Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Soarele in Pesti

Multilateralitatea caracteristica semnelor mutabile se manifesta, in primul rand, in viata emotionala a Pestilor. Nativii din aceasta zodie dau multa importanta emotiilor, trairilor, motivelor ascunse ale oamenilor din jur. De aceea Pestii sunt intotdeauna ocupati cu rezolvarea diverselor ghicitori: de ce persoana respectiva s-a uitat in felul asta, ce a simtit, etc. Iar Soarele in Pesti se aseamana oarecum cu motorul unui submarin: energia lui fin reglata ii permite ba sa pluteasca la suprafata, ba sa se scufunde in adancuri, ba sa stea nemiscat, ba sa se deplaseze cu viteza maxima.

In viata de zi cu zi, nativii cu Soarele in Pesti se simt bine in rolul de specialisti in nevoile spirituale ale altor persoane. Stiu ce va placea majoritatii la momentul respectiv si ce subiecte ar trebui evitate pentru a nu-i indeparta pe cei din jur. In plus, Pestii nu simt nevoia sa se foloseasca cumva de intelegerea dobandita. Spre deosebire de Scorpionii, care ar folosi aceasta intelegere in propriile scopuri, Pestii primesc satisfactii de la procesul in sine de elucidare a misterului.

N-are rost sa le ceri sa ia o decizie – Pestii vor disparea in secunda urmatoare, aruncand o fraza lipsita de sens. Reprezentantii acesui semn zodiacal vad atat de multe detalii, incat un raspuns concret la o intrebare concreta devine ceva imposibil de oferit – in viata totul este relativ si conditionat.

In timp ce exploreaza intuitiv latura secreta a vietii oamenilor din jur, Pestii dau de multe lucruri neplacute, ceva ce putem numi mizerie emotionala. Pentru a scapa de aceste senzatii neplacute, nativii din aceasta zodie recurg la alcool, tutun, droguri. Iar apoi apare din nou dorinta de a studia si mai profund latura intunecata a vietii. E clar ca acest proces este distructiv pentru sanatate si nu are sfarsit. Ca alternativa, se recomanda metodele de purificare spirituala, printre care putem enumera religia, meditatia, muzica – fiecare sa aleaga ce-i place.