Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), zi fara spor, fara chef de viata, fara orizont, fara asteptari, fara impliniri. Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, moment de expansiune al Eu-lui. Nativii vor fi intr-o forma excelenta, vor deborda de energie, entuziasm, talent si inspiratie. O perioada in care vor fi increzatori in stea lor, in destinul lor, in calitatile lor, in capacitatea lor de a se descurca. Starea aceasta de bine, uneori poate chiar de fericire precis motivabila va continua, la cote si mai mari, din 7 decembrie, prin interventia in sectorul lor zodiacal natal al planetei Venus, care, in postura de Mic Benefic, va actiona atat cat ii va permite momentul si raportul cu harta nasterii fiecarui nativ, in sensul refacerii de sine, al progresului, al succesului, al stabilizarii pe o directie sanatoasa de viata.

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, nu este exclus ca Varsatorii sa gaseasca sprijin financiar la o cunostinta sau dorintele lor sa aiba ecou in urma unui demers legal, la o institutie a statului.

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, initiativa si mobilitate, placere de a se “misca”, de a circula, de a calatori. Energia canalizata pentru rezolvarea unui noian de treburi marunte dar necesare.

Atentie la perioada cuprinsa intre 8 – 10 decembrie cu privire la relatia reversibila persoana/functie. Cei care au detinut ranguri si demnitati ori sunt inca in functie pot trece prin clipe grele: ar putea fi aspru criticati, ar putea face subiectul unor scandaluri cu ecou in public. Acest tranzit astral ar putea atrage si alte evenimente neplacute: sa fie destituiti, sa-si dea demisia sau sa li se retraga o serie de insarcinari si responsabilitati publice. Sunt de evitat, intreaga saptamana, abordarile radicale in intrunirile publice si vehementa in dialogurile oficiale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...