Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Soarele in Scorpion

Scorpionul isi merita pe deplin renumele de cel mai enigmatic semn al Zodiacului. Pe de o parte, este un semn de Apa si, precum toti ceilalti reprezentanti ai acestui element astrologic, pare a fi foarte calm si linistit. Pe de alta parte, guvernatorii Scorpionului sunt Marte si Pluto, surse puternice de energie, care imping spre actiune. Prin urmare, in spatele aspectului imperturbabil al Scorpionului, se ascunde lava vulcanica de pasiuni, trairi si dorinte arzatoare. Daca vom mai tine cont si de faptul ca Scorpionul este un semn fix, adica capabil sa depuna eforturi mari si indelungate, vei intelege cat de puternic este “motorul” cu care l-a inzestrat natura.

Nativii cu Soarele in Scorpion tind sa transforme viata, sunt capabili sa faca una cu pamantul ceva ce nu le convine si apoi sa construiasca cu rabdare si perseverenta ceva nou in schimb. Rezultatele experimentelor distructiv-constructive ale Scorpionilor depind de directia in care acestia hotarasc sa-si indrepte energia. E bine daca se apuca de un lucru important care necesita eforturi considerabile, dar atunci cand esueaza de mai multe ori, unii Scorpioni ajung la autobiciuire si autoumilire, pierzandu-si complet fortele si ajungand la obsesie din cauza gandurilor negre.

Luarea deciziilor nu este o sarcina usoara pentru nici un semn fix, si Scorpionul nu este o exceptie. El isi da seama ce consecinte poate avea aplicarea energiei sale si de aceea nu se grabeste sa ia decizii. Mult mai usor este daca o alta persoana il preseaza sa se hotarasca – atunci toate consecintele ii pot fi atribuite ei. In general, nativul cu Soarele in Scorpion iubeste sa conduca alte persoane, molipsindu-le cu energie si cu dorinta insatiabila de a realiza ceva.

Scorpionul este un semn magic, reprezentantii lui pot face minuni in multe domenii, inclusiv in lupta impotriva bolilor. Paracelsus, de exemplu, s-a nascut cu Soarele in Scorpion. Multi spun totusi ca acest semn atrage bolile cu influenta lui magnetica, si atunci cand toata lumea din jur se simte bine, nativul cu Soarele in Scorpion se poate imbolnavi brusc. Probabil, asa a vrut natura sa fie – cel mai puternic distrugator al bolilor le atrage pentru a-si putea consuma energia inepuizabila si pentru a invata s-o utilizeze cu folos. Tratamentele balneare au, de obicei, o influenta benefica asupra reprezentantilor acestei zodii, ajutandu-i sa se relaxeze si sa scape de energie negativa.