Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei


Cifra destinului 3 in numerologie


Numerologie cifra 3

Cifra 3 este guvernata de planeta Marte care isi inzestreaza nativii cu un caracter vioi si dinamic.

Caracteristici pozitive. Persoanele nascute sub semnul cifrei 3 sunt foarte active, nu stau niciodata intr-un loc, au nevoie constanta de activitate. Pare ca vor sa faca si sa incerce totul in viata. In majoritatea cazurilor, reusesc sa faca foarte multe. In acelasi timp, cei cu cifra destinului 3 sunt optimisti incorigibili. Nici un esec nu-i poate intrista pentru mult timp. Chiar si in situatii dificile, aceste persoane reusesc sa-si pastreze calmul si sa nu intre in panica. Au intotdeauna destula vointa pentru a se calma si pentru a gasi iesirea din situatie, chiar daca aceasta pare irezolvabila. Problemele nu fac decat sa le intareasca caracterul.

Persoanele cu cifra destinului 3 sunt inzestrate cu abilitati analitice excelente. Niciodata nu-si repeta greselile, stiu sa traga concluzii corecte din situatii negative si nu se lasa opriti de esecuri. In caz de nevoie, pot sa dea dovada de perseverenta. Niciodata nu-si vor face griji si nu vor complexa, chiar daca se vor prezenta intr-o lumina proasta.

Persoanele guvernate de cifra 3 sunt foarte sociabile, deschise si, de regula, inteligente – sunt interesante pentru cei din jur. Pot sa vada partea buna in orice, sa observe lucruri neobisnuite in cele obisnuite, intotdeauna au ce sa povesteasca. Sunt persoane fermecatoare, vesele si placute, capabile sa devina sufletul oricarei petreceri. Se bucura de un mare succes in randul reprezentantilor de sex opus. Bunatatea si sinceritatea le permit sa se inteleaga bine cu aproape orice persoana.

Persoanele cu cifra destinului 3 sunt inzestrate cu o mare putere de convingere. Datorita acestei calitati, ele pot ocupa functii de conducere, pozitii de lideri. Dar in acest caz nu vorbim de lideri-dictatori, ci de lideri-carismatici. Persoanele guvernate de cifra 3 ii molipsesc pe cei din jur cu entusiasmul si energia lor. Sunt inzestrate de natura cu abilitati creative exceptionale, care se manifesta in tot ceea ce fac. Sunt atrase, in primul rand, de persoane care nu seamana cu altii si sunt de asemenea creative. Iubesc libertatea si independenta. Au o minte agera, o intuitie puternica, o capacitate mare de a invata lucruri noi. Persoanele cu cifra 3 par a fi foarte norocoase – in general, pentru ca pot anticipa evenimentele urmatoare. De aceea bunastarea, fericirea si farmecul lor pot starni invidie uneori.

Caracteristici negative. Principala problema a persoanelor cu cifra destinului 3 este incapacitatea de a se concentra asupra unui singur lucru. Totul li se pare interesant, se apuca de toate, dar nu duc nimic pana la sfarsit. Este foarte important sa-si stabileasca prioritatile si sa le tina minte. In plus, o astfel de imprastiere de interese poate sa produca impresia nedorita a unei persoane neserioase, frivole, ceea ce nu ar fi adevarat. Firea deschisa si foarte sociabila a persoanelor cu cifra 3 duce uneori la palavrageala si intrigi. Este destul de riscant sa le spui un secret.

O alta caracteristica a celor guvernati de cifra 3 este credulitatea exagerata, vecina cu naivitatea. In acelasi timp, caracterul lor puternic poate sa le joace feste, transformandu-i in dictatori aroganti.

Dar cel mai periculos neajuns al persoanelor nascute sub semnul cifrei 3 este lenea. Trandaveala, pasivitatea si contemplarea vin in contradictie cu natura si menirea lor, lucru care poate duce la rezultate triste. Desi au reputatia unor persoane norocoase, persoanele cu cifra destinului 3 trebuie sa faca eforturi considerabile pentru a atinge succesul si sa se perfectioneze pe toata durata vietii. In caz contrar, toate problemele posibile s-ar putea sa se abata asupra lor. Pe langa acestea, cei guvernati de cifra 3 trebuie sa-si tina uneori in frau temperamentul aprins, mai ales in plan sentimental. Sunt fermecatori, dar numai cu farmecul nu poti sa ajungi departe.
Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...