Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei


Cifra destinului 7 in numerologie


Numerologie cifra 7

Cifra 7 este guvernata de Saturn, planeta rigida si rece, cea mai indepartata de la Soare. Saturn nu a fost studiat foarte bine, poate din aceasta cauza se considera a fi o planeta oarecum ciudata si chiar periculoasa in astrologie. De aceea, persoanele nascute sub semnul cifrei 7, au o viziune aparte asupra lumii si o gandire originala. Rareori sunt intelese de cei din jur, dar nu sufera deloc din aceasta cauza.

Caracteristici pozitive. Persoanele care au ca cifra a destinului cifra 7 sunt firi independente, carora nu le pasa daca sunt apreciate sau judecate. In majoritatea cazurilor, sunt filozofi si artisti care ajung sa se remarce in aceste domenii. Anume astfel de persoane pot crea opere de arta si lucruri cu adevarat geniale si inovatoare. Datorita interesului pe care il manifesta fata de fiozofie si inclinatiei spre meditatie, acesti nativi sunt deseori foarte intelepti.

Persoanele cu cifra destinului 7 au o gandire analitica foarte bine dezvoltata, care se combina perfect cu setea lor de cunoastere, rabdarea si harnicia. Spiritualitatea este un lucru decisiv in viata lor – pe de o parte, ele sunt atrase de inovatii, pe de alta isi pretuiesc traditiile. Domeniile de activitate cele mai potrivite pentru aceste persoane sunt: istoria, religia, filozofia, arta.

Persoanele guvernate de cifra 7 reusesc sa aiba succes in viata datorita vointei de fier cu care sunt inzestrate. Pot depasi numeroase obstacole, pot lucra de la rasarit pana la apus, ocupandu-se cu cele mai neinteresante lucruri – daca de asta e nevoie ca sa atinga succesul. Dispun de resurse interioare uriase, de posibilitati ascunse, cu toate ca telul lor de multe ori nu este succesul in cariera. Persoanele cu cifra destinului 7 iubesc sa mediteze, de aceea aleg sa aiba o viata linistita, care sa nu le distraga atentia de la ganduri. Adopta o atitudine filozofica chiar si fata de necazuri, incercand sa traga concluzii utile, acumuland astfel mai multa intelepciune. Nu se opresc dupa ce isi ating telul, isi stabilesc obiective noi si intotdeauna incearca sa obtina mai mult. Autodezvoltarea su autoperfectionarea sunt doua concepte pe care le urmeaza pe tot parcursul vietii.

Desi sunt curajoase si au o vointa puternica, persoanele cu cifra destinului 7 rareori doresc sa ocupe pozitiile de lideri. Acesti nativi pot fi creierul unei organizatii, dar de cele mai multe ori altii va trebui sa le realizeze ideile. Sunt curajosi, indrazneti si fermi. Apreciaza sinceritatea si adevarul, dar in anumite circumstante pot sa-i pacaleasca pe cei din jur. Au o intuitie bine dezvoltata si isi dau seama cum e mai bine sa procedeze.

Caracteristici negative. Persoanele nascute sub semnul cifrei 7 isi pot controla emotiile, dar in astfel de cazuri se intampla sa-i raneasca pe altii, netinand seama de emotiile lor. Sunt capabile, de asemenea, de rautate si viclenie, ajung usor la mizantropie si incep sa actioneze in detrimentul lor si al altora.

Nu trebuie nici sa manifeste prea mult interes fata de filozofie si religie, ar putea ajunge repede la fanatism. Din cauza faptului ca tind sa analizeze la nesfarsit aceleasi lucruri, persoanele guvernate de cifra 7 deseori isi irosesc eforturile si nu ajung sa-si puna in practica planurile.

Este important sa nu-si complice viata, sa priveasca lumea din jur simplu. Se spune ca e rau sa gandesti prea mult. Rareori este util sa analizezi fiecare eveniment si sa cauti in el un sens ascuns. Persoanele cu cifra destinului 7 rareori sunt foarte sociabile, iar introspectia excesiva le face si mai inchise si tacute. De aceea, cel mai important este sa zambeasca mai mult, sa treaca prin experiente interesante, sa se distreze mai des in companii placute si sa observe mai multe lucruri bune in lumea din jur.

Starea sufleteasca interioara este un factor decisiv in viata celor guvernati de cifra 7, de ea depinde succesul. O abordare practica si o atitudine pozitiva ii ajuta pe acesti nativi sa obtina tot ce-si doresc.
Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...