Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei


Cifra destinului 1 in numerologie


Numerologie cifra 1

Cifra 1 este guvernata de Soare. Soarele este temelia universului, in jurul careia se invarte lumea. Asa si persoanele, aflate sub guvernarea numarului 1, simt ca ar fi centrul universului.

Caracteristici pozitive. Astfel de persoane au rezerve uriase de energie interioara. Sunt perseverente, ambitioase, trec peste greutati cu demnitate si reusesc sa-si pastreze buna dispozitie. Aproape in orice situatie, sunt vesele si optimiste. Cei cu cifra destinului 1 sunt inovatori, inventatori, capabili sa creeze opere de arta si sa inventeze lucruri unice. Prin urmare, li se potrivesc perfect profesiile care necesita originalitate si idei proaspete. In situatii critice, persoanele guvernate de 1 stiu sa gaseasca rapid o solutie neobisnuita, desi uneori ele sunt cele care creeaza aceste situatii.

Aceste persoane ies in evidenta din multime. Sunt foarte individualiste, vor sa fie cele mai bune in toate. Dupa natura lor, sunt lideri, capabili sa conduca milioane de oameni, dar deciziile se iau totusi unilateral. Persoanele cu cifra destinului 1 sunt incapatanate si independente. Nu iubesc sa ceara sfaturi si nu suporta sa le primeasca atunci cand nu le cer. Sunt impulsive si spontane. Deseori, actioneaza sub influenta primului impuls. Isi asculta mai degraba inima, decat ratiunea. De asemenea, sunt inzestrate cu o mare putere de convingere. Prefera sa lucreze singure, iar daca e vorba de un colectiv – devin liderii acestuia. Persoanele cu cifra destinului 1 au toate sansele sa ajunga la succes in viata si sa devina faimoase.

Cei guvernati de cifra 1 atrag persoanele din jur. Optimismul, pofta de viata, capacitatea de a oferi sustinere in momente grele si increderea in sine ii incarca pe cei din jur de emotii pozitive. Aceste persoane sunt emotive si sincere, ii molipsesc pe cei din jur cu entuziasmul lor. Resping categoric diverse reguli si restrictii.

Caracteristici negative. Orgoliul poate fi un obstacol de nedepasit in calea spre succes a persoanelor cu cifra destinului 1. Pe langa asta, persoanele cu cifra 1 rareori sunt inzestrate cu capacitatea de a analiza si de a gandi logic – in schimb, ele pot avea un caracter exploziv, dificil. Pot fi foarte categorice, tind sa controleze si sa manipuleze lumea din jur. Aceste trasaturi pot fi de folos in afaceri, dar in viata personala ii vor indeparta pe oamenii din jur, generand probleme in relatiile interumane. In acelasi timp, firea prea directa duce la conflite cu cei din jur. In dragoste, aceste persoane sunt neserioase, se indragostesc repede, mereu cauta senzatii noi, dar in acelasi timp nu sunt deloc romantice. Deseori, viata amoroasa ocupa locul secundar dupa ambitii profesionale si aspiratii la suprematie. Asadar, este important ca partenerul de viata al unei persoane cu cifra destinului 1 sa poata gasi compromisuri, sa cedeze, sa se supuna si in nici un caz sa nu atenteze la pozitia de lider. Cifra 1 are nevoie, ca nimeni altul, de un partener delicat, sensibil si intelegator.

Aceste persoane ar trebui sa evite tristetea si pesimismul care pot duce la depresie. Pentru cei guvernati de cifra 1, buna dispozitie este esentiala pentru a avea succes. Pentru a evita starile depresive, e nevoie de o viata cat mai diversificata, de impresii noi si calatorii. Starea de melancolie vine in contradictie cu natura acestor persoane si creeaza disconfort si dezarmonie. De asemenea, trebuie sa se odihneasca mai des, sa se distreze, sa participe la evenimente culturale si sa faca sport.

O alta caracteristica negativa a persoanelor cu cifra destinului 1 este incapatanarea exagerata, vecina cu fanatismul. In tendinta lor de a-si realiza obiectivele, aceste persoane sunt in stare practic “sa calce pe morminte”, fara sa tina cont de cei din jur, uitand de norme morale elementare si sentimente omenesti. Sunt egoisti, preocupati numai de propriul “vreau” si de propriile interese.
Calculeaza astrograma natala

Numerologie

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...