Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Cifra destinului 5 in numerologie

Cifra destinului 5 este guvernata de planeta Jupiter, deseori numita “planeta marii fericiri” sau “planeta regilor”.

Caracteristici pozitive. Persoanele guvernate de cifra 5 au o influenta extraordinara asupra celor din jur, opinia lor este ascultata si luata in considerare, inspira respect de la prima vedere. Se bucura de autoritate si cei din jur deseori le urmeaza sfaturile. In acelasi timp, persoanele cu cifra destinului 5 sunt independente in judecata lor, rareori asculta opiniile altora, tin cont mai mult de propria experienta. Prefera sa procedeze gresit, dar independent, decat corect, dar dupa sfatul altora. Persoanele cu cifra destinului 5 nu recunosc autoritatea nimanui. Deseori actioneaza din spirit de contradictie.

Cifra destinului 5 in numerologie

Acesti nativi adora sa calatoreasca, sa viziteze locuri noi, sa acumuleze impresii. Abilitatea lor de a se adapta la noi circumstante este foarte bine dezvoltata – se obisnuiesc rapid cu o alta clima sau cu un alt mediu social. Persoanele guvernate de cifra 5 practic nu au complexe sau prejudecati. Sunt deschise pentru lucruri noi, mereu tin pasul cu vremea. Asimileaza rapid inovatiile, raman in ton cu moda, dau dovada de spirit inventiv.

In plan profesional, persoanele cu cifra destinului 5 rareori se limiteaza la o singura profesie in viata. Se intampla chiar sa exercite mai multe profesii simultan. Daca au hotarat sa-si schimbe ocupatia, nimic nu le va opri: nici varsta, nici gura lumii, nici incertitudinea cu privire la atingerea succesului in noul domeniu de activitate.

In viata personala, persoanele guvernate de cifra 5, de asemenea, pot schimba totul intr-o secunda. Asta nu inseamna totusi ca sunt neserioase si incapabile de o relatie de lunga durata. Pur si simplu, atunci cand vine timpul pentru schimbari, ele nu o intind prea mult cu procesul – fac totul dintr-o lovitura. In relatia de dragoste, daca nu sunt lideri, sunt un fel de protectori. Iubesc sa aiba grija de cineva. Sunt generoase si adora sa faca cadouri frumoase. Devin parinti iubitori si intelegatori. Persoanele guvernate de cifra 5 manifesta o atitudine filozofica fata de viata. Considera ca tot ce li se intampla are un rol in destin si cauta in toate un sens ascuns.

Caracteristici negative. Cei nascuti sub semnul cifrei 5 sunt imprevizibili si plini de contradictii. Pot fi impulsivi si irascibili. Este important sa invete sa se controleze si sa nu actioneze spontan – ar trebui sa cantareasca intai toate “pro” si “contra”, si apoi sa actioneze.

Plictiseala este cea care explica firea imprevizibila a persoanelor cu cifra destinului 5. Cand in viata lor nu se intampla nimic interesant si domneste monotonia – ele intra intr-o stare de melancolie si incep sa caute impresii si senzatii noi, care in final deseori sunt neplacute atat pentru ele, cat si pentru cei din jur. Ar trebui sa urmareasca noutatile din domeniul stiintei si al tehnologiei si, pe cat este posibil, sa se foloseasca de acele realizari in viata de zi cu zi.

Persoanele cu cifra destinului 5 au nevoie constanta de impresii noi – lipsa acestora duce la stari depresive. Trebuie sa calatoreasca, sa se odihneasca bine si sa comunice cu oameni interesanti.

O alta caracteristica negativa a persoanelor guvernate de cifra 5 este fatarnicia. Pentru a atinge succesul si pentru a se apropia de persoane utile, ele se adapteaza la asteptarile altora, pot sa-i minta si sa-i pacaleasca pe cei din jur. Trebuie sa tina minte ca vor fi cu siguranta pedepsite pentru astfel de fapte. Pentru a se bucura de bunastare, trebuie sa decida ce vor cu adevarat si sa nu se abata de la obiectivele stabilite. Persoanele cu cifra destinului 5 trebuie sa inteleaga ca au o personalitate puternica cu care trebuie sa traiasca in armonie.

Alte articole interesante:

 • Slabeste rapid si sanatos
  Cum slabesc reprezentantii semnelor zodiacale?

  Dietele si metodele de slabire ale semnelor zodiacale.

 • Cum ii captezi atentia?
  Cum ii captezi atentia, cum scapi de el si unde il gasesti

  Un horoscop amuzant despre barbatii din zodiac.

 • Numerologia si numarul de telefon
  Numerologia numarului de telefon

  Afla semnificatia numerologica a numarului tau de telefon.

 • Elementele Astrologiei si Dragostea
  Elementele Astrologiei si Dragostea

  Compatibilitatea zodiilor in functie de elementele astrologiei.

 • Dragostea dupa reguli zodiacale
  Dragostea dupa reguli zodiacale

  Influenta constelatiilor Zodiacului asupra preferintelor in dragoste.

 • Compatibilitatea calcul numerologic
  Compatibilitatea – calcul numerologic

  Vibratia numerologica a relatiei tale de cuplu.