Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Soarele in Rac

Pozitia Soarelui in semnele cardinale, dintre care face parte si Racul, determina un nivel de energie instabil: aceasta se emite in impulsuri si apogeul energetic este urmat de un declin mai mult sau mai putin evident. Nativul cu Soarele in Rac poate fi comparat cu stapanul unui castel. In interiorul castelului, protejata de ziduri inalte si solide, viata clocoteste, iar in jurul acestuia sunt amplasate proprietatile vecinilor. La ce te poti astepta de la vecini – nu se stie, asadar, pentru orice eventualitate, e mai bine sa-i consideri ostili. Racul isi petrece o mare parte din timp avand grija de castelul lui, iar prin castel se poate subintelege si lumea lui interioara, si casa, si familia, si orice alt lucru pe care Racul il considera a fi proprietate personala.

Dar periodic, cand au ceva de propus sau cand au nevoie de ceva din lumea exterioara, Racii fac incursiuni in afara teritoriului propriu. In astfel de perioade, ei pot parea energici, sociabili si activi. Insa asta dureaza numai pana in momentul in care portile fortaretei lor micute se inchid iarasi, uneori chiar in nasul unui interlocutor nedumerit.

Racii nu se grabesc cu deciziile. Poate parea ca ezita, dar de fapt, in spatele inactivitatii, se ascunde un proces interior foarte activ de mobilizare. Odata ce au luat o hotarare, nativii din zodia Rac actioneaza cu incredere si curaj si, de regula, reusesc sa-i surprinda pe cei din jur.

In cele mai multe cazuri, fortele protectoare ale Racilor ii ajuta sa lupte impotriva bolilor. Acesti nativi nu vor sta cu mainile in san, asteptand sa vina cineva sa-i vindece, ei vor gasi singuri remediul cel mai bun si vor alunga boala din organism. Trebuie mentionat ca starea de spirit joaca un rol foarte important intr-o astfel de situatie. Un Rac demoralizat devine extrem de vulnerabil in fata influentelor negative si predispus la tulburari interne.

Interesant este faptul ca majoritatea Racilor fac tot posibilul sa aiba propria casa sau, cel putin, ceva ce seamana cu o locuinta proprie. Neavand posibilitatea de a se retrage undeva pentru a scapa de ochii lumii, acesti nativi nu se pot relaxa cu adevarat.