

 • Dragostea dupa reguli zodiacale
  Dragostea dupa reguli zodiacale

  Influenta constelatiilor Zodiacului asupra preferintelor in dragoste.

 • Yin si Yang in astrologia compatibilitatii
  Yin si Yang in astrologia compatibilitatii

  Compatibilitatea in functie de principiul masculin Yang si cel feminin Yin.