Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 23-29 Aprilie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 23-29 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), perioada intensa de strategii, calcule si miscari diplomatice menite sa-i asigure unui nativ stabilitatea intr-un sector de munca, ori sa-i pregateasca victoria viitoare intr-o directie profesionala numai de el stiuta. Totul se face discret, fara zgomot, fara a atrage atentia si totul se indreapta spre captarea informatiilor necesare lor in acest demers. Discrete disfunctii organice, mai ales ale celor care au deja o sensibilitate organica legata de glanda tiroida sau de glandele paratiroide, de regimul hormonal si de fiziologia aparatului genital. A nu se face interventii stomatologice, nici chiar minore.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, pentru unii nativi, se vor pune probleme parteneriale majore in functie de natura ocupatiei lor, a responsabilitatii sau a sarcinilor ce decurg din conditiile derularii unui contract. In plan matrimonial, se anunta certuri de scurta durata, repetate sau reluate in baza acelorasi argumente si acuzatii. Cei care se afla pe picior de divort pot fi subiectul unor sicane si hartuieli conjugale dar nici ei nu se vor lasa si vor replica, dupa puterile lor. In plan juridic sau pe fondul unor procese, situatia poate degenera iar pentru unii ea poate deveni dramatica. Daca va fi vorba de punctul final al unei hotarari judecatoresti atunci, lupta pentru o cauza abia incepe prin viitoarele cai de atac abordate.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, preocupari banesti provocate de nevoile unei rude sau de statutul unei proprietati ori de bunul mers al gospodariei.

In restul zilei de 29 aprilie, mentalul lor va fi instabil, gandurile lor trecand de la un subiect la altul, fara nici un rezultat. Nu va fi un timp bun pentru meditatie, relaxare sau calm interior. Mercur, guvernatorul lor, va intra in miscare aparent retrograda si-i va pune in situatia sa faca, pana pe 21 mai, o revizie generala a ideilor, conceptiilor si atitudinilor adoptate in ultimele luni.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...