Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Cifra destinului 7 in numerologie

Cifra destinului 7 este guvernata de Saturn, o planeta rigida si rece, cea mai indepartata de la Soare. Saturn nu a fost studiat foarte bine, poate din aceasta cauza se considera a fi o planeta oarecum ciudata si chiar periculoasa. Persoanele nascute sub semnul cifrei 7 au o viziune aparte asupra lumii si o gandire originala. Rareori sunt intelese de cei din jur, dar nu sufera deloc din aceasta cauza.

Caracteristici pozitive. Persoanele care au ca cifra a destinului cifra 7 sunt firi independente, carora nu le pasa daca sunt apreciate sau judecate. In majoritatea cazurilor, sunt niste filosofi si artisti, care ajung sa se afirme in aceste domenii. Acesti nativi pot crea opere de arta si lucruri cu adevarat geniale si inovatoare. Datorita interesului pe care il manifesta fata de filosofie si inclinatiei spre meditatie, sunt de regula foarte intelepti.

Cifra destinului 7 in numerologie

Persoanele cu cifra destinului 7 au o gandire analitica foarte bine dezvoltata, care se combina perfect cu setea de cunoastere, rabdarea si harnicia lor. Spiritualitatea este un lucru decisiv in viata lor – pe de o parte, sunt atrase de inovatii, pe de alta parte, isi pretuiesc traditiile. Domeniile de activitate cele mai potrivite pentru aceste persoane sunt: istoria, religia, filosofia, arta.

Persoanele guvernate de cifra 7 reusesc sa obtina succes in viata datorita vointei de fier cu care sunt inzestrate. Pot depasi numeroase obstacole, pot lucra de la rasarit pana la apus, facand cele mai plictisitoare lucruri, daca asta trebuie sa faca ca sa atinga succesul. Dispun de posibilitati ascunse si resurse interioare uriase, cu toate ca deseori nu au ca scop succesul in cariera.

Persoanele cu cifra destinului 7 iubesc sa mediteze, de aceea aleg sa aiba o viata linistita, care sa nu le distraga atentia de la ganduri. Adopta o atitudine filozofica chiar si fata de necazuri, incercand sa traga concluzii utile, acumuland astfel mai multa intelepciune. Nu se opresc dupa ce isi ating telul, isi stabilesc obiective noi si intotdeauna incearca sa realizeze mai multe. Autodezvoltarea si autoperfectionarea sunt doua concepte pe care le urmeaza pe tot parcursul vietii.

Desi sunt curajoase si au o vointa puternica, persoanele aflate sub influenta cifrei 7 rareori doresc sa ocupe pozitia de lider. Pot fi creierul unei organizatii, dar de cele mai multe ori altii trebuie sa le realizeze ideile. Sunt oameni curajosi, indrazneti si fermi. Apreciaza sinceritatea si adevarul, dar in anumite circumstante pot sa-i pacaleasca pe cei din jur. Au o intuitie bine dezvoltata si isi dau seama cum e mai bine sa procedeze intr-o situatie sau alta.

Caracteristici negative. Persoanele nascute sub semnul cifrei 7 isi pot controla emotiile, dar se intampla sa-i raneasca pe altii, netinand cont de sentimentele lor. Sunt capabile, de asemenea, de rautate si viclenie, ajung usor la mizantropie si, in astfel de cazuri, incep sa actioneze in detrimentul lor si al celor din jur.

Ar fi indicat sa nu manifeste prea mult interes fata de filosofie si religie, pentru ca risca sa ajunga la fanatism. Din cauza faptului ca tind sa analizeze la nesfarsit aceleasi lucruri, persoanele guvernate de cifra 7 deseori isi irosesc eforturile si nu ajung sa-si puna in practica planurile.

Este important sa nu-si complice viata, sa priveasca lumea din jur simplu. Nu e bine sa te gandesti prea mult, sa analizezi fiecare eveniment si sa cauti in el un sens ascuns.

Introspectia excesiva, de asemenea, trebuie evitata, intrucat ii face pe acesti nativi, care si asa nu sunt foarte sociabili, sa fie si mai inchisi si tacuti. Este important sa zambeasca mai mult, sa treaca prin experiente interesante, sa se distreze mai des in anturaje placute si sa observe mai multe lucruri bune in lumea din jur.

Starea sufleteasca interioara este un factor decisiv in viata celor guvernati de cifra 7, pentru ca de ea depinde succesul lor. O abordare practica si o atitudine pozitiva ii ajuta pe acesti nativi sa obtina tot ceea ce-si doresc.

Alte articole interesante:

 • Slabeste rapid si sanatos
  Cum slabesc reprezentantii semnelor zodiacale?

  Dietele si metodele de slabire ale semnelor zodiacale.

 • Culoarea parului influenteaza personalitatea semnelor zodiacale
  Culoarea parului influenteaza personalitatea

  Ce caracter ai in functie de culoarea parului.

 • Da oare ne potrivim?
  Da oare ne potrivim?

  Cat sunteti de compatibili in functie de pozitia din Zodiac.

 • Umbra semnului zodiacal
  “Umbra” semnului zodiacal

  Astrologia karmica: cat de bine ne indeplinim sarcinile karmice?

 • Cat de tolerante sunt semnele zodiacale?
  Ce spune data nasterii despre tine?

  Temperamentul si caracterul in functie de data nasterii.

 • Horoscop 2022
  Horoscop Chinezesc 2022

  Previziuni ale zodiacului chinezesc pentru anul 2022.