Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Soarele in Taur


Soarele in zodia Taur

In acest semn de pamant fix, Soarele este o sursa de energie constanta si de incredere. Bineinteles ca Taurul nu are forta pe care o are Berbecul, dar poate sa realizeze proiecte mult mai complexe datorita perseverentei si efortului constant. Acestea nu ies in evidenta precum faptele eroice ale vecinului din Zodiac, dar sunt mult mai utile in viata de zi cu zi. Taurul actioneaza linistit, fara graba si nu-si schimba usor directia – de aici vine incapatanarea legendara si rezistenta puternica a nativilor din aceasta zodie la influentele externe nefavorabile.

Orientarea in viata, data de Soare in Taur, se caracterizeaza prin dorinta de a stapani lumea materiala si de a o subordona propriilor nevoi. Acest proces nu are sfarsit si Taurul nu cauta sa obtina ceva anume. Nativul din aceasta zodie petrece mult timp in cautarea unui mediu de trai adecvat, iar dupa ce il gaseste, se apuca de perfectionarea lui. Important este sa aiba resursele necesare si sa nu se bage nimeni in treburile lui.

Daca situatia cere luarea unei decizii, nativul cu Soarele in Taur incearca, in prima faza, sa se dea incet la o parte. Iar daca este imposibil s-o faca – amana luarea deciziei cat se poate de mult. Nu se agita si nu se enerveaza, si, daca accepta totusi sa faca o schimbare, se gandeste la o schimbare strategica a cursului de viata, la alegerea directiei celei mai favorabile si bogate in resurse.

Avand o sursa de energie atat de puternica, organismul Taurului combate cu usurinta agentii patogeni. Dar daca boala totusi a aparut (factorii adversi au actionat cu putere mai mult timp sau Taurul si-a facut rau singur, nereusind sa faca fata slabiciunilor), organismul lupta incet si constant, abordand restabilirea sanatatii la fel de serios ca si alte aspecte ale vietii.Calculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...