Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei


Cifra destinului 5 in numerologie


Numerologie cifra 5

Cifra 5 este guvernata de planeta Jupiter, deseori numita “planeta marii fericiri” sau “planeta regilor”.

Caracteristici pozitive. Persoanele guvernate de cifra 5 au o influenta extraordinara asupra celor din jur, opinia lor este ascultata si luata in considerare, inspira respect de la prima vedere. Se bucura de autoritate, cei din jur deseori le urmeaza sfaturile. In acelasi timp, persoanele cu cifra destinului 5 sunt independente in judecatile lor, rareori asculta opiniile altora, apreciaza mai mult propria experienta. Prefera sa procedeze gresit, dar independent, decat corect, dar dupa sfatul altora. Persoanele cu cifra destinului 5 nu recunosc autoritatea nimanui. Deseori procedeaza din spirit de contradictie.

Acesti nativi adora sa calatoreasca, sa viziteze locuri noi, sa acumuleze impresii. Abilitatea lor de a se adapta noilor circumstante este foarte bine dezvoltata – se obisnuiesc rapid cu o alta clima sau cu un alt mediu social. Persoanele guvernate de cifra 5 practic nu au complexe sau prejudecati. Sunt deschise pentru lucruri noi, mereu tin pasul cu timpul. Asimileaza rapid inovatiile, tin pasul cu moda, au spirit inventiv.

In plan profesional, persoanele cu cifra destinului 5 rareori se limiteaza la o singura profesie in viata. Se intampla chiar sa exercite mai multe profesii simultan. Daca au hotarat sa-si schimbe ocupatia, nimic nu le va opri: nici varsta, nici gura lumii, nici incertitudinea cu privire la atingerea succesului in noul domeniu de activitate.

In viata personala, persoanele guvernate de cifra 5 de asemenea pot schimba totul intr-o secunda. Dar asta nu inseamna ca sunt neserioase si incapabile de o relatie de lunga durata. Pur si simplu, atunci cand vine timpul pentru schimbari, ele nu o intind prea mult cu procesul, ci fac totul dintr-o lovitura. In relatia de dragoste, daca nu sunt lideri, sunt un fel de protectori. Iubesc sa aiba grija de cineva. Sunt generoase si adora sa faca cadouri frumoase. Devin parinti iubitori si intelegatori. Persoanele guvernate de cifra 5 au o atitudine filozofica fata de viata. Considera ca tot ce li se intampla are un rol in destin, cauta un sens ascuns in toate.

Caracteristici negative. Cei nascuti sub semnul cifrei 5 sunt imprevizibili si plini de contradictii. Pot fi impulsivi, irascibili. Este important sa invete sa se controleze si sa nu actioneze spontan – este mai bine sa cantareasca intai toate “pro” si “contra” si apoi sa actioneze.

Plictiseala este cea care explica firea imprevizibila a persoanelor cu cifra destinului 5. Atunci cand in viata lor nu se intampla nimic interesant, cand domneste monotonia – acestea intra in melancolie si incep sa caute impresii si senzatii noi, care in final deseori sunt neplacute atat pentru ele, cat si pentru cei din jur. Este indicat sa fie la curent cu noutatile din domeniul stiintei si al tehnologiei si sa se foloseasca de acele realizari in viata de zi cu zi, in masura posibilitatilor.

Persoanele cu cifra destinului 5 au nevoie constanta de impresii noi, lipsa acestora duce la stari depresive. Trebuie sa calatoreasca, sa se odihneasca bine si sa comunice cu persoane interesante.

O alta caracteristica negativa a persoanelor guvernate de cifra 5 este fatarnicia. Pentru a atinge succesul si pentru a se apropia de persoane utile, ele se adapteaza la asteptarile altora, pot sa minta si sa pacaleasca. Dar trebuie sa tina minte ca vor fi cu siguranta pedepsite pentru astfel de fapte. Pentru a se bucura de bunastare, trebuie sa inteleaga ce vor cu adevarat si sa nu se abata de la menirea lor. Persoanele cu cifra destinului 5 trebuie sa tina minte ca au o individualitate aprinsa cu care trebuie sa traiasca in armonie.

Calculeaza astrograma natala

Numerologie

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...