Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Cifra destinului 1 in numerologie

Cifra destinului 1 este guvernata de Soare. Soarele este, la randul lui, temelia universului, in jurul careia se invarte lumea. Prin urmare, persoanele aflate sub guvernarea numarului 1 simt ca ar fi centrul universului.

Caracteristici pozitive. Persoanele cu cifra destinului 1 au rezerve uriase de energie interioara. Sunt perseverente, ambitioase, trec peste greutati cu demnitate si reusesc sa-si pastreze moralul ridicat. Aproape in orice situatie sunt vesele si optimiste. Cei cu cifra destinului 1 sunt inovatori, inventatori, capabili sa creeze opere de arta si sa inventeze lucruri unice. Prin urmare, li se potrivesc perfect profesiile care necesita originalitate si idei proaspete. In situatii critice, persoanele guvernate de 1 stiu sa gaseasca rapid o solutie neobisnuita, desi uneori tot ele creeaza aceste situatii.

Cifra destinului 1 in numerologie

Persoanele cu cifra destinului 1 ies in evidenta din multime. Sunt foarte individualiste, vor sa fie cele mai bune in toate. De felul lor, sunt lideri capabili sa conduca milioane de oameni, dar deciziile le iau totusi unilateral. Persoanele guvernate de cifra 1 sunt incapatanate si independente. Nu iubesc sa ceara sfaturi si nu suporta sa le primeasca atunci cand nu le cer. Sunt impulsive si spontane. Deseori, actioneaza sub influenta primului impuls. Isi asculta mai degraba inima, decat ratiunea. Pe langa acestea, sunt inzestrate cu o mare putere de convingere. Prefera sa lucreze singure, iar daca e vorba de un colectiv – devin lideri ai acestuia. Persoanele cu cifra destinului 1 au toate sansele sa obtina succes in viata si sa capete renume si faima.

Cei guvernati de cifra 1 atrag oamenii din jur. Optimismul lor, pofta de viata, capacitatea de a oferi sustinere in momente grele si increderea in sine ii incarca pe cei din jur cu emotii pozitive. Aceste persoane sunt emotive si sincere, si ii molipsesc pe cei din jur cu entuziasmul lor. Resping categoric diverse reguli si restrictii.

Caracteristici negative. Orgoliul poate fi un obstacol de nedepasit in calea spre succes a persoanelor cu cifra destinului 1. In plus, ele rareori sunt inzestrate cu capacitatea de a analiza si de a gandi logic – pot avea un caracter exploziv si dificil. Pot fi foarte categorice, tind sa controleze si sa manipuleze lumea din jur. Aceste trasaturi pot fi de folos in afaceri, dar in viata personala deseori ii indeparteaza pe cei din jur, generand probleme in relatii interumane. In acelasi timp, firea lor prea directa duce la conflicte cu lumea din jur. In dragoste manifesta o atitudine frivola, se indragostesc repede, mereu cauta senzatii noi, si totodata nu sunt deloc romantice. Deseori pun viata amoroasa pe plan secundar, dupa ambitii profesionale si aspiratii la suprematie. Asadar, este important ca partenerul de viata al persoanei cu cifra destinului 1 sa poata gasi compromisuri, sa cedeze, sa se supuna si in niciun caz sa nu atenteze la pozitia de lider. Cifra 1 are nevoie, ca nimeni altul, de un partener delicat, sensibil si intelegator.

Persoanele guvernate de cifra 1 ar trebui sa evite tristetea si pesimismul care ii pot duce la depresie. Pentru a avea succes trebuie sa-si mentina moralul ridicat. Pentru a evita starile depresive, au nevoie de o viata cat mai diversificata, calatorii si impresii noi. Starea de melancolie vine in contradictie cu firea acestor persoane si creeaza disconfort si dezarmonie. Persoanele cu cifra destinului 1 trebuie sa se odihneasca mai des, sa se distreze, sa participe la evenimente culturale si sa faca sport.

O alta caracteristica negativa a persoanelor cu cifra destinului 1 este incapatanarea exagerata, vecina cu fanatismul. In tendinta lor de a-si realiza obiectivele, aceste persoane sunt in stare practic “sa calce pe morminte”, fara sa tina cont de cei din jur, uitand de norme morale elementare si sentimente omenesti. Sunt egoisti, preocupati numai de propriul “vreau” si de propriile interese.

Alte articole interesante:

 • Preferintele semnelor zodiacale, privind alcoolul.
  Alco Horoscop

  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce bautura preferi!

 • Elementele Astrologiei si Dragostea
  Elementele Astrologiei si Dragostea

  Compatibilitatea zodiilor in functie de elementele astrologiei.

 • Prietenia in Zodiac
  Prietenia in Zodiac

  O poveste amuzanta despre prietenia in Zodiac.

 • Cum va fi anul 2021?
  Privind in Viitor – cum va fi anul 2021?

  Ce ne asteapta in anul 2021? Va prezentam prognoza numerologica.

 • Zodiile si loviturile vietii
  Zodiile si loviturile vietii

  Cum face fata fiecare zodie unor perioade mai dificile.

 • Numerologie 2021
  Horoscop Numerologic 2021

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului,