Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ochi caprui (negri)

Daca ai ochi caprui, nu te pregati pentru o munca epuizanta in momentul in care iti propui ceva: in primul rand, evalueaza-ti capacitatea de a le placea oamenilor. Nu-ti fa griji, esti de asemenea un schimbator al lumii, doar ca o faci cu mainile altora.

Trebuie sa ai intelepciunea de a nu te avanta in lupta fara sa lasi viziera jos. Sa tii minte ca te va nelinisti mereu insuficienta fortelor proprii. Prin urmare, atractivitatea, capriciul si rabdarea – sunt trei atu-uri ale tale. Invata sa te folosesti de ele – si oamenii din jur se vor certa pentru dreptul de a-ti oferi ceea ce-ti doresti.

Ochi Caprui

Sa tii minte faptul ca cei cu ochii albastri si gri tind sa iti dea surplusul lor de energie: il poti accepta, eliberandu-i astfel, sau ii poti refuza, facandu-i astfel sa sufere sau sa caute un alt “receptor”. Pentru a evita a doua varianta, ai grija sa fii atractiv. Nu fi neglijent nici cu hainele, nici cu parul, daca nu este un truc tactic. Ai grija la vorba: limbajul argotic nu ti se potriveste – alege cu atentie doar cuvinte si expresii care vor lucra pentru imaginea ta.

Compatibilitatea

Fii principial atunci cand iti alegi partenerul de viata din multimea de admiratori: care poate sa faca mai multe sacrificii pentru tine. Insista in permanenta sa faca macar mici sacrificii pentru tine. Acest lucru va prelungi viata alesului, facand-o sa aiba mai mult sens. O fundatie solida pentru intemeierea familiei tale pot deveni, cu siguranta, posesorii ochilor de culoare albastra si gri.

Alaturi de ei, o sa aduni atat de multa energie, incat chiar si o problema grava din viata ta ti se va parea o floare la ureche. Astrologia mai adauga la acestea faptul ca ochii tai – sunt o combinatie a energiei Soarelui si a lui Marte, de aceea poti iubi cu devotament, ai o vointa puternica si un caracter ferm. Esti deseori gelos, cu toate ca nu prea iti place sa arati acest lucru. Esti o persoana de incredere – nu tragi teapa niciodata. O particularitate a caracterului tau poate fi considerat individualismul, tendinta de a face totul personal, capacitatea de a atinge mari succese. Dar nu suporti sa fii presat de cei din jur.

Alte articole interesante:

 • Caracterul tau in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut
  Caracterul tau in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut

  Semnificatia zilei de nastere. Ce spune ziua in care te-ai nascut despre caracterul tau.

 • Atitudinea semnelor zodiacale fata de vicii
  Horoscopul viciilor

  Atitudinea semnelor zodiacale fata de alcool, fumat si dulciuri.

 • Trasaturile predominante ale zodiilor.
  Trasaturile predominante ale zodiei tale

  Caracteristicile si trasaturile pronuntate ale semnelor zodiacale.

 • Cine este sufletul pereche?
  Sufletul pereche in Zodiac

  Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche?

 • Ce cadou sa cumpar?
  Cele mai frumoase cadouri pentru Ea, in functie de zodie

  Alege cadoul perfect in functie de zodie.

 • Elementele Astrologiei si Dragostea
  Elementele Astrologiei si Dragostea

  Compatibilitatea zodiilor in functie de elementele astrologiei.