Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 27- 03 Decembrie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 27 noiembrie – 03 decembrie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 27 noiembrie – 03 decembrie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, nativii vor trăi echilibrat, își vor tempera eventualele ieșiri nervoase pentru a-și conserva energia și a nu-și strica cheful de muncă și de viață. Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, întâlniri cu partenerii mai vechi de negociere sau de proiect cu care vor purta un dialog politicos; toată lumea va fi amabilă, toți vor surâde, dar nu se va ajunge la o înțelegere, singurul avantaj de pe urma acestor întâlniri aproape mondene va fi disponibilitatea ambelor părți de a îngropa securea războiului și a opta pentru rezonabilitate.

Între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, contextul astral care funcționează de câteva săptămâni încoace va introduce situații critice, ipostaze periculoase sau mecanisme de aplicare a unor prevederi legale în dezavantajul nativului din punct de vedere economic, material sau strict bănesc.

De aceea, dacă vor vedea că o temă care îi preocupă întârzie să se finalizeze, e mai bine ca nativii să nu forțeze lucrurile și să aștepte un context astral mai armonios pentru o rezoluție finală. Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, sectorul studiilor înalte, a progresului personal prin învățare și acumulare de experiență, a activităților artistice și a preocupărilor superioare, spirituale, este bine și intens susținut de astre.

Mult dinamism, entuziasm în fața unor ipoteze încântătoare care par să le deschidă Berbecilor perspective noi de valorificare a unui talent sau a unui bagaj de cunoștințe și deprinderi într-o direcție profesională.

Posibilitatea ca nativii maturi să fie contactați de persoane particulare sau de reprezentanții unor instituții în vederea unei colaborări (oferte de muncă, participare, în calitate de invitați, la activități publice). Deplasările pe distanțe mici sau pentru scurt timp nu vor fi liniștite sau încununate de succes.

Horoscop Urania Taur 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, echilibru interior, temperanță în fața exceselor la care s-ar putea deda unii dintre cei dragi nativilor, punându-le răbdarea la încercare. Moment bun pentru cei care desfășoară activități de creație și care pot găsi, în aceste zile, disponibilitatea interioară necesară pentru a face corecturi, pentru a retușa, pentru a finisa la nivel de detaliu un proiect literar, plastic, muzical sau interpretativ; răbdare și metodă, atenție și spirit critic dublat de obiectivitate.

Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, echilibru organic, reacții blânde în fața provocărilor cotidiene: enervări, oboseală, supărare, efort fizic, stres și autocontrol în situațiile delicate care vor împiedica organismul să dea frâu liber unor reacții costisitoare.

Atitudine înțelegătoare, prudentă sau cooperantă la locul de muncă. Între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, relațiile parteneriale vor evolua în siajul tendinței instaurate cu câteva săptămâni în urmă: conflict mocnit, nesinceritate, planuri ascunse, strategii periculoase, provocări bine ticluite, neîncredere reciprocă, dorință de revanșă, alianțe conjuncturale împotriva nativului care au ca scop destabilizarea lui socio-profesională; pericol pentru o cauză, o temă de discuție sau un proces prin trădări și mărturii mincinoase ori prin sustragerea unor dovezi.

Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, moment bun pentru unele persoane în legătură cu o chestiune materială, financiară sau un avantaj personal.

Cel puțin „pe hârtie”, lucrurile artă bine. Poate că, în realitate, situațiile de viață nu vor fi spectaculoase, dar vor fi marcate de o doză de pozitivism: se poate ajunge la o înțelegere, se pot demonta niște argumente false, se poate înfrânge ostilitatea persoanelor responsabile cu gestionarea banilor sau a bunurilor de care nativul are nevoie.

Horoscop Urania Gemeni 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, activități domestice obișnuite; în schimb, relațiile de familie vor sta sub semnul presiunii pe care soțul sau soția nativilor o va exercita asupra lor, prin refuzul de a coopera sau de a accepta o soluție, prin pretențiile disproporționate ridicate ori prin crearea unor focare de conflict care vor face imposibilă cooperarea lor chiar și în chestiunile curente.

Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, context bun pentru cei care vor avea nevoie în activitatea lor de inspirație, de imaginație, de sensibilitate, de o bună capacitate de a comunica și transmite stări și emoții artistice ori în cazul acelor persoane care lucrează în domeniul tehnico-științific și care vor avea nevoie de o soluție originală în cadrul proiectului la care lucrează.

Instabilitate afectivă; cei care nu sunt foarte implicați într-o relație sentimentală se vor purta evaziv și se vor extrage din preocupările comune, scuzându-se, prin pretexte abile și tertipuri, pentru a-și motiva răceala, indiferența sau dorința de a se îndepărta de respectiva persoană care nu-i (mai) motivează afectiv.

Între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, intrigi, bârfe, șicane la locul de muncă ce pot avea consecințe neplăcute dacă nu vor fi gestionate corect.

Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, relațiile parteneriale vor intra într-o etapă nouă, pe fond, onestă, pozitivă și, prin asta, necesară rezolvării unei teme comune (proiect), a unei dispute (proces, conflict), a unui contract (cooperare, înțelegere de bunăvoie); pentru toate acestea, se vor desfășura destule resurse, iar Gemenii ar trebui să fie dispuși să accepte termenii și condițiile acestor eforturi de armonizare în vederea unei soluții corecte sau reciproc avantajoase ori pentru a obține susținerea necesară în desfășurarea unei responsabilități.


Horoscop Urania Rac 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, interes pentru informațiile corecte și pentru lămurirea ipotezelor care i se par nativului incerte sau greu de acceptat. Racii vor să se bazeze pe explicații și pe argumente oficiale, pe textul legii, și nu pe speculații, respingând formulele de compromis sau de ocolire a legii. Relații cu instituțiile de tip administrativ.

Cei foarte tineri sau „încă” tineri, care au nevoie de un plus de pregătire profesională, se vor informa cu privire la formele de școlarizare și perfecționare profesională și vor încerca să abordeze respectivele instituții pentru a decide ce tip de studiu (durată, programă, diplomă finală, taxe, prezență, orar) vor urma.

Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, Racii, fiind angajați în activități profesionale mai solicitante sau mai intense ca de obicei, vor avea tendința să ignore, să amâne sau să rezolve „pe jumătate” responsabilitățile casnice,

Între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, posibile tensiuni interioare născute din dezamăgiri, din tristeți, din dor, din amintiri ori din persistența unor secvențe de viață afectivă care i-au pus pe gânduri, de care Racii nu se pot desprinde și care îi vor obliga să ia în calcul o repliere față de persoana care i-a dezamăgit sau care nu dă dovadă de afecțiune și de respect. Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, casa a VI-a a sănătății de fiecare zi va deveni un loc intens din punctul de vedere al provocării astrale.

În afara Soarelui, a Nodului Sud al Lunii și al planetei Mercur, în acest sector își va face simțită prezența și Luna; aceste posturi astrele vor solicita organismul tuturor nativilor pe direcția fiziologiei aparatului locomotor, a sistemului arterial, a circulației sangvine, a sistemului hepato-biliar, a zonei anatomice a șoldurilor și a coapselor (osatură și musculatură, nervi sciatici).

Horoscop Urania Leu 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, moderație în tendința de a cheltui, chibzuială a veniturilor și a economiilor, efort de a diversifica sursele de venit prin valorificarea capacității profesionale și a disponibilității nativilor de a desfășura activități alternative.

Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, perioadă mai puțin semnificativă pentru comunicare, învățare, circulație a știrilor și dialog interuman.

Între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, conflictele mai vechi între un Leu și una sau mai multe rude se pot actualiza, argumentele se pot relua, făcând dialogul dificil prin repetarea acelorași dorințe, neputințe, refuzuri și prin abordarea acelorași atitudini lipsite de înțelegere a nevoilor celuilalt și spirit de cooperare, dar și nemulțumiri mai noi, născute din felul în care nativul poate – sau nu poate – să facă față exigențelor profesionale, atribuțiilor de serviciu, funcțiilor și responsabilităților care nu țin cont de un program fix și care îl „blochează” de-a lungul zilei, nemulțumindu-i pe cei din familie care îi reproșează că nu-i susțin, îi uită, îi neglijează.

Complicații născute din resentimentele și interesele divergente ale socrilor cu ginerii și nurorile. Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, univers afectiv trăit intens, cu entuziasm, cu implicare, cu speranță.

Dialoguri care pot schimba datele unei relații, astfel că, din prietenie, se poate „aluneca” spre o relație sentimentală ori dialog explicativ care poate pune capăt unor nemulțumiri, bănuieli, bârfe și speculații, eliberând astfel o poveste de dragoste de spectrul despărțirii și al reproșurilor neîntemeiate. Oportunitate care readuce în prim-planul interesului Leilor un proiect mai vechi, care s-a blocat ori pe care l-au abandonat pentru că li s-a părut, la un moment dat, inactual; speranță renăscută.

Horoscop Urania Fecioara 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, Luna se va afla în casa I a personalității cerului de naștere al Fecioarelor și le va insufla logică și rezonabilitate în fața unor exagerări sau situații descumpănitoare, echilibru interior și spirit practic în chestiunile personale.

Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, nu se identifică vreun risc, dar nici vreun factor pozitiv din punct de vedere financiar. Interes susținut față de informațiile privitoare la felul în care va evolua situația la instituția la care lucrează, privitoare la o chestiune punctuală din domeniul muncii (contract, salarizare, atribuții, schimbări preconizate). Între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, nativii vor fi, în general, reticenți față de disputele la care vor asista și nu vor lua partea nimănui.

Cel mai important aspect care se va contura în acest răstimp va fi cel legat de dezamăgirea pe care le-o poate provoca adevărul ieșit la iveală, cu acest prilej, de dezvăluirea unui sistem de relații nelalocul lor și de intențiile deloc lăudabile sau chiar nedemne de care vor dori să se distanțeze cât mai repede pentru ca acelea să nu se reflecte, în chip păgubitor, asupra imaginii lor.

Alteori, câte o Fecioară va constata că o idee, bună în intenție, s-a degradat și s-a compromis, de-a lungul timpului, definitiv, așa încât nu-i mai rămâne decât să întoarcă spatele inițiativei în care a crezut.

Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, se poate pune o problemă administrativă legată de regimul unei case, al unui teren, al unui bun patrimonial care trebuie consolidat sau reglementat prin acte. Unii nativi vor întâmpina dificultăți în a gestiona presiunea familiei (responsabilitățile personale față de cei apropiați), care va intra în conflict cu atribuțiile profesionale. Moment al unor opțiuni care privesc un eventual succes ce impune un sacrificiu.

Horoscop Urania Balanta 27-03 Decembrie 2021

Intre 27 și 29 noiembrie, dimineața, axa celor două case ale sănătății nu va fi afectată de tranzitele momentului; evoluție normală, stabilitate organică.

între 29 noiembrie, după ora 10:55’, și 1 decembrie, la prânz, Luna va străbate zodia Balanței, respectiv casa I a personalității celor care s-au născut în acest semn, și le va da mai multă disponibilitate spre concesie, armonie, echilibru; răstimp în care nativii și, mai ales, nativele, vor arăta bine, vor da dovadă de blândețe, de delicatețe, de o fire prietenoasă și înțeleaptă.

Mecanisme de gândire și comportament nuanțat în funcție de circumstanțele corect cântărite. între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, nu se poate vorbi de o perioadă calmă sau de progres; dimpotrivă, contextul astral indică nevoia ca nativii să fie „cu ochii-n patru” pentru a nu se lăsa păcăliți și a face evaluări greșite sub impresia momentului, a entuziasmului sau a unei prezentări vinovate de ascunderea defectelor la care s-ar putea deda unii vânzători.

Nu încheiați acte, nu împrumutați bani. Alte persoane vor trăi cu sentimentul că, într-o cauză de natură materială, niște persoane nu „joacă” corect și îi pot trăda sau înșela. Informarea, verificarea, consultarea cu persoane competente, răbdarea în așteptarea unui context astral mai puțin vulnerabil sunt cheia unui fel înțelept de a evita riscurile.

Din 3 decembrie, după ora 14:13’, și până pe 4 decembrie, sectorul comunicării curente, de fiecare zi, a deplasărilor, a școlarizării sau a examenelor este bogat aspectat prin acumularea mai multor influențe planetare în zodia Săgetătorului.

Contextul este favorabil relațiilor oficiale, demersurilor menite să le furnizeze nativilor acte, certificate, documente, aprobări, autorizații. Posibile deplasări cu aspect de urgență, uneori, Balanțele fiind nevoite să facă nu unul ci mai multe deplasări în același loc.

Horoscop Urania Scorpion 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, stabilitate și pragmatism în relațiile de prietenie. Dorință a nativilor de a consolida o relație oficială printr-o atitudine corectă, onestă, prin cooperare și avantaj comun. Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, axa celor două case ale sănătății nu va fi solicitantă.

Dimpotrivă, Scorpionii vor aborda un fel profitabil pentru organism de a se detașa de factorii de stres și de a nu pune la inimă toate „prostiile”; indiferență față de provocările care nu sunt o urgență sau o necesitate și de a le reprograma pentru un viitor când vor fi mai în formă, mai liberi sau mai dispuși să le abordeze. Între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, Luna își va începe tranzitul prin zodia Scorpionului care reprezintă, pentru nativii de care ne ocupăm acum, casa I a personalității lor.

De aici, un mănunchi de influențe puternice, intense și utile acestora datorită combinației pe care Luna o va face cu Marte, al doilea Guvernator al Scorpionului, ce ceea ridică nivelul de vibrație al acestor persoane la cote mari de profunzime mentală, sufletească, intelectuală și spirituală: nativii vor avea o gândire bazată pe o analiză rapidă dar precisă a elementelor definitorii pentru o situație, fără să se încurce în detalii și speculații.

Asta nu înseamnă, însă, că le va fi și foarte bine, pentru că aceste două planete vor face două opoziții cu Uranus și patru cuadraturi cu planetele din Vărsător. Prin urmare, destul de multe provocări care nu vor putea fi ignorate. De aici și uriașa capacitate a Scorpionilor de a se izola de tot ceea ce nu are legătură cu persoana și problemele lor actuale.

Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, s-ar putea intensifica nevoia nativilor de a iniția sau onora solicitări cu privire la reglementarea juridică sau economică a unor obligații fiscale.

Horoscop Urania Sagetator 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, activități profesionale mai solicitante ca în alte zile, muncă multă dar și provocări care privesc statutul și credibilitatea lor, imaginea și percepția publicului față de stilul lor de a conduce, de a decide, față de competența și viziunea lor în chestiune importante.

Va fi nevoie de o foarte bună organizare a activităților curente, de drămuire a timpului și de concentrare pe aspectele esențiale ale chestiunilor socio-profesionale. Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, relații cu prietenii confortabile, armonice și chiar agreabile, în măsura în care unii nativi își vor permite (luxul) unor momente de respiro (o vizită, o reuniune amicală, o relaxare comună).

Între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul lui Marte în opoziție cu Uranus pe direcția Scorpion/Taur și va menține ori chiar va amplifica posibilele disfuncții legate de sistemul endocrin, infecții, sensibilitate a aparatului genial, renal, urinar, nazofaringian, însoțite, de cele mai multe ori, de o componentă psihică: tulburare sufletească, depresie, exasperare, anxietate, conflicte interioare.

Aspectul nu este lipsit de riscuri nici în privința relațiilor de la locul de muncă născute, cel mai adesea, din dezinformări, bârfe, șicane și ostilități care nu sunt manifestate „pe față” dar care sunt puse în aplicare, pe ascuns, prin manevre abile sau prin interpuși.

Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității acestor nativi și le va da un plus de energie, de încredere în forțele proprii, de entuziasm sau de motivație. Dar, în egală măsură, le va spori orgoliul, combativitatea și-i va împinge spre reacții prompte dar mai puțin cântărite, ceea ce poate constitui un factor de destabilizare a relațiilor parteneriale.

Horoscop Urania Capricorn 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, nativii vor avea o stare de spirit adecvată acumulării de informații prin lectură, studiu individual sau cursuri de pregătire și perfecționare. Comunicarea va fi marcată de dorința nativilor de a verifica și completa ceea ce nu știu cu precizie.

Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, unii Capricorni pot să apară în public într-o lumină plăcută, să facă o figură interesantă sau, cu abilitate, să evite capcanele interlocutorilor într-o activitate desfășurată în fața unei asistențe care-i va observa, îi va analiza și-i va aprecia ca atare.

Între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, relațiile cu prietenii pot deveni, în unele situații, de-a dreptul dezamăgitoare. Nu sunt excluse atitudinile nedemne, comportamentele nejustificate, abuzive, manifestările care trădează lipsa de educație sau de bună-credință. Unele persoane îi pot „ataca” pe cei născuți în acest semn zodiacal în cadrul unei întâlniri, prin comentarii agresive, jignitoare, prin proferarea de minciuni, calomnii sau prin întreținerea unei atmosfere de dispreț pentru a-i destabiliza sau chiar compromite într-o împrejurare importantă pentru nativi.

Capricornii trebuie să ocolească vecinătatea acestor persoane, mai ales dacă știu cu cine au de a face, dar pot avea surprize și din partea unora în care au încredere. Evitați oamenii pe care nu-i cunoașteți cu adevărat, locurile neverificate și abandonați dialogul sau întrevederea în momentul în care ea va degenera, pentru a împiedica un eventual conflict deschis.

Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, univers interior colorat de ambiții, proiecte și motivații ascunse, îndreptate spre refacerea unei situații care a fost compromisă de o încurcătură ori de un eveniment neprevăzut (revanșă, reparație morală, recuperare de imagine sau restabilire a adevărului).

Horoscop Urania Varsator 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, context astral mai puțin expresiv pentru chestiunile materiale; este vorba de o evoluție în nota obișnuită ultimelor săptămâni în care nativii își fac planuri și în care elementul bani reprezintă atât cheia cât și miza.

Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, vacanță a spiritului; Vărsătorii vor simți nevoia unui respiro mental: nu vor să se mai frământe, nu vor să mai dezbată nici o idee, nu vor să se mai lase târâți în controverse de către prieteni, colegi, cunoscuți sau de străinii cu care, prin forța împrejurărilor, trebuie să interacționeze. Nativii se vor izola de factorii de stres, construindu-și un univers exterior și interior alcătuit din tihnă, plăcere, delectare spirituală, mentală, culturală sau artistică. O vacanță cu funcții terapeutice pentru trup și suflet.

Între 1 decembrie, după ora 13:56′, și 3 decembrie, la prânz, ceea ce a fost bun, plăcut și util, adică evadarea la care s-au dedat în ultimele zile, s-a risipit iar ei vor fi puși în situația să se concentreze, din nou, pe aspectele importante: profesie, carieră, funcție, răspundere, asumare, eficiență, dedicare unei teme socio-profesionale. Vor reuși, poate nu cu tragere de inimă, dar vor trece și de acest moment intens astral, provocator și nu lipsit de riscul unor tensiuni cu colaboratorii.

Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, sectorul relațiilor de prietenie se va colora brusc devenind un loc cald, fierbinte, poate, pentru tot ceea ce înseamnă relații cu prietenii mai vechi sau cu apropiații care au intrat în sfera lor de interes și activități comune mai de curând.

Intuim o comunicare asiduă, numeroase dialoguri, poate chiar și deplasări făcute special pentru a se întâlni cu una sau mai multe persoane alături de care desfășoară activități de interes social, cultural, filantropic, umanitar, pedagogic, formativ.

Horoscop Urania Pesti 27-03 Decembrie 2021

Între 27 și 29 noiembrie, dimineața, relații corecte, oneste și pragmatice cu cei mai mulți dintre partenerii cu care cei născuți în zodia Peștilor interacționează.

Între 29 noiembrie, după ora 10:55′, și 1 decembrie, la prânz, aspect astral mai puțin expresiv pentru evoluția chestiunilor bănești, materiale, patrimoniale sau de beneficiu personal. Contextul nu este negativ, dimpotrivă, el aduce un soi de echilibru într-o mare de necunoscute dar introduce și o serie de îndoieli cu privire la oportunitatea unor decizii.

El însuși va avea, din când în când, impresia că e „cu capul în nori”; de fapt, el va fi concentrat pe niște mecanisme speciale de gândire și trăire interioară. Din 3 decembrie, după ora 14:13′, și până pe 4 decembrie, mecanismele socio-profesionale vor fi din nou în atenția Peștilor care vor fi solicitați să fie activi în plan profesional.

Nu e de neglijat factorul succes, reabilitare sau revenire la o condiție frumoasă, onorată, de respect și autoritate a unor persoane mature care vor recupera o perioadă de umbră prin actuala ipostază demnă de respect și de admirație din partea publicului.

Nu e de neglijat factorul succes, reabilitare sau revenire la o condiție frumoasă, onorată, de respect și autoritate a unor persoane mature care vor recupera o perioadă de umbră prin actuala ipostază demnă de respect și de admirație din partea publicului.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Data primei intalniri
  Horoscopul primei intalniri

  Ziua de nastere si zodia relatiei de dragoste.

 • Compatibilitatea calcul numerologic
  Compatibilitatea – calcul numerologic

  Vibratia numerologica a relatiei tale de cuplu.

 • Prietenia in Zodiac
  Prietenia in Zodiac

  O poveste amuzanta despre prietenia in Zodiac.

 • Cat de tolerante sunt semnele zodiacale?
  Toleranta si semnele zodiacale

  O poveste amuzanta despre toleranta semnelor zodiacale.

 • Ce masina ti se potriveste?
  Preferintele Auto in Numerologie

  Masinile care ti se potrivesc in functie de cifra destinului.

 • Dragostea dupa reguli zodiacale
  Dragostea dupa reguli zodiacale

  Influenta constelatiilor Zodiacului asupra preferintelor in dragoste.