Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Soarele in Sagetator

Soarele in Sagetator se aseamana cu un candelabru cu o multime de lumanari aprinse. Sagetatorii reusesc sa tina in minte (si in inima) atatea idei diferite, ganduri entuziaste si aspiratii inflacarate, incat i-ar putea aprinde pe toti cei din jur. Efectiv colectioneaza idei, descoperindu-le peste tot in jur, si se aprind la fiecare descoperire. Precum orice semn mutabil, Sagetatorul este multilateral, cauta sa se implice deodata in mai multe activitati si sa se arate un bun cunoscator al domeniului. Asemenea unui diamant, Sagetatorul tinde sa straluceasca din toate partile.

Sagetatorul nu-si ascunde colectia de idei, ci o ofera cu generozitate spre folosinta comuna. Din acest motiv, nativii cu Soarele in Sagetator adesea sunt o sursa de inspiratie si sustinere pentru cei din jur. Sunt consilieri si mentori innascuti, care pretind ca inteleg felul in care merg lucrurile in viata.

Sagetatorii pot lua decizii cu usurinta sau cel putin asa cred ei. Daca-i pui o intrebare nativului din aceasta zodie – acesta deodata iti raspunde. Apoi se gandeste o clipa – si-ti raspunde iarasi, dar altfel. Dupa inca o clipa – primesti al treilea raspuns. Si asa mai departe, cat timp vei avea rabdare sa asculti. Ce raspuns sa alegi – tu hotarasti. In final, Sagetatorul nu a luat nici o decizie, desi este convins ca a rezolvat problema cu brio.

In calitate de sursa de energie, Soarele in Sagetator se poate descurca cu o multime de treburi. Insa reprezentantii acestei zodii sunt atat de neastamparati, incat intrec toate limitele rezonabilului: vor sa le incerce pe toate, sa le vada, sa le simta. In consecinta, chiar si Sagetatorii pot ajunge sleiti de puteri si aceasta stare afecteaza intregul organism, ducand la o scadere a activitatii sistemului sanguin, impiedicand astfel livrarea de oxigen si substante nutritive. Precum in cazul celorlalti reprezentanti ai elementului Foc, lumina soarelui si caldura au un efect benefic asupra Sagetatorilor