Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Cifra destinului 3 in numerologie

Cifra destinului 3 este guvernata de planeta Marte, care isi inzestreaza nativii cu un caracter vioi si dinamic.

Caracteristici pozitive. Persoanele nascute sub semnul cifrei 3 sunt foarte active, nu stau niciodata intr-un loc, au nevoie constanta de activitate. Pare ca vor sa faca si sa incerce totul in viata. In majoritatea cazurilor, reusesc sa faca foarte multe. In acelasi timp, cei cu cifra destinului 3 sunt niste optimisti incorigibili. Nici un esec nu-i poate intrista pentru mult timp. Chiar si in situatii dificile, aceste persoane reusesc sa-si pastreze calmul si sa nu intre in panica. Au intotdeauna destula vointa pentru a se calma si pentru a gasi solutia la problema cu care se confrunta, chiar daca aceasta pare irezolvabila. Problemele nu fac decat sa le intareasca caracterul.

Cifra destinului 3 in numerologie

Persoanele cu cifra destinului 3 sunt inzestrate cu abilitati analitice excelente. Niciodata nu-si repeta greselile, stiu sa traga concluzii corecte din situatii negative si nu se lasa oprite de esecuri. Daca e nevoie, pot sa dea dovada de perseverenta. Niciodata nu-si vor face griji si nu vor complexa, chiar daca se vor prezenta intr-o lumina nefavorabila.

Persoanele guvernate de cifra 3 sunt foarte sociabile, deschise si, de regula, inteligente – sunt interesante pentru cei din jur. Pot sa vada partea buna in orice, sa observe lucruri neobisnuite in cele obisnuite, intotdeauna au ce povesti. Sunt persoane fermecatoare, vesele si placute, capabile sa devina sufletul oricarei petreceri. Se bucura de un mare succes in randul reprezentantilor de sex opus. Bunatatea si sinceritatea le permit sa se inteleaga bine cu aproape orice persoana.

Persoanele cu cifra destinului 3 sunt inzestrate cu o mare putere de convingere. Datorita acestei calitati, pot ocupa functii de conducere, pozitii de lideri. In acest caz, nu vorbim de niste lideri-dictatori, ci de lideri foarte carismatici. Persoanele guvernate de cifra 3 ii molipsesc pe cei din jur cu entusiasmul si energia lor. Sunt inzestrate cu abilitati creative exceptionale, care se manifesta in tot ceea ce fac. Sunt atrase, in primul rand, de oameni care tot sunt creativi si nu prea seamana cu altii. Iubesc libertatea si independenta. Au o minte agera, o intuitie puternica, o capacitate mare de a invata lucruri noi. Persoanele cu cifra 3 par a fi foarte norocoase – in general, pentru ca pot anticipa evenimentele urmatoare. Bunastarea, fericirea si farmecul lor pot starni uneori invidie.

Caracteristici negative. Principala problema a persoanelor cu cifra destinului 3 este incapacitatea lor de a se concentra asupra unui singur lucru. Totul li se pare interesant, se apuca de toate, dar deseori nu duc lucrurile la bun sfarsit. Este foarte important sa-si stabileasca prioritatile si sa le tina minte. In plus, o astfel de imprastiere de interese poate sa produca impresia nedorita a unei persoane neserioase, frivole, ceea ce nu ar fi adevarat. Firea deschisa si foarte sociabila a persoanelor cu cifra 3 uneori duce la vorba multa si intrigi. Nu sunt foarte bune la tinut secrete.

O alta caracteristica a celor guvernati de cifra 3 este credulitatea exagerata, vecina cu naivitatea. In acelasi timp, caracterul lor puternic poate sa le joace feste, transformandu-i in niste dictatori aroganti.

Cel mai periculos defect al persoanelor nascute sub semnul cifrei 3 este lenea. Trandaveala, pasivitatea si contemplarea vin in contradictie cu firea si menirea lor, ceea ce poate avea consecinte triste. Desi se considera a fi norocoase, persoanele cu cifra destinului 3 toata viata trebuie sa faca eforturi considerabile pentru a obtine succes si pentru a se perfectiona. In caz contrar, toate problemele posibile s-ar putea sa se abata asupra lor. In plus, cei guvernati de cifra 3 trebuie sa-si tina uneori in frau temperamentul aprins, mai ales pe plan sentimental. Sunt fermecatori, dar numai cu farmecul nu poti sa ajungi departe.

Alte articole interesante:

 • Cat de tolerante sunt semnele zodiacale?
  Toleranta si semnele zodiacale

  O poveste amuzanta despre toleranta semnelor zodiacale.

 • Culoarea parului si caracterul semnelor zodiacale
  Vrei sa-ti schimbi caracterul? Schimba culoarea parului!

  Culoarea parului si influenta ei asupra caracterului si personalitatii.

 • Numerologia relatiilor - Data primei intalniri
  Numerologia relatiilor: Data primei intalniri

  Afla care este cifra care iti guverneaza relatia de dragoste.

 • Numerologie 2022
  Horoscop Numerologic 2022

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului.

 • Umbra semnului zodiacal
  “Umbra” semnului zodiacal

  Astrologia karmica: cat de bine ne indeplinim sarcinile karmice?

 • Ce stil de impracaminte preferi?
  Zodiile si moda

  Preferintele zodiacale in materie de moda si stil.