Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 30-05 August 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-05 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 30-05 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 iulie, unii nativi pot resimti oarecare stres organic, manifestata prin instabilitate emotionala, momente de lipsa de energie care alterneaza cu altele cand sunt hiper-activi sau chiar agitati; mintea lor poate fugi de la o idee la alta sau le poate accentua starile de incertitudine provocate de incapacitatea de a analiza cu calm o situatie inainte de a lua o decizie.

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), Luna, care le va tranzita semnul zodiacal, va contribui la accentuarea emotivitatii si la exacerbarea sensibilitatii. Pe fond, nu e nimic rau insa, ori de cate ori va fi vorba de mobilizarea lor in vederea unei activitati care cere efort, rezistenta nervoasa si consum de energie fizica, ei vor fi dezavantajati, obosind repede.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), se intrevad posibile succese sau rezolvari fericite intr-o chestiune baneasca (teoretic, de mai mare importanta). Luna Noua poate marca dupa 2 august un moment –cheie, o borna in regimul salarial sau, in general, al veniturilor obtinute din munca si efort propriu.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, Racii vor beneficia de contributia planetelor Mercur si Venus care vor netezi multe dintre premizele conflictuale ale unor discutii prin intuirea interesului personal, pragmatism, logica, ordine in gandire si prudenta in exprimare. Toate acestea vor functiona in avantajul lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...