Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Soarele in Leu

In semnul Leului, Soarele este la el acasa si se simte foarte bine. Nimic nu-l impiedica sa straluceasca si sa incalzeasca, in continuu si fara perturbari. Leul este un rege innascut si nevoia lui naturala este de a fi in centrul atentiei, de a primi laude si semne de recunostinta. Toate acestea sunt percepute natural, pentru ca Soarelui nu i se pare ciudat faptul ca toate planetele se rotesc in jurul lui. In schimb, nedorinta cuiva de a observa calitatile evidente ale Leului este un lucru straniu si foarte suparator.

Insasi natura l-a adaptat sa fie centrul, un fel de axa de rotatie a tuturor lucrurilor. In acelasi timp, el poate sa nu faca practic nimic. Nativii cu Soarele in Leu creeaza un punct de sprijin si acest lucru este suficient, pentru ca exista multi alti doritori sa intoarca lumea pe dos. Leii nu sunt lideri in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca nu conduc si nu trag pe nimeni spre nimic. Leii sunt regi, iubiti de supusii lor, datorita carora nu se instaureaza haosul in tara.

Soarele in Leu se descurca usor cu luarea deciziilor. Mai exact spus, nu are loc nici un proces de luare a deciziilor. Leul pur si simplu isi exprima parerea, pe care a avut-o intotdeauna, si se subintelege ca aceasta nu poate fi atacata sau infirmata.

Soarele in Leu ofera o mare rezerva de forte vitale nativilor sai. In principiu, ei pot invinge orice boala. Bineinteles ca si Leii se imbolnavesc ca si alti oameni, pentru ca aparitia bolilor nu are legatura numai cu Soarele, dar nivelul constant de energie ii ajuta sa invinga agentii patogeni si sa-si recapete fortele mai repede. Un lucru foarte important pentru sanatatea Leilor este posibilitatea de autoexprimare creativa.

S-a observat de mai multe ori ca persoanele implicate intr-o activitate creativa reusesc sa treaca peste influente negative glumind. Este valabil, in primul rand, pentru Lei. Fiind creatori innascuti, ei trebuie neaparat sa-si gaseasca o ocupatie care sa le placa, sa le permita sa se exprime, sa creeze lucruri originale, care sa poarte amprenta personalitatii lor. Daca Leul are o viata plictisitoare, plina de rutina, iar cei din jur nu-l vad ca pe un rege, surplusul de energie neconsumat poate sa toceasca chiar si aceasta sursa de sanatate, foarte puternica din nastere.