Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Soarele in Varsator

In semnul Varsatorului, Soarele se afla in exil. Viata pune in fata Varsatorilor o sarcina dificila. E ca si cum propriul Soare n-ar fi suficient pentru ei, si pentru a ajunge la starea de autosuficienta, pentru a-si gasi sinele, persoanele nascute cu Soarele in Varsator trebuie sa formeze, ca dintr-un puzzle, un model din diverse personalitati, identificandu-se cu un grup. Varsatorii sunt adesea un centru ideologic, in jurul caruia se aduna prieteni inruditi ca mentalitate. Impreuna se ocupa de ceva concret si Varsatorii, pentru care acesti prieteni sunt deseori mai apropiati decat rudele, ajuta grupul sa nu se abata de la drumul ales.

In Varsator, precum si in alte semne fixe, Soarele constituie o sursa de energie stabila si constanta. Dar in acest caz, energia are particularitati cu totul deosebite. Cand apartine unei singure persoane, pare a fi putina, in schimb, cantitatea ei creste exponential, atunci cand este alocata unui grup de persoane. Drept rezultat, multi dintre Varsatorii devin lideri politici, chiar daca e numai la nivel local, sau se ocupa activ de ceva, cum ar fi programarea sau electronicele, ceva inaccesibil pentru cei “neinitiati”, care le permite sa simta deosebiti.

Toate gandurile Varsatorilor se indreapta intr-o singura directie – spre lucrul cel mai important pentru ei. Daca apare necesitatea sa ia decizii, aleg din ceea ce au in cap in clipa respectiva. In consecinta, raspunsul la diferite intrebari este acelasi si Varsatorul nu prea isi face griji cat de potrivit este pentru o situatie sau alta.

Izolarea de societate poate afecta starea Varsatorilor. Este chiar periculoasa, pentru ca limiteaza drastic cantitatea de energie accesibila si poate duce la o inrautatire semnificativa a starii de sanatate. Dar si prea multe contacte pot dauna. Acesti nativi nu sunt tocmai flexibili si nu pot discuta despre primul subiect venit in minte. Iar subiectele, care le par interesante Varsatorilor, deseori nu sunt intelese de catre cei din jur. Dupa ce se confrunta o data sau de doua ori cu neintelegere din partea celor din jur, Varsatorii se pot izola si atunci – citeste inceputul paragrafului. Asadar, Varsatorii trebuie sa aiba grija, ca nimeni altii, sa-si pastreze prietenii.